Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μπλόκα σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο για οδηγούς Ταξί των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην ε.ο. Πατρών – Αθηνών έγινε χθες με ακινητοποίηση ταξί από την επαρχία και την σύλληψη οδηγών ταξί, από το Αγρίνιο αλλά και από άλλες περιοχές της Περιφέρειας. Με πρόσχημα τον έλεγχο του αριθμού των επιβαινόντων, της πληρωμής κομίστρων και τυχών άλλες παραβάσεις.

Ο ξαφνικός .......

Συσκεψη στην Π.ε. Μεσσηνίας για έργα, συντήρηση και αντιπλημμυρική προστασία

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη κ. Ελένης Αλειφέρη με αντικείμενο τα έργα που προτείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) για το Δήμο Καλαμάτας και το Δήμο Τριφυλίας.

Στη σύσκεψη .......

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου 2014

Την Πέμπτη 27/11 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ αλλά και του δημοσίου τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2014. Ο ΟΑΕΕ και ΟΓΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις στους ασφαλισμένους 1/12 ημέρα Δευτέρα.

Ειδικότερα την .....

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΕΦΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΜΕ συμμετοχή ιατρών από την Πελοπόννησο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Κανελλάκης στη Κυπαρισσία η 6η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα Προβλήματα ασθρνών με ΧΝΑ υπό εξωνεφρική κάθαρση που διοργάνωσε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Νοσηλευτιής μονάδας Κυπαρισσίας υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Η διευθύντρια της μονάδας κα Αγγελική Ζέρβα σε δηλώσεις της τόνισε .....

Ο απίστευτος εμπαιγμός του υπουργείου στους συνταξιούχους.

Αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο, στάθηκε η χθεσινή μου συζήτηση με έναν συμπαθή ηλικιωμένο κύριο που μου εξέθεσε την απογοήτευση του, την αγανάκτηση του για τα τεράστια έξοδα που έχει ένας συνταξιούχος που παίρνει μια πενιχρή σύνταξη για να ζήσει υποτίθεται.
Μια μικρή ανάλυση .....

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις ενηλίκων στην Καλαμάτα

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις ενηλίκων πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμάτας, τις εργάσιμες ημέρες από τις 9.00 έως τις 14.30. Η διενέργεια των εξετάσεων εντάσσεται στο πρόγραμμα τηλεϊατρικής που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Όπως σημειώνεται οι.....

Επιστρέφει το χαράτσι του ΕΕΤΗΔΕ σε όσους δεν το πλήρωσαν

Το φάντασμα του Ενιαίου Ειδικού Τέλους Ακινήτων, του χαρατσιού δηλαδή, αρχίζει να πλανάται και πάλι πάνω από τα σπίτια ενός εκατομμυρίου καταναλωτών της ΔΕΗ, οι οποίοι δεν το εξόφλησαν το 2013.

Σύμφωνα με τα Νέα, ....

Πεταμένα σαν σκουπίδια τα σκηνικά της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 [ VIDEO ]

Τα σκηνικά της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, που είχαν προκαλέσει θετική εντύπωση σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκονται πλέον πεταμένα σαν σκουπίδια σε μία αποθήκη στα Άνω Λιόσια.

Δείτε το βίντεο:

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 25-11-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα