Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το troktiko.eu κατωχύρωσε την νέα ονομασία της ΕΡΤ

Μαγκιά τους.
Το troktiko.eu κατωχύρωσε το όνομα nerit.gr που προφανώς προοριζόταν για την νέα ονομασία της ΕΡΤ όταν θα την ανοιγε ο Σαμαράς με τα πρωτοπαλίκαρα του.
Ο Σίμος κεδίκογλου λοιπόν μας αποκαλαυψε το όνομα της .........

νέας ΕΡΤ που ειναι ΝΕΡΙΤ.

Σήμερα η διεύθυνση nerit.gr κατοχυρώθηκε από το site Τρωκτικό και κάνει ρόμπα την κυβέρνηση - μαριονέτα της Τρόϊκας και της Μέρκελ.

Δείτε την εικόνα του Site και δείτε τι λένε για την κατωχύρωση της ονομασίας.



Χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το νέο όνομα της ΕΡΤ θα είναι ΝΕΡΙΤ. Φυσικά το έκαναν αυτό χθες για να δείξουν ότι υπάρχει στρατηγικό σχέδιο εξορθολογισμού της δημόσιας τηλεόρασης και ότι όλα αυτά που ακούγονται περί άμεσης εκτέλεσης της εντολής της τρόικας δεν είναι παρά μόνο… θεωρία συνομωσίας. Και τώρα η αλήθεια…

2342

Χθες, μόλις ανακοινώθηκε το νέο όνομα ΝΕΡΙΤ, κατοχυρώσαμε το domain www.nerit.gr

Άρα, η κυβέρνηση θέλει να μας πείσει ότι έχει ένα ΤΟΣΟ οργανωμένο σχέδιο για τη λειτουργία του νέου δημόσιου οργανισμού που θέλει να στήσει… ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ INTERNET !!! Μιλάμε για τόση ξεφτίλα!

Αυτό που μένει πλέον στον Κεδίκογλου… είναι να αλλάξει όνομα ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ή παραβιάζοντας τον κανονισμό που διέπει τα ονόματα .gr να «κατάσχει» το domain name. Τόσο «οργανωμένοι». Τέτοια ξεφτίλα.

Και τώρα τα σαφή και ασφαλή συμπεράσματα:

Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο λειτουργίας του νέου οργανισμού, όπως μας λένε. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ!!!

Απλά εκτέλεσαν ΑΜΕΣΑ την εντολή που δέχθηκαν από την τρόικα. Χωρίς να εκφράσουν καμία ένσταση και κανένα δισταγμό. Γιατί είναι οι πλέον απίστευτοι εθελόδουλοι εντολοδόχοι. Γιατί δεν σκέφτηκαν τίποτα μπροστά στην εντολή που δέχθηκαν. Οι τύποι εκτελούν εντολές. Δεν σκέφτονται. Απλά εκτελούν.

Και να το πάμε και παρακάτω…

Μπροστά στη μεγάλη λαϊκή αντίδραση, και προκειμένου να έχουν κάτι να λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές, έβαλαν τον καημένο τον Κεδίκογλου να βγάλει ως είδηση χθες ότι το ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει ακόμη και μέσα στον Ιούλιο.

Τόσο άμεσα. Ότι είναι τόσο οργανωμένοι.

Τώρα που αποδεικνύεται η απίστευτη προχειρότητά τους; Τώρα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν είχαν σχεδιάσει τίποτα απολύτως;

Εδώ θα πρέπει να διαλέξουν…. Ή είναι τόσο άσχετοι οι συνεργάτες του Κεδίκογλου και ο ίδιος προσωπικά (άρα θα πρέπει να κλείσει το υπουργείο και να απολυθεί ο ίδιος και όχι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ) ή είναι τόσο εθελόδουλοι εντολοδόχοι της τρόικας, που λένε ό,τι τους κατεβαίνει κάθε φορά προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της τρόικας.

Και αν η τρόικα τους πει αύριο να μην ξανανοίξει ποτέ η δημόσια τηλεόραση;

Και αν αυτό έχουν στο μυαλό τους; Τους εμπιστεύεται πλέον κανείς;

Επισκεφθείτε την ΝΕΡΙΤ

Troktiko.eu

Η Google κάνει χοντρή πλάκα στον Βενιζέλο

Η μηχανή αναζήτησης κάνει αντιπολίτευση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτό που βγάζει, όταν στο πεδίο της μετάφρασης πληκτρολογεί κάποιος "Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ".
Δεν το πιστεύαμε μέχρι τη στιγμή που το δοκιμάσαμε.
Για τη Google, Προέδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο........

Γιώργος Παπανδρέου.

ΚΛΙΚ στην φωτο για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος



Τη Δευτέρα στις 18.00 η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που θα καθορίσει και το μέλλον της συγκυβέρνησης.

Σε σύσκεψη ..........

που πραγματοποιήθηκε μέχρι αργά στο Μέγαρο Μαξίμου χθες βράδυ υπό τον Αντώνη Σαμαρά και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού , ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης, οι Υπουργοί Στουρνάρας, Παναγιωτόπουλος, Δένδιας, Σταικούρας και ο Μάκης Βοριδης πραγματοποιήθηκε μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες ξεκαθάρισε πως στόχος του δεν είναι οι εκλογές , επεσήμανε όμως πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω όσον αφορά το θέμα της ΕΡΤ. Σε αυτή τη λογικη και για να αποτραπεί μια κυβερνητική κρίση που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στο Μαξίμου θεωρούν πως η συζήτηση για το νομοσχέδιο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα με στόχο να επαναλειτουργήσει η κρατική τηλεόραση το συντομότερο δυνατό.

Είναι δηλαδη σαφης η πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου να επισπεύσει τις διαδικασίες και φαίνεται πως σε αυτή τη λογική θα κινηθεί το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στη συνάντηση διατυπώθηκε και η άποψη πως μια ενδεχόμενη εκλογική περιπέτεια θα είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην πολύπαθη ελληνική οικονομία.

Υστυρόγραφα

ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Περίµενα αυτή τη µέρα για να δω από κοντά τον τρόπο που οι ντόπιοι κυνηγάνε το αγαπηµένο τους θήραµα σε µία περιοχή κατάµεστη από Κορωναίϊκες ελιές και πυκνούς λόγκους.

Το ρολόι ...........

απέναντι πλησιάζει 5 το απόγευµα. Λίγες στιγµές ακόµα και η σκέψη ήδη ταξιδεύει. Πως άλλωστε να µην γίνει αυτό όταν το Σ/Κ είναι αφιερωµένο αποκλειστικά στην αγαπηµένη δραστηριότητά µου, το κυνήγι.

Ήταν µέσα ∆εκέµβρη, όταν µε χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του καλού µου φίλου Άλκη, να περάσουµε ένα διήµερο στον τόπο του τα όµορφα Φιλιατρά Μεσσηνίας. ∆εν πέρασε µέρα να µην προσµένω µε αγωνία το απόγευµα της Παρασκευής όταν πια θα ταξιδεύαµε για τον προορισµό µας αφήνοντας πίσω την ρουτίνα, τα προβλήµατα και τους εξουθενωτικούς ρυθµούς της Αθήνας.

Ήδη η ατµόσφαιρα µέσα στο αµάξι και παρά την απίστευτη κίνηση µέχρι να βγούµε στην Εθνική, είναι πια διαφορετική. ∆ύο φίλοι που µοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια προσµονή να τους βρει το ξηµέρωµα µέσα στη φύση, σε κάποιο µουσκεµένο από την πρωινή πάχνη χωράφι.
Αργά το βράδυ φτάσαµε στον προορισµό µας, κουρασµένοι αλλά και χαρούµενοι µε ένα µικρό χαµόγελο ζωγραφισµένο στα πρόσωπα µας µιάς και η επόµενη ηµέρα ήταν κοντά µας και µας περίµενε να µας καλωσορίσει.

Το τραπέζι στρωµένο και οι µεζέδες περίµεναν µε συντροφιά καλό ντόπιο κρασί, αφού η µητέρα του φίλου µου περιµένοντάς µας είχε φροντίσει να προϋπαντήσει τους επισκέπτες της µε καλό φαί αλλά κυρίως µε άπλετο χαµόγελο και καλοσύνη.
Ήταν περασµένα µεσάνυχτα ότανµε κόπο σηκωθήκαµε από το τραπέζι και αφήσαµε την καλή µας παρέα για να ξεκουραστούµε αφού η επόµενη µέρα θα είχε περπάτηµα και επιστροφή αργά το µεσηµέρι.  ∆ύσκολο να κολλήσει ύπνος όταν όλη η σκέψη βρίσκεται στο πότε θα ξηµερώσει και στην ιερο- τελεστία του ντυσίµατος και στην
παραµικρή λεπτοµέρεια µήπως ξεχάσαµε κάτι, µήπως τα φυσίγγια δεν είναι αρκετά και όλα όσα απασχολούν τον κυνηγό πριν την εξόρµησή του.

Προσωπικά είχα έναν  επιπλέον λόγο!Περίµενα αυτή τη µέρα ξεχωριστά για να δω και από κοντά τον τρόπο που κυνηγάνε το αγαπηµένο τους θήραµα στα Φιλιατρά σε µία περιοχή κατάµεστη από Κορωναίϊκες ελιές και πυκνούς λόγκους.
Ο φίλος µου µε είχε ενηµερώσει για τις µπηχτές τουφεκιές που θα χρειαστούν και την εγρήγορση που θα πρέπει να έχει κανείς αφού τα θηράµατα συνήθιζαν να φεύγουν αρκετά µαζί και σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Η συνάντηση είχε καθοριστεί για νωρίς το πρωί µε τους υπόλοιπους σε συγκεκριµένο σηµείο µέσα στον κυνηγότοπο. Φτάσαµε µε τον ζεστό καφέ να µας µεθάει µε την φρέσκια µυρωδιά του και να µας ξυπνάει εντελώς αν δεχτούµε πως κοιµηθήκαµε έστω και δύο ώρες.

Καλωσορίσµατα και καινούργιες γνωριµίες στην παρέα, αφού σαν πρώτη φορά ήξερα ελάχιστους από τα παιδιά και σχεδιασµός για το πώς θα κινηθούµε αν και ο καιρός έδειχνε απρόθυµος να συνεργαστεί και οι πρώτες χοντρές σταγόνες έκαναν την εµφάνιση τους µέσα από τα βαριά µαυρι σµένα σύννεφα.
Εδώ θα ήθελα να επισηµάνω το πώς µε καλωσόρισαν, όχι σαν κάποιο ξένο αλλά σαν δικό τους άνθρωπο, άσχετα αν µπορεί να µην µε ξαναέβλεπαν ποτέ τους. Άνθρωποι της περιοχής, απλοί, ευγενικοί, ευχάριστοι στην όψη, µακριά από την φθορά της πρω- τεύουσας και το χάσιµο αξιών.

Η τέχνη του τενεκέ
Ξαφνικά έφτασε και ο τελευταίος της παρέας για να µπορέσουµε να αρχίσουµε. Όµως δεν κουβαλούσε κάποιο όπλο αλλά έναν παλιό τενεκέ από λάδι. Η έκπληξή µου δεν κράτησε πολύ γιατί θυµήθηκα τον φίλο µου όταν µου έλεγε για την διαφορετικότητα στο κυνήγι της τσίχλας στα µέρη του.

Λοιπόν µπροστά µας και κατά µήκος, όσο µπορούσα να δω, απλωνόταν ένα ξεραµένο ουσιαστικά ποτάµι γεµάτο σε όλο του το φάρδος πυκνή βλάστηση. Τόσο πυκνή που θα ήταν αδύνατον για κάποιον µε όπλο να το διασχίσει µε την ελπίδα να µπορέσει να επωµίσει και να έχει έστω µία πιθανότητα καλής βολής.
Εκεί λοιπόν θα έµπαινε ο φίλος και µε τον τενεκέ θα έκανε τέτοιο θόρυβο, ώστε τα τροµαγµένα πουλιά να φεύγουν αριστερά-δεξιά απρόσεχτα από την τροµάρα τους εκεί που κάθε φορά θα υπήρχαν άνθρωποι από την οµάδα τοποθετηµένοι στα καρτέρια τους να τα περιµένουν.
Αφού µου εξήγησαν αναλυτικά το πώς θα κινηθούµε, ξεκινήσαµε χωρισµένοι σε οµάδες δεξιά αριστερά. Σε λίγο πήρε την θέση του και το παλικάρι µε τον τενεκέ και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Οι τσίχλες τροµαγµένες από τον θόρυβο έφευγαν λεφούσια προς όλες τις κατευθύνσεις και µε ιδιαίτερα χαµηλές πτήσεις. Επικρατούσε πανικός σε σχέση µε την εύρεση του χτυπηµένου πουλιού την αγωνία να ξαναγεµίσεις αφού απλά δεν σταµάταγαν να ανεµίζουν.
Χαρακτηριστικό ότι µετά από λίγα λεπτά επέστρεφαν µέσα στο πυκνό µερικές δεκάδες µέτρα παραπάνω. Οι ντόπιοι φίλοι µαθηµένοι σε αυτόν τον τρόπο το διασκέδαζαν έχοντας και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Για µένα τον αρχάριο σε αυτόν τον τρόπο κυνηγιού ήταν µια πανδαισία αισθήσεων και αν και τα ποσοστά µου ήταν τουλάχιστον δραµατικά ζούσα το κάθε δευτερόλεπτο ξεχωριστά.

Όταν γνώµονας δεν είναι η κάρπωση αλλά το να ζήσεις την στιγµή περνάει σε δεύτερο µέρος η επιτυχία και µένει η συνολική διαδικασία. Ρουφάς την κάθε στιγµή στη φύση µε την αγαπηµένη σου ενασχόληση. Αργά λοιπόν το µεσηµέρι και αφού
συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό κουρασµένοι από όλο αυτό το περπάτηµα και γεµάτοι εικόνες, συναντηθήκαµε για να συζητήσουµε, να αλλάξουµε απόψεις και επιπλέον να κανονίσουµε για την επόµενη ηµέρα.
Κάτι που, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό αφού η βροχή που πια έπεφτε κανονικά την επόµενη ηµέρα δεν µας επέτρεψε να έχουµε έξοδο και αρκεστήκαµε σε ζεστό καφέ και καλή παρέα κάνοντας κυρίως αποτίμηση για τη χθεσινή μας βόλτα.
Την Κυριακή το απόγευµα έφτασε η ώρα της επιστροφής στο κλινών άστυ. Αφού χαιρετήσαµε την παρέα αλλά και τους ανθρώπους που µας φιλοξένησαν ξεκινήσαµε αλλά, αυτή τη φορά, η κουβέντα µας δεν είχε την ίδια ένταση και ο καθένας αφηνόταν στις σκέψεις του.
Πιθανόν για κάποια επόµενη φορά… Φίλοι Φιλιατρινοί, σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

Περιοδικό Κυνηγός και Φύση

Από «αναπτυγμένη» επιστροφή σε «αναδυόμενη!...»

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Λέγεται ότι η εβδομάδα αυτή ΔΕΝ ξεκίνησε σωστά για την 3-Κομματική μας Κυβέρνηση με το ‘φιάσκο’ της ΔΕΠΑ και την GAZPROM και στη συνέχεια με το ‘Λουκέτο’ στην ΕΡΤ το βράδυ της περασμένης Τρίτης που ‘φάνηκε’ να δημιούργησε σοβαρούς τριγμούς στην Συγκυβέρνηση.
Χρησιμοποιώ τον όρο ............

‘φάνηκε’ καθότι στην πράξη όλα βαίνουν καλώς…
Δεν έχω λόγους να συσχετίσω το ειδησεογραφικό ‘black out’ που εφαρμόστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην ΕΡΤ, στην Εθνική μας Ραδιοφωνία και Τηλεόραση εντός των ελληνικών συνόρων αλλά και διεθνώς, με την υποβάθμισή μας σε ‘αναδυόμενη’ οικονομία.
Πάντως, ξαφνικά το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν έκλεισαν τα φώτα και τα μικρόφωνα της ΕΡΤ, η MSCI, ο κορυφαίος φορέας που προσδιορίζει τους χρηματιστηριακούς δείκτες (και επηρεάζει ΕΠΤΑ τρισεκατομμύρια δολαρίων σε παγκόσμια κλίμακα) προχώρησε στην υποβάθμιση του Χρηματιστηρίου της Αθήνας (και κατά προέκταση της Ελληνικής Οικονομίας) από ‘αναπτυγμένο’ σε ‘αναδυόμενο’…

Παραθέτω εδώ την πηγή: http://www.cnbc.com/id/100810065

Ο k Bob Pisani του CNBC μιλά για απρόσμενη ‘οβίδα’ για την Ελλάδα και το ελληνικό χρηματιστήριο που είχε αναβαθμισθεί από ‘αναδυόμενο’ σε ‘αναπτυγμένο’ πριν 12 περίπου χρόνια…
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πολλοί, σε διεθνή κλίμακα, ξεφορτώνονται τις ελληνικές τους μετοχές…
Ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών αντανακλά αυτά τα νέα καθώς από τις 110ο μονάδες τον περασμένο Μάη κατρακύλησε στις 850 μονάδες σημειώνοντας απώλειες της τάξης του 22% περίπου.
Πάντως, εάν αυτό αποτελεί παρηγοριά για εμάς τους Έλληνες, θα πρέπει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τον κ Pisani στο ίδιο χρονικό διάστημα το Χρηματιστήριο της Τουρκίας έχει χάσει το 18,5% της αξίας του…

BASKET: Δαϊκλής - Εράνη Φιλιατρών 45 - 53. Ντουγρού για άνοδο στην Β' Τοπική.

Με νέα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ συνέχισε χθες η Εράνη κόντρα στον Δαϊκλή στην Καλαμάτα.
Ο αγώνας που τελικώς εξελίχθηκε σε μια πλήρη απογευμνατινή προπόνηση ανέδειξε νικήτρια την Εράνη Φιλιατρών καθώς σχεδόν όλα είχαν τελειώσει από το πρώτο δεκάλεπτο και ολος ο υπόλοιπος αγώνας πήγε στο ρελαντί.
Ξεκίνησε δυνατά πήρε πολύ γρήγορα την διαφορά και από εκεί και μετά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και έπειξε πολύ χαλαρά.
Το 9-23 υπέρ της Εράνης στο πρώτο δεκάλεπτο ........

μαρτυρά το τι συνέβη χθες στην Καλαμάτα για το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 9-23 , 20-35 , 29-41 , 45-53

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ο Νάσος Μητρόπουλος που πέτυχε 15 πόντους.
Σημαντικότατο ρόλο είχαν και οι:
Ο Ντουγερόγλου με 14 πόντους
Ο Αθανασόπουλος με 10 πόντους
Ο Κωνσταντόπουλος με 8 πόντους
Ο προνοϊτης με 4 πόντους και
Ο Σύλλας με 2 πόντους που έπαιξε και τραυματισμένος.
Συμμετοχή στον αγώνα είχε και ο Σικαλιάς

Kαρατζαφέρης στηρίζει τον Σαμαρά για την ΕΡΤ: "Ευτυχώς που βρέθηκε κάπιος να το κάνει."

Τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ, εξέφρασε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του AΡT TV, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Mπορεί να το έκανε κάπως άκομψα, αλλά κάποιος έπρεπε να το κάνει!

Το έλεγα........

χρόνια ,ότι γίνεται πάρτυ.

Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος να το κάνει!» δήλωσε μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή.

LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΣΩ INTERNET

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παραμένουν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης και δεν εγκαταλείπουν της θέσεις τους παρά τις απειλές για αυτόφωρο.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί συνεχίζουν να «βγάζουν» εικόνα στον αέρα μέσω διαδικτύου, αφού στα δημόσια κανάλια έπεσε μαύρο.

ΔΕΙΤΕ LIVE TI METAΔΙΔΕΙ Η ΕΡΤ:


Πατήστε το play





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στο Δημαρχείο μεταξύ Δημοτικής Αρχής και εκπρόσωπων επιχείρησης υδροπλάνων για το σκοπό αυτό
Κατασκευή υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας


Γιατροί και νοσηλευτές φωνάζουν ως εδώ και μη παρέκει
Κραυγή για κατάρρευση ΕΣΥ και εξόντωση εργαζομένων

Επί της πρότασης δημιουργίας περιφερειακού υδατοδρομίου στο .........

λιμάνι της Καλαμάτας αναμένεται να συζητήσουν την ερχόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία με τη Δημοτική Αρχή. Αυτό έγινε γνωστό χθες από το δήμαρχο Παν. Νίκα.

Η εταιρεία, σε επιστολή της προς το δήμαρχο, αναφέρει πως «έχει εξασφαλίσει μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο από επενδυτικό κολοσσό του εξωτερικού»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ οι διακόπτες στη Ραδιοτηλεόραση! Αντιδράσεις φορέων και κομμάτων, ενδοκυβερνητικές διαφωνίες και μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Απολύονται πάνω απο 2500 εργαζόμενοι. Νέος φορέας απο το Φθινόπωρο.

Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την ΕΤΑΠ; Οι "λογαριασμοί" του παρελθόντος υπονομεύουν το παρόν και το μάλλον του θεσμού (Αρθρο του Θανάση Τσαμούλη)
ΜΕ ΔΩΡΑ ήρθε χθες ο περιφερειάρχης Πετρος Τατούλης στην Καλαμάτα, όπου προανήγγειλε τη διοργάνωση Διεθνούς Φεστιβάλ Πελοποννήσου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ με υπογραφή του περιφερειάρχη και προϋπολογισμό 4 εκατ. ευρώ η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης απο αμίαντο.
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ της Χρυσής Αυγής σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιδράσεις φορέων και κομμάτων - Ανακοίνωση της Χ.Α
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Μειώθηκε ο αριθμός εισακτέων.
"ΤΖΑΚ-ΠΟΤ" για τις τιμές και τις αποδόσεις του καρπουζιου της Τριφυλίας που "κατέκτησε" τις αγορές 22 χωρών.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ για την ανέγερση μνημείου προς τιμήν της μνήμης των εκτελεσθέντων απο τους Γερμανούς στην Καλαμάτα, οι Νίκας-Τατούλης. Η εξέλιξη δικαιώνει το Θόδωρο Μπρεδήμα.
ΔΙΑΚΡΙΣΗ στο Elite και την Costa Navarino για την καθιέρωση του "Ελληνικού Πρωινού".

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!