Τρίτη 1 Απριλίου 2014

6η Υ.Πε. Συνάντηση Κατσίβελα με Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων

Την Δευτέρα 31/3/2014 επεσκέφθη την 6η ΥΠΕ ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κος Διδασκάλου Γεώργιος.
Του έγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα, τις εξελίξεις αλλά και τις υποδομές στον τομέα υγείας τόσο του υπουργείου όσο και της υγειονομικής περιφέρειας.
Ακολούθησε .....

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στις 9 Απριλίου ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με ένα θέμα θα συνεδριάσει την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώα 15:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευνματικό Κέντρο Τριπόλεως το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καθώς στην συνεδρίαση αυτή θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γιώργου Πουλοκέφαλου.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Συνεχίζει να "αρμέγει" το ΕΣΠΑ και να αναβαθμίζει το Νοσοκομείο ο Μπέζος.

Την διαγωνιστική διαδικασία για τέσσερα (4) σημαντικά έργα δημοσίευσε η Διοίκηση του Γ.Ν.Καλαμάτας που υλοποιούνται μέσω της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για .........

Κυπαρισσία: Πασχαλινό παζάρι από τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Κυπαρισσίας



ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: 15% έκπτωση σε μέλη του συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας.

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη ότι μετά από συμφωνία του Προέδρου του συλλόγου μας Χρήστου Κορομηλά, με την διοίκηση των ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, η έκπτωση για την Αθηνά και την Θεσσαλονίκη από οπουδήποτε σημείο της Μεσσηνίας τροποποιείται και ορίζετε πλέων σε 15% από το πρώτο δρομολόγιο με την επίδοση της κάρτας μέλους θεωρημένη για το 2014.

Η νέα συμφωνία.....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 31-3-2014 ]



ΚΕΦΙΑΠ (ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ): Ξεκινάει το πρόγραμμα εκδρομών.

Ξεκινά την Παρασκευή 4/4/2014 το πρόγραμμα των κοντινών εκδρομών στην περιοχή της Τριφυλλίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.

Πρόκειται για μία .....

Δεύτερο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους ηλικίας 25 εώς 66 ετών

Μόλις χθές έκλεισαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα των 10.000 επιδοτούμενων προσλήψεων του ΟΑΕΔ για ανέργους ηλικίας από 30 εως 66 ετών. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του προγράμματος ο ΟΑΕΔ σχεδιάζει ήδη νέο πρόγραμμα για ακόμη 10.000 ανέργους με διαφορά όμως στην ηλικία των ανέργων που θα απευθύνεται. Το αντίστοιχο πρόγραμμα επιδότησης των προσλήψεων θα έχει διευρυμένα ηλικιακά κριτήρια αφού το ηλικιακό όριο θα είναι από 25 έως 66 ετών.

Σύμφωνα με το.......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Απριλίου 2014