Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Τα εντός έδρας φιλικά των Παναθηναϊκού ,Ολυμπιακού και ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι φιλικές αναμετρήσεις των τριών κορυφαίων ομάδων της Basket League, Παναθηναϊκού SUPERFOODS Ολυμπιακού και ΑΕΚ ανήκουν φέτος αποκλειστικά στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Αναλυτικά: .....

Σχετική οικονομική ευρωστία των τσιγγάνων έναντι άλλων συμπολιτών μας διαπιστώνει η Αντωνία Μπούζα. Και δεν έχει άδικο....

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο απέστειλε χθες η Συντονίστρια έργου και αποτελεσματικότητας Μεσσηνίας, περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, την οποία κοινποιεί και στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Η ΑΝτωνία Μπούζα στην επιστολή της προτείνει στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα προτείνει ......

Παντρεύτηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας Άγγελος Χρονάς

Στο..... κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας –γιατρός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, Άγγελος Χρονάς.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, είπαν το «ΝΑΙ» σε μία κοινή ζωή, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φαίη Καβάλλα, κοινωνική Λειτουργό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Κουμπάροι του ζευγαριού η .......

Έξαλλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν την παραίτηση Γυφτάκη. Πλήρης η καλύψη του από τον δήμαρχο!!!

Το μένος των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε στο πρόσωπο του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Γυφτάκης με αφορμή τα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάστηκαν φέτος το καλοκαίρι στον δήμο.

Από τη πλευρά της .....