Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Τα εντός έδρας φιλικά των Παναθηναϊκού ,Ολυμπιακού και ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι φιλικές αναμετρήσεις των τριών κορυφαίων ομάδων της Basket League, Παναθηναϊκού SUPERFOODS Ολυμπιακού και ΑΕΚ ανήκουν φέτος αποκλειστικά στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Αναλυτικά: .....

Παναθηναϊκός

Την Παρασκευή 15/9, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά στο COSMOTE SPORT 4HD το ματς των Πρωταθλητών Ελλάδος με Ούνικς Καζάν, στο ΟΑΚΑ. Στον πάγκο της ρωσικής ομάδας κάθεται ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ στη σύνθεση ανήκει ο Κώστας Καϊμακόγλου, για έκτη διαδοχική σεζόν (19.00).

Οι «πράσινοι» του Τσάβι Πασκουάλ, θα αντιμετωπίσουν δύο ημέρες μετά (Κυριακή 17/9, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD), την 7 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Οι Ρώσοι, έχουν πλέον στη διάθεσή τους τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος επέστρεψε από το ΝΒΑ στην Ευρώπη, για να καλύψει το κενό του Μίλος Τεόντοσιτς, που ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή. Ο Ισπανός θα έχει για συνεργάτες, τους Νάντο ΝτεΚολό, Λέο Βέστερμαν, Βιτάλι Φριτζόν και Κόρεϊ Χίγκινς. Την Παρασκευή 22/9 ο Παναθηναϊκός SUPERFOODS θα υποδεχθεί την Αναντολού Εφές. Στο ΟΑΚΑ θα επιστρέψουν οι Μπράιαντ Ντάνστον και Έρικ ΜακΚόλουμ, παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην Ελλάδα, με τους "πράσινους".

Ολυμπιακός

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της 40χρονης καριέρας του ως κόουτς, στο ΣΕΦ. Την Τετάρτη 20/9, στις 20.00 θα συντονιστούμε με το COSMOTE SPORT 4HD, για να απολαύσουμε τον αγώνα Ολυμπιακός-Dusan Ivkovic Stars, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Ο "Ντούντα" θα διευθύνει τον τελευταίο αγώνα μπάσκετ της ζωής του και υπό τις οδηγίες του θα τεθούν παίκτες από την Φενέρμπαχτσε, την ΤΣΣΚΑ και την Εφές, όπως και διεθνείς Σέρβοι. Στο γήπεδο αναμένεται θα βρεθούν κάποιοι από τους θρυλικότερους παίκτες που κοουτσάρισε ποτέ ο Ίβκοβιτς, όπως οι : Νίκος Γκάλης, Φάνης Χριστοδούλου, Παναγιώτης Φασούλας, Βλάντε Ντίβατς, Τόνι Κούκοτς, Ντέιβιντ Ρίβερς, Ζάρκο Πάσπαλι. Δίπλα στον Ίβκοβιτς θα βρεθούν και οι Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς και Ντράζεν Νταλίμπαγκιτς, παίκτες του στην Παρτίζαν, την πρώτη χρονιά που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής, οι οποίοι πανηγύρισαν μαζί του και ένα triple crown.

Την Παρασκευή 22/9, στις 22.30, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης με τον πρωταθλητή της Αδριατικής Λίγκας και μέλος της Euroleague, Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο του 2nd International Basketball Tournament, το οποίο επίσης, θα δούμε ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στο COSMOTE SPORT 4HD.

Νωρίτερα στις 18.00, η Ούνικς Καζάν θα παίξει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ομάδα που αναδομήθηκε πλήρως το καλοκαίρι.

Την Κυριακή 24/9 στις 18.00 θα συναντηθούν οι ηττημένοι των ματς της Παρασκευής 22/9 και στις 20.30 οι νικητές.

ΑΕΚ

Ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, επί των εδαφών της (ΟΑΚΑ) θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Την Τρίτη 19/9, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 4HD) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα νέα αποκτήματα της "Βασίλισσας", Νίκο Ραγκαβόπουλο, Μάικ Γκριν, Κέλσι Μπάρλοου, Βασίλη Ξανθόπουλο, Γιάννη Αγραβάνη, Τζέιμς Ντελρόι, Τσινεμέλου Ελόνου και Μάνι Χάρις στο φιλικό προετοιμασίας με την Ούνικς Καζάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.