Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Επίσκεψη Μπασδάνη στο ΚΑΦΚΑ για ενημέρωση για το ίδρυμα και τα προβλήματα του.

Επίσκεψη στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρης Μπασδάνης προκειμένου να ενημερωθεί για την λειτουργία του Κέντρου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και σε στελεχιακό δυναμικό.

Μια επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κάμερας και ......

Παναγιώτης Αλευράς: Η προοπτική των ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ στο πλαίσιο της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ και Καναδά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ και Καναδά, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθαν. Τσαυτάρη, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγ/τας Γ. Χατζηδάκη και προς τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ,σχετικά με την προοπτική των ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ και την επαγρύπνιση για την προστασία τους από τις απομιμήσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:΅

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 18-11-2013 και ώρα 19.30, το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα παρακάτω θέματα ημερήσιας Διάταξης......

Π.Ε. Μεσσηνίας: Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώνεται ότι καταρτίστηκε το μητρώο Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) με την 55834/18660/08-08-2013 Απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Έργο των Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 13-11-2013 ]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα στην γέφυρα Αλφειού στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, και ειδικότερα από τη χιλομετρική Θέση 190,00 έως και τη χιλιομετρική θέση 192,00 (γέφυρα Αλφειού) στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι ..........

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή (15-11-2013) έως και τη Δευτέρα (25-11-2013), με εναλλάξ αποκλεισμούς είτε της δεξιάς, είτε της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Οι αποκλεισμοί των λωρίδων θα διαρκέσουν από την Παρασκευή (15-11-2013) ώρα 16.00 έως και τη Δευτέρα (25-11-2013) ώρα 12.00.
Στο παραπάνω χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα εξυπηρετείται από την εκάστοτε ανοιχτή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

3. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

TEΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0-3. Μεγάλο διπλό για τους Φιλιατρινούς. Από το ένα τέρμα στο άλλο πέτυχε γκολ ο Αθανασόπουλος!

Σπουδαίο διπλό πέτυχε χθές η Εράνη Φιλιατρών στο τριφυλλιακό ντέρμπι όπου επικράτησε μέσα στους Γαργαλιάνους, του Τέλλου Άγρα με 3-0.

Μια σημαντική νίκη λοιπόν για την ομάδα του κ. Παναγιώτου αφού ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το αξιοσημείωτο βέβαια ήταν το γκολ που πέτυχε ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος από το ένα τέρμα στο άλλο.

Από την άλλη, ο ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Νοεμβρίου 2013