Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης

Το πρόγραμμα των αγώνων της 4ης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας γνωστοποίησε χθες η ΕΠΣΜ. Οι αγώνες και σε αυτή τη φάση είναι διπλοί. Θα διεξαχθούν στις 22 Σεπτεμβρίου τα πρώτα ματς και στις 6 Οκτωβρίου οι επαναληπτικοί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πρώτος αγώνας

Κυπαρισσία - Πάμισος
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 5 μ.μ.

Ομόνοια - Εράνη
Γήπεδο ΚΤΕΛ “Γ. Λουκαρέας”, 5 μ.μ.


Τσικλητήρας Πύλου - Ολυμπιακός Κ.
Γήπεδο Πύλου, 5 μ.μ.

Σπερχογεία - Ασπρόχωμα
Γήπεδο Σπερχογείας, 5 μ.μ.

Δεύτερος αγώνας

Πάμισος - Κυπαρισσία
Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, 4 μ.μ.

Εράνη - Ομόνοια
Γήπεδο Φιλιατρών, 4 μ.μ.


Ολυμπιακός Κ. - Τσικλητήρας Πύλου
Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, 4 μ.μ.

Ασπρόχωμα - Σπερχογεία
Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ, 6 μ.μ.

Χαμηλότερη αύξηση διοδίων στο Κόρινθος - Τρίπολη

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ σε σχέση με αυτές που είχαν ανακοινωθεί πριν από ένα μήνα περίπου θα είναι, τελικά, οι τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο –Σπάρτη, που τίθενται σε ισχύ από σήμερα τα μεσάνυχτα.

Όπως ανακοινώθηκε από την ανάδοχο κοινοπραξία «Μορέας», δίκυκλα και τρίκυκλα θα πληρώνουν στη Νεστάνη 1,10 ευρώ και στο Σπαθοβούνι 1,20 ευρώ. Τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα πληρώνουν, αντίστοιχα, 1,60 ευρώ και 1,70 ευρώ.

Οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και ........

ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. θα καταβάλλουν ως αντίτιμο 4,20 ευρώ και 4,40 ευρώ αντίστοιχα, ενώ οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. θα καταβάλλουν 5,80 ευρώ και 6,20 ευρώ αντίστοιχα.

Σε σχετική ανακοίνωση της κοινοπραξίας αναφέρεται πως ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών της Αττικής Οδού (e-PASS).
Οι τιμές που είχαν αρχικά ανακοινωθεί ότι θα τεθούν σε ισχύ από τις 6 Σεπτεμβρίου, ήταν για τα δίκυκλα: 1,50 και 1,60 αντίστοιχα, για τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα: 2,20 και 2,30 ευρώ, στα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ.: 5,60 και 5,90 ευρώ αντίστοιχα και στα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ.: 7,80 και 8,20 ευρώ αντίστοιχα.

Οι τιμές που ισχύουν μέχρι σήμερα είναι για τα δίκυκλα: 0,90 και 1 ευρώ, για τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα: 1,40 ευρώ, για τα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ.: 3,50 και 3,60 ευρώ και για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ.: 4,90 και 5,10 ευρώ, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι στην αύξηση της τιμής των διοδίων κατά 70% είχαν αντιδράσει έντονα αρκετοί φορείς, μεταξύ αυτών και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Από το Θάρρος

Επανεξετάζεται το ύψος του πλαφόν στα καύσιμα

Προς τα πάνω αναμένεται να αναπροσαρμοστεί από την Τετάρτη το πλαφόν στα υγρά καύσιμα, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τους εκπροσώπους των πρατηριούχων.

Οι πρατηριούχοι είχαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου Στ. Κομνηνό και ζήτησαν να αυξηθεί η τιμή του πλαφόν και να διαμορφωθεί περίπου στο 1,52 ευρώ το λίτρο για την αμόλυβδη και το αίτημα βρήκε θετική ανταπόκριση από το υπουργείο.

Την Τρίτη το πρωί οι εκπρόσωποι των .........

πρατηριούχων θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντ. Ρόβλια και στη συνέχεια θα γίνουν ανακοινώσεις.

Στο αίτημα, ωστόσο, των βενζινοπωλών να επιβληθεί πλαφόν σε όλα τα στάδια της διακίνησης και εμπορίας υγρών καυσίμων δεν ανταποκρίθηκε το υπουργείο και η τιμή που θα ανακοινωθεί την Τρίτη και πάλι θα αφορά μόνο τα πρατήρια.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος κ. Κιούσης, στην Αττική 250 πρατήρια πωλούσαν τις βενζίνες χαμηλότερα από το πλαφόν, 300 πρατήρια πωλούσαν με βάση το πλαφόν και 850 πρατήρια είχαν τιμές πάνω από το πλαφόν καθώς, όπως επεσήμανε, η τιμή αγοράς στη χονδρική ήταν στα όρια του πλαφόν. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν ορισμένα πρατήρια να μην λειτουργήσουν σήμερα για να μην πωλούν με ζημιά.

Σήμερα υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα για πρατηριούχο στην Καλλιθέα, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε από τα συνεργεία ελέγχου, πωλούσε την αμόλυβδη με τιμή ανώτερη του πλαφόν αλλά δεν ασκήθηκε δίωξη. Από το υπουργείο σημειώνεται ότι θα γίνονται συστάσεις και θα επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος για τις παραβάσεις αλλά δεν θα υπάρξουν διώξεις.

Από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την απαγόρευση του Voltaren ζητούν επιστήμονες

Την απαγόρευση του παυσίπονου Voltaren, ζήτησαν επιστήμονες στην Αυστραλία, καθώς σύμφωνα με νέα μελέτη στη Δανία, το συγκεκριμένο παυσίπονο αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης εγκεφαλικού ακόμα και σε υγιείς ανθρώπους.

Το Voltaren διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή στην Αυστραλία και άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, και είναι από τα δημοφιλέστερα παυσίπονα, αλλά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι το ίδιο επικίνδυνο όσο και το χάπι Vioxx κατά της αρθρίτιδας.

«Η ημερομηνία του Voltaren έχει λήξει .........

Είναι ξεπερασμένο παυσίπονο και είναι και τοξικό. Υπάρχουν πιο ασφαλή εναλλακτικά παυσίπονα. Αυτό θα πρέπει να απαγορευθεί με ή χωρίς ιατρική συνταγή», τόνισε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, Ντέιβιντ Χένρι.

Το 2004 το φάρμακο Vioxx για την αρθρίτιδα αποσύρθηκε από την αυστραλιανή αγορά, γιατί αύξανε τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Ναυτεμπορική

Νάντια Γιαννακοπούλου: «’"Ακριβή’" μου Ελλάδα»

Σύμφωνα με έρευνες, σχετικά με τις «καθαρές» τιμές (χωρίς την προσαύξηση του ΦΠΑ) των προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προέκυψε ότι στη χώρα μας πωλούνται πανάκριβα τα προϊόντα πολλών πολυεθνικών ομίλων, με ενδεικτικά παραδείγματα το αλεύρι, τους χυμούς, την οδοντόκρεμα κ.α.

Η Ελλάδα, στο σύνολο των ερευνών, εμφανίζεται να έχει την υψηλότερη τιμή σε αρκετά προϊόντα, ενώ όταν δε βρίσκεται στην πρώτη θέση, τότε βρίσκεται στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Βέβαια, για να συμπεράνει κάποιος το παραπάνω, πέρα από τις έρευνες που είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας, αρκεί μία και μόνο επίσκεψη σε ένα σούπερ μάρκετ. Το οικογενειακό καλάθι, λοιπόν, ενός μεσαίου Ελληνικού νοικοκυριού σκαρφάλωσε στα 2087,05 ευρώ τον Ιούλιο του 2010 σε σχέση με τον Ιούλιο του 2009 που κόστιζε 1977,44 ευρώ.

Το μεγάλο δομικό πρόβλημα της χώρας .........

μας που σχετίζεται με τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα μας, αυτούς τους τελευταίους μήνες το βλέπουμε και το νιώθουμε όλοι με πολύ οδυνηρό τρόπο. Είναι αδιανόητο σε μία χώρα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών μειώνεται, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται και η ζήτηση, τα προϊόντα των πολυεθνικών εταιρειών να έχουν πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές άλλων κρατών της Ένωσης. Βέβαια, σε αντίθεση με τις τιμές των διεθνών επώνυμων προϊόντων, η χώρα μας αποδεικνύεται εξαιρετικά φτηνή στα φρούτα και τα λαχανικά. Μια πρώτη στόχευση καταδεικνύει τον ρόλο της παραδοσιακής «λαϊκής αγοράς» στην οικιακή οικονομία του Έλληνα, καθώς τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν τα κατ’ εξοχήν είδη που ο Έλληνας καταναλωτής δεν ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ.

Επομένως, το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα προϊόντα που πωλούνται στο σούπερ μάρκετ, το οποίο αποτελεί και το σημείο πώλησης της καθολικής πλειοψηφίας των βασικών προϊόντων. Σε αυτήν την κατεύθυνση, πέραν των διαρθρωτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κι εμείς οι καταναλωτές πρέπει να έχουμε τη γνώση, ώστε να αντιμετωπίσουμε την κερδοσκοπία, την αισχροκέρδεια και κάθε άλλη παρόμοια επιχειρηματική πρακτική.

Ωστόσο, ο έλεγχος της λειτουργίας της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας σαφέστατα αποτελεί ένα μέτρο με παγιότερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα. Και, δυστυχώς, ανταγωνιστικότητα και ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια είναι δυο όροι που απομακρύνονται σταθερά. Στο δείκτη ανταγωνιστικότητας που κΔιαβάστε το υπόλοιπο κείμενοαταγράφει κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Ελλάδα χρόνο με το χρόνο κατρακυλά όλο και περισσότερο, έχοντας χάσει μέσα σε 3 χρόνια 6 θέσεις. Συγκεκριμένα, το 2007 βρισκόταν στην 65η θέση και το 2009 υποχώρησε στην 71η θέση, πίσω από χώρες όπως η Μποτσουάνα, ο Μαυρίκιος και η Κόστα Ρίκα. Τα αίτια αυτής της επίδοσης δεν είναι άλλα από τους αναποτελεσματικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, τη διαφθορά, τη φορολογική νομοθεσία, την πρόσβαση στην τραπεζική χρηματοδότηση κ.α.

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια ο κυρίαρχος στρατηγικός στόχος ήταν η ανταγωνιστικότητα, καθώς στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον η οικονομία της έμενε πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Η Στρατηγική της Λισσαβόνας δημιουργήθηκε με αυτόν ακριβώς το στόχο. Να κάνει την Ευρώπη την πιο ανταγωνιστική οικονομία του κόσμου μέχρι το 2010. Στόχος που σαφέστατα δεν επετεύχθη, ελέω και της χειρότερης οικονομικής κρίσης στην ιστορία της Ένωσης. Η αναπροσαρμογή αυτού του στόχου, αφού ελήφθησαν τα κατάλληλα διδάγματα με τον τίτλο “Ευρώπη 2020”, είναι μια νέα στρατηγική για μια έξυπνη, αειφόρο ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς. Μια ανάπτυξη βασισμένη στην ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, στην προστασία των φυσικών πόρων και την αλλαγή του ενεργειακού μας μοντέλου, με κοινωνική ευαισθησία και συμπερίληψη.

Η χώρα μας θα πρέπει άμεσα, αφού εξορθολογήσει τις δανειακές της δαπάνες, να επικεντρωθεί με μεγαλύτερη προσήλωση προς αυτήν την κατεύθυνση, στην ανάπτυξη υγιούς ανταγωνισμού στην εσωτερική της οικονομία, αφού αναλάβει τις κατάλληλες νομοθετικές πρωτοβουλίες επανασχεδιασμού της λειτουργίας της αγοράς. Η ακρίβεια και η λειτουργία της αγοράς, η ανεργία και η δημιουργία θέσεων εργασίας, η διαφθορά και η αποδοτικότητα του δημόσιου τομέα είναι τα στοιχήματα που θα πρέπει να κερδίσει η χώρα μας στο νέο διεθνές οικονομικό τοπίο. Είναι οι συνθήκες που θα διαμορφώσουν τα νέα καλύτερα δεδομένα.

Συνάντηση στην Νομαρχία με το σωματείο πρατηριούχων υγρών καυσίμων Μεσσηνίας

Συνάντηση με τον Αντινομάρχη Άγγελο Κωτσιόπουλο παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Αθανασίου Σαμέλη είχαν σήμερα το πρωϊ το σωματείο πρατηριούχων Υγρών καυσίμων Μεσσηνίας.

Η επίσκεψη του σωματείου είχε σαν σκοπό την συνάντηση τους με τον νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο προκειμενου να του επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος με το οποίο εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους στην επιβολή μονομερούς πλαφόν στις τιμές λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων, μη λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές που αγοράζουν τα καύσιμα οι πρατηριούχοι από τις εταιρείες.

Αίτημα της ομοσπονδίας τους είναι να .........

αρθεί το πλαφόν που από 13/9 επιβλήθηκε, ή να εφαρμοστεί και στις εταιρείες χοντρικής πώλησης καυσίμων αφενός, κι αφετέρου να γνωστοποιηθούν οι λόγοι διαμαρτυρίας των.
Κατά την συνάντηση, ο κ.Κωτσιόπουλος, αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους, σημείωσε πως η ΝΑΜ θα είναι στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει το ψήφισμά τους στον κ.Νομάρχη, προκειμένου να προωθηθεί και προς τα ανώτερα Κυβερνητικά κλιμάκια.

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Ενημερώνουμε τους αγρότες αλλά και τους κατοίκους του διευρυμένου δήμου Τριφυλίας ότι την Δευτέρα 13-09-10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αγροτών από τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά. Συζητήθηκε η αναγκαιότητα της εκπροσώπησης των αγροτών στον καινούργιο δήμο Τριφυλίας που δημιουργείται.

Εκφράστηκε η επιθυμία της αναλογικής ........

συμμετοχής των αγροτών στο δημοτικό συμβούλιο, θεωρώντας ότι ο καινούργιος δήμος θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες τόσο στον αγροτικό τομέα αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής και στην καθημερινότητα μας σαν πολίτες.

Για τους λόγους αυτούς συμφωνήθηκε να γίνουν επαφές με τους αγρότες της Τριφυλίας με κοινωνικούς φορείς αλλά και ενεργούς πολίτες για την δημιουργία ανεξάρτητης κίνησης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Καλούμε όσους θέλουν να συμβάλουν στην παραπάνω πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν με τον αγροτικό σύλλογο Γαργαλιάνων στο τηλέφωνο – fax 2763024255 και στο E-mail agro93@otenet.gr

Συντονιστική επιτροπή

Εγκαιρη παρέμβαση για το ελαιόλαδο ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

Έγκαιρο προγραμματισμό για τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην αγορά του ελαιολάδου απο την ΕΑΣ Μεσσηνίας ζητά ο Αγροτικός σύλλογος Φιλιατρών.

Στην επιστολή που έστειλε στο Υπουργείο ......

αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων ο αγροτικός σύλλογος Φιλιατρών αναφέρει:

Η ταυτοποίηση των αγροτεμαχίων των επιδοτούμενων καλλιεργειών έχει τελειώσει έγκαιρα.
Θα πρέπει λοιπόν χωρίς κανένα πρόσχημα και δικαιολογίες να δοθεί η επιδότηση στους καλλιεργητές μέσα στον Οκτώβριο όπως ορίζει η Ε.Ε.

Επίσης να απαλλαγούν οριστικά οι κατα κύριο επάγγελμα αγρότες όπως και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ από την καταβολή χρημάτων για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων όπως είχε αποφασιστεί από το Υπουργείο αλλά δεν τηρήθηκε.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Ο Γραμματέας
Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

Παναγιώτης Βουδούρης η πρώτη επίσημη συμμετοχή στον συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Από τον Δήμο Αετού έρχεται η πρώτη επίσημη συμμετοχή υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου στον συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας"
Αυτό μας μεταφέρει το blog Κοπανάκι News όπου όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, είχε πάρει προφορική εντολή από τον Παναγιώτη Βουδούρη ότι με το που θα μπει μπροστά ο Σωτηρόπουλος, να ανακοινώσει την συμμετοχή του χωρίς καν να του τηλεφωνήσει (ο συντάκτης του blog).

Όπως αναφέρει το blog ο Παναγιώτης Βουδούρης, ...........

είναι Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αετού, εκλεγμένος με το αντίπαλο, στον Δριμή, ψηφοδέλτιο, από το Γλυκορρίζι και τριτοξάδελφος του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οδυσσέα Βουδούρη.

Από το Κοπανάκι News

Α1 BASKET. To πρόγραμμα της σαιζόν 2010 - 2011

Με κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση της Α1, ανεξάρτητα από την υπόθεση της ποινής των εννέα αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους» και της έφεσης που έχουν καταθέσει οι τελευταίοι, οι οποίοι δεν παρέστησαν στην διαδικασία. Τη 12η αγωνιστική θα κοντραριστεί ο Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Κυπελλούχο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ και την 25η αγωνιστική στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν έδωσε το «παρών» στην κλήρωση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 26 Αγωνιστικών..........

1η (16/10) & 14η αγωνιστική (15/01)

Πανιώνιος-Μαρούσι
ΑΕΚ-Ίκαρος Καλλιθέας
Άρης-Ολυμπιακός
Ηρακλής-Πανελλήνιος
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Καβάλα-Ηλυσιακός
Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι

2η (23/10) & 15η αγωνιστική (22/01)

Ίκαρος Καλλιθέας-Πανιώνιος
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Πανελλήνιος-Άρης
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός
Περιστέρι-Καβάλα
Μαρούσι-Κολοσσός

3η (30/10) & 16η αγωνιστική (29/01)

Πανιώνιος-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Πανελλήνιος
Άρης-ΠΑΟΚ
Ηρακλής-Ηλυσιακός
Παναθηναϊκός-Περιστέρι
Καβάλα-Κολοσσός
Μαρούσι-Ίκαρος Καλλιθέας

4η (13/11) & 17η (05/02)

Πανελλήνιος-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ηλυσιακός-Άρης
Περιστέρι-Ηρακλής
Κολοσσός-Παναθηναϊκός
Καβάλα-Μαρούσι
Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας

5η (20/11) & 18η (12/2)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Ηλυσιακός
Άρης-Περιστέρι
Ηρακλής-Κολοσσός
Παναθηναϊκός-Καβάλα
Μαρούσι-Ολυμπιακός
Ίκαρος Καλλιθέας-Πανελλήνιος

6η (27/11) & 19η (19/2)

Ηλυσιακός-Πανιώνιος
Περιστέρι-ΑΕΚ
Κολοσσός-Άρης
Καβάλα-Ηρακλής
Παναθηναϊκός-Μαρούσι
ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας
Πανελλήνιος-Ολυμπιακός

7η (04/12) & 20η (26/02)

Πανιώνιος-Περιστέρι
ΑΕΚ-Κολοσσός
Άρης-Καβάλα
Ηρακλής-Παναθηναϊκός
Μαρούσι-Πανελλήνιος
Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

8η (11/12) & 21η (09/03)

Κολοσσός-Πανιώνιος
Καβάλα-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Άρης
Ηρακλής-Μαρούσι
Περιστέρι-Ίκαρος Καλλιθέας
Ηλυσιακός-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος

9η (18/12) & 22η (19/03)

Πανιώνιος-Καβάλα
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Άρης-Ηρακλής
Μαρούσι-ΠΑΟΚ
Ίκαρος Καλλιθέας-Κολοσσός
Ολυμπιακός-Περιστέρι
Πανελλήνιος-Ηλυσιακός

10η (02/01) & 23η (26/03)

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Ηρακλής-ΑΕΚ
Άρης-Μαρούσι
Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας
Κολοσσός-Ολυμπιακός
Περιστέρι-Πανελλήνιος
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

11η (05/01) & 24η (02/04)

Πανιώνιος-Ηρακλής
ΑΕΚ-Άρης
Μαρούσι-Ηλυσιακός
Ίκαρος Καλλιθέας-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Καβάλα
Πανελλήνιος-Κολοσσός
ΠΑΟΚ-Περιστέρι

12η (08/01) & 25η (13/04)

Άρης-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Μαρούσι
Ηρακλής-Ίκαρος Καλλιθέας
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Καβάλα-Πανελλήνιος
Κολοσσός-ΠΑΟΚ
Περιστέρι-Ηλυσιακός

13η (12/01) & 26η (17/04)

Πανιώνιος-ΑΕΚ
Μαρούσι-Περιστέρι
Ίκαρος Καλλιθέας-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Ηρακλής
Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Καβάλα
Ηλυσιακός-Κολοσσός

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Σεπτεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.