Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Καλού Νερού για τον Θάνατο του Παναγιώτη Γκόγκα

TO Δ.Σ TOY ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΓΚΑ και εκλεκτού μέλους της τοπικής μας κοινωνίας, ομόφωνα αποφάσισε στη μνήμη του αδικοχαμένου αξιαγάπητου μέλους της κοινωνίας του Καλονερού όπως: .....

Καλό Νερό: Αύριο στις 11 η κηδεία του Παναγιώτη Γκόγκα

Αύριο Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλού Νερού θα γίνει η κηδεία του άτυχου 44χρονου Παναγιώτη Γκόγκα τέως -πλέων- προέδρου του ΠΑΟ Καλού Νερού που έχασε τόσο άδικα χθες βράδυ την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω από το Κοπανάκι.

Σύμφωνα με ........

Ο Σωτήρης Μπακούρος υποψήφιος από την αντιπολίτευση για τον Δήμο Τριφυλίας

Στο πρόσωπο του τωρινού Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Μπακούρου βρήκε η μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου τον "εκλεκτό" της για την διεκδίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με ......

Γιατί δεν κάνει να ψήνουμε φαγητό σε αλουμινόχαρτο

Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο.

Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.
Όπως αναφέρεται στο.....

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Tρίημερο ρεπό από Ζάγκο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εράνης Φιλιατρών μετά και την νέα νίκη επί του Τέλλου Άγρα. Οι Φιλιατρινοί συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά συνεχίζουν να έχουν βλέψεις ανόδου.

Από κει και .....

Στο «καρουσέλ» των ελληνικών Δημοσκοπήσεων!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Το καρουσέλ των Λούνα Παρκ το γνωρίζουμε, λίγο πολύ, όλοι μας.
Όσοι, μάλιστα, βιώσαμε τη χαρά να είμαστε γονείς (μαζί και οι παππούδες) που μοιραστήκαμε μαζί με τα παιδιά ή τα εγγόνια μας τη βόλτα του γύρου στο καρουσέλ θα με καταλάβετε.
Ελάχιστα παιδιά «ζαλίζονται» με τις βόλτες τους καρουσέλ, αλλά όπως μου λένε φίλοι, γονείς και παππούδες, που κάνανε τους γύρους με καρουσέλ τα «θύματα» ναυτίας και.......

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο χθές βράδυ.

Ανακοίνωση για το χθεσινοβραδινό τροχαίο (κλίκ) που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του προέδρου του ΠΑΟ Καλού Νερού Παναγιώτη Γκόγκα εξεδόθη από την Αστυνομία.
Η ενημέρωση αναφέρει:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΤΟ AB FOOD MARKET Φιλιατρών ενημερώνει τους πελάτες του ότι την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου το κατάστημα θα είναι ΑΝΟΙΚΤΟ από τις 08:00 έως 14:00 προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες να εξυπηρετηθούν για τα ψώνια τους.

Εκ της Διευθύνσεως

ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Π. Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Μήνυμα Αλευρά για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας

1η ΜΑΡΤΙΟΥ. Παγκόσμια ημέρα Πολιτικής Προστασίας, ενός θεσμού με μεγάλη σημασία για την κοινωνία για το σχεδιασμό, την πρόληψη και μείωση των δυσμενών επιπτώσεων από την εκδήλωση φυσικών ή τεχνολογικών καταστροφών, στοχεύοντας πάντα στη διαφύλαξη της κοινωνικής ευρυθμίας.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας είναι αρμόδιο για την αντιμετώπιση όλων των ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Μαρτίου 2014




Θλίψη στην Τριφυλία. Νεκρός σε τροχαίο ο πρόεδρος του ΠΑΟ Καλού Νερού

Συγκλονισμένος είναι ο ποδοσφαιρικός κόσμος της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ και η κοινωνία του Καλονερου απο το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε κατω από άγνωστες συνθήκες στην Εθνική Οδό Τσακώνα –Καλό Νερό στο ύψος του Κοπανακίου πριν την διασταύρωση με το χωριό Αρτικι.

Νεκρός είναι ....