Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

«Σαρωτικές» αλλαγές αντιδημάρχων στον Δήμο Tριφυλίας??? Last year !!!!!

Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται αυτές τις ημέρες για τις σαρωτικές αλλαγές που θα κάνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τους Αντιδημάρχους μάλλον είναι φούμαρα.
Και αυτό γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να προχωρήσει σε… «σαρωτικές» αλλαγές αντιδημάρχων.

Μια απλή ......

«ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: οι ψυχοκοινωνικές διαστάσεις» --

Θυμίζει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

(Είδα τις ανακοινώσεις για το Δημογραφικό πρόβλημα συναδέλφων Πανεπιστημιακών και πολιτικών στο Economic Forum των Δελφών, (2- 5 Μαρτίου 2017), και ανέσυρα ένα κείμενό μου που φιλοξενήθηκε .....

Αποχή με νόημα και πολλαπλά μηνύματα

Η εσκεμμένη αποχή του Δημοτικού Συμβούλου της Συμπολιτευσης Ζαχαρία Κανελλόπουλου από τις χθεσινές Δημαιρεσίες στον Δήμο Τριφυλίας, αν μη τι άλλο ήταν αισθητή και έστειλε πολλαπλά μηνύματα.

Αραγε οι .....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ - ΠΙΤΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "Η ΕΡΑΝΗ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στην 4η FOOD EXPO 2017

Ο Δήμος Τριφυλίας θα δηλώσει παρών στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, την 4η FOOD EXPO 2017, που διοργανώνεται στις 18 με 20 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.
Στο κορυφαίο εμπορικό γεγονός ο Δήμο μας θα φιλοξενηθεί στο ......

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Δήμος Τριφυλίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου- Π.Ε. Μεσσηνίας και τη συνεργασία της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Επιστημονική Διημερίδα για ......

12 Μαρτίου Πασρουσιάζεται ο Τουριστικός οδηγός της Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας με ιδιαίτερη χαρά καλεί τους τουριστικούς φορείς, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τους δημοσιογράφους, τα τουριστικά ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά καθώς και το κοινό στην επίσημη παρουσίαση της πολυτελούς έκδοσης του Τουριστικού Οδηγού του, που στοχεύει στην ανάδειξη του τόπου μας σε ένα από τους ομορφότερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 Μαρτίου, Κυριακή ώρα 11.30 π.μ., στον Κινηματογράφο Δαναό στην Αθήνα.

Την παρουσίαση θα κάνουν σημαντικές .......