Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΚΕΔΕ: Αφαιρείται από τους δήμους η αρμοδιότητα αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Την έντονη αντίθεση της, εκφράζει εκφράζει με ανακοίνωση της, η ΚΕΔΕ «στη σχεδιαζόμενη», όπως την χαρακτηρίζει «αφαίρεση από τους δήμους της αρμοδιότητας αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Για άλλη μια .......

Για την προετοιμασία και τους στόχους της Εράνης μίλησε ο Γιάννης Γριβοκωστόπουλος στο Μεσόγειος TV [ Video ]

Για την Εράνη και την πορεία της προετοιμασίας τους μίλησαν στο Μεσσόγειος TV ο Προπονητής της Εράνης Νίκος Φρούσος, ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γριβοκωστόπουλος ενώ γι την παρουσία του μίλησε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος και ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος.

Ο πρόεδρος της ......

Φιλιατρά: Αύριο Παρασκευή η Παρουσίαση βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου..

Το νέο βιβλίο "Το ανάθεμα - Η Νάντια της Γιόλακας" θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 21:30 στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στο Αίθριο του Δημοτικού καταστήματος ο Φιλιατρινός Συγγραφέας και Δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος.:

Την εκδήλωση Συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τριφυλίας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών Ο Πυρσός.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FILIATRA  NEWS


Φιλιατρά: Στο περίπτρο του Ομλικλου το αφιέρωμα στον Δημήτρη Περδικόπουλο

Στις 16 του Αυγούστου ημέρα Τρίτη και ώρα 9μμ στο περί ..βιβλίων -δανειστική βιβλιοθήκη-περίπτερο του Ομίλου στην πλατεία,(και όχι στην παλιά λαϊκή αγορά όπως έχει ανακοινωθεί), θα γίνει το αφιέρωμα στον ξεχασμένο Δημήτρη Περδικόπουλο.

Θα έχουμε ζωντανή .....

Ξανά στην Εράνη Κόλλιας και Χρονόπουλος

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την απόκτηση δυο επιθετικών παικτών του Κόλλια Νικολάου και του Ανδρέα Χρονόπουλου όπου ξαναγυρίζουν στην Εράνη.

Και οι δυο είναι έμπειροι παίκτες και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στον επιθετικό τομέα.

Με αυτές τις δυο προσθήκες .......

Η θεση της Δημοτικής αρχής Τριφυλίας για το σφράγισμα των Καντινών του Λαγκουβάρδου

Την δική της θέση σχετικά με το σφράγισμα των Καντινών του Λαγκουβάρδου απέστελλε με δελτίο τύπου ο Δήμος Τριφυλίας τονίζοντας ότι η πλευρά του δήμου αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή και ρίχνει τις ευθύνες στους ιδιοκτήτες των καντινών αναφέροντας ότι δεν ήταν συνεπείς με τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και συγκεκριμένα την έκδοση αδειών λειτουργίας, όπως όφειλαν.

Αναλυτικά η θέση της Δημοτικής αρχή είναι η ακόλουθη: