Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Αεροπορική γραμμή Καλαμάτα - Τίρανα

Με τρία δρομολόγια την εβδομάδα θα εξυπηρετείται κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο η αεροπορική συγκοινωνία της Καλαμάτας με τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης, από την Ολυμπιακή και τη SkyExpress αντίστοιχα.
Η Ολυμπιακή θα πετά κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή, ενώ η SkyExpress κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Από τα αξιοσημείωτα της φετινής περιόδου είναι η ενδεχόμενη αεροπορική σύνδεση της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με τα Τίρανα -από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο- με μία πτήση την εβδομάδα, της αλβανικής ιδιωτικής εταιρείας Belle Air.

Το ίδιο σημαντικό, αλλά ως αρνητικό, είναι το στοιχείο ότι φέτος το καλοκαίρι δεν αναμένεται να επαναληφθούν τα τσάρτερ από την Αυστρία, ενώ είναι το δεύτερο κατά σειρά καλοκαίρι που από το πρόγραμμα πτήσεων του αερολιμένα Καλαμάτας απουσιάζουν οι πτήσεις από και προς τη Γερμανία

Αλλοδαποί επισκέπτες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα φέτος θα είναι ..........

Ολλανδοί, Τσέχοι, Βρετανοί και Νορβηγοί.

Πιο αναλυτικά, η αεροπορική επικοινωνία της Καλαμάτας με το εσωτερικό της χώρας θα διεκπεραιώνεται -για το διάστημα από 29 Μαρτίου μέχρι και τις 23 του ερχόμενου Οκτωβρίουαπό την Ολυμπιακή προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή, άφιξη στην Καλαμάτα 8.45 το πρωί, αναχώρηση στις 9.10) και από τη SkyExpress προς Ηράκλειο (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, άφιξη στην Καλαμάτα στη 1 μετά το μεσημέρι, αναχώρηση 1.30).

Οσον αφορά τις διεθνείς πτήσεις τσάρτερ, αυτές αναμένεται να αρχίσουν στις 2 Απριλίου με την αλβανική Belle Air -η οποία βρίσκεται στη διαδικασία για να εξασφαλίσει τα σχετικά διεθνή πιστοποιητικά.
Θα ακολουθήσει, στις 18 Απριλίου η άφιξη της Skandinavian από το Οσλο και στις 27 του ίδιου μήνα δύο πτήσεις της ολλανδικής Transavia.
Προχωρώντας η άνοιξη και το καλοκαίρι, στην Καλαμάτα θα φθάνουν επίσης πτήσεις τσάρτερ από τη Βρετανία (Viking, British Midland, Thomas Cook) και ενδεχομένως και από την Τσεχία (καθώς οι εταιρείες Aviandina, Travel Services βρίσκονται στη διαδικασία για να εξασφαλίουν τα σχετικά διεθνή πιστοποιητικά).

Δυομιση ώρες χωρίς ευρωζωνικό Intenet.

Επι Δυόμιση ώρες χωρίς σύνδεση στο internet έμεινε σχεδόν ολόκληρη η Πελοπόννησος λόγω αναβάθμισης.
Σε επικοινωνία που είχαμε με το 121 του ΟΤΕ μας ενημέρωσαν ότι γίνεται αναβάθμιση στις γραμμές του ADSL και οι εργασίες αυτές κρίθηκαν απαραίτητες για να διασφαλιστεί η ποιότητα σύνδεσης των συνδρομητών του ADSL.
H διακοπή αυτή έγινε σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και .......

τμήμα της Στερεάς Ελλάδας.

Ερχονται με δώρα στην Μεσσηνία Στυλιανίδης και Σαμαράς

Ανακοινώσεις για θέματα των αρμοδιοτήτων τους που αφορούν τη Μεσσηνία αναμένεται να κάνουν αύριο στις συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρήσουν στην Καλαμάτα οι υπουργοί Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς και Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Η επίσκεψή τους στη Μεσσηνία θα ξεκινήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι.
Οι δύο υπουργοί θα παραβρεθούν στην παρουσίαση του προγράμματος ευρυζωνικότητας του Δήμου Είρας και λίγο αργότερα θα παρακαθήσουν σε γεύμα που θα διοργανωθεί στον ξενώνα “Εποχές“ του επιχειρηματία Νίκου Αγγελόπουλου στην Αμπελιώνα.
Αύριο ο κ. Στυλιανίδης θα συναντηθεί με το νομάρχη Δημήτρη Δράκο και το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.
Ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το Μέγαρο Χορού, το νέο Αρχαιολογικό .........

Μουσείο, το Κάστρο της Καλαμάτας και το Μουσείο Χριστιανικής Στέγης και στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Ελίτ“ οι δυο υπουργοί θα μιλήσουν στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς αύριο αναμένεται να ανακοινώσει την χρηματοδότηση πολιτιστικών έργων και δραστηριοτήτων.
Συγκεκριμένα, θα μιλήσει για τα κάστρα της Μεσσηνίας, το Μέγαρο Χορού, τη δημοτική επιχείρηση “Φάρις“, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας και άλλα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Ο κ. Στυλιανίδης αναμένεται να μιλήσει για το σιδηροδρομικό δίκτυο, για το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας και το Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης θα παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρυζωνικού δικτύου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Είρας.

Στις 2 μετά το μεσημέρι ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Σαμάρας θα επισκεφθούν το ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Στις 3 μετά το μεσημέρι ο δήμαρχος Είρας Γιάννης Αδαμόπουλος θα παραθέσει γεύμα στους δύο υπουργούς.

Στις 10 το πρωί ο κ. Σαμαράς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα “Παν. Φωτέας“ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας.
Την ίδια ώρα ο κ. Στυλιανίδης θα παραστεί στην κοπή πίτας των Περιφερειακών Σωματείων Ταξί Δυτικής Ελλάδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Messinian Bay”.

Στις 11 το πρωί ο κ. Στυλιανίδης θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Καλαμάτας και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.

Στις 11.45 ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας, στη συνέχεια το Κάστρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, το Μέγαρο Χορού και το Μουσείο της Χριστιανικής Στέγης.

Στις 11.45 ο κ. Στυλιανίδης θα επισκεφθεί το νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο και στις 12.15 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Ελίτ“ οι υπουργοί θα μιλήσουν στην χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νέας Δημοκρατίας.

1,5 εκατομμύριο ευρώ ή κόβουμε τη γραμμή! Επαναλαμβανόμενα απειλητικά τηλεφωνήματα για δολιοφθορά

Φόβος και τρόμος επικρατεί στους σιδηροδρομικούς καθώς και το επιβατικό κοινό του ΟΣΕ μετά τα επαναλαμβανόμενα, δύο, απειλητικά τηλεφωνήματα αγνώστου καθώς και την αποκοπή της γραμμής, μήκους 10 εκατοστών, που την Τρίτη 3 Μαρτίου αμαξοστοιχία συντήρησης των σιδηροδρομικών γραμμών με κατεύθυνση την Καλαμάτα εντόπισε 2,5 χιλιόμετρα πριν τον Σταθμό του Ζευγολατιού.

Να σημειωθεί ότι, στις 11.40 το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαρτίου άγνωστος τηλεφώνησε στον σταθμάρχη Καλαμάτας και του είπε ότι, αν δεν του καταβάλλουν 1,5 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει στην αποκοπή της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα ανάμεσα στο Ζευγολατιό και το Καλό Νερό.

Ο σταθμάρχης ως όφειλε ενημέρωσε άμεσα τους εμπλεκόμενους σταθμάρχες των δύο .........

σταθμών, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους μηχανοδηγούς των συρμών, που ήταν σε κυκλοφορία και τους έδωσαν τις κατάλληλες οδηγίες για αυξημένη προσοχή.
Το απειλητικό τηλεφώνημα στον ΟΣΕ επαναλήφθηκε και το βράδυ της Τρίτης, με το ερώτημα αν έχουν τα λεφτά…
Από την πρώτη κιόλας στιγμή ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε επί τόπου, εκεί όπου είχε αποκοπεί η γραμμή κι έχει συλλέξει ήδη τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία κι εξετάζει, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές Αρχές σε συνεργασία με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Παράλληλα, σημειώνουμε πως, στον ΟΣΕ συστάθηκε Επιτροπή για την εσωτερική διερεύνηση του συμβάντος.

Το γεγονός ότι επαναλήφθηκε το τηλεφώνημα το βράδυ της Τρίτης προβληματίζει τις Αρχές που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα…

Φωτιά πήραν τα πλυντήρια αυτοκινήτων.

Φωτιά πήραν από το πρωί τα πλυντήρια αυτοκινήτων καθώς ένα μεγάλο σύννεφο Αφρικανικής σκόνης έχει κάνει την παρουσία του από χθες το βράδυ πάνω από την Μεσσηνία.
Σαν να μην έφτανε αυτό η χθεσινοβραδυνή ψιχάλα ήταν λασποβροχή όπου κατάφερε να κάνει τα πάντα χάλια.
Απο αυτοκίνητα μέχρι μπακλόνια σπιτιών.
Απο το πρωΐ η μέρα είναι μουντή με εμφανή την ομίχλη λόγω της σκόνης στον Μεσσηνιακό ουρανό.
Την όλη κατάσταση αναμένεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο η τωρινή δυνατή βροχή που πέφτει στα Φιλιατρά.

Στη δυτική Ελλάδα η συγκέντρωση της σκόνης θα αγγίξει ακόμη και τα ...........

100 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο «Σκίρων» του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιβαρύνοντας κυρίως την ατμόσφαιρα της Πελοποννήσου. Τα βορειότερα σημεία που θα επισκεφθεί το αφρικανικό νέφος θα είναι η Θεσσαλία και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Το φαινόμενο θα υποχωρήσει προς την Τουρκία από το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η αιτία για τη μεταφορά σκόνης κρύβεται στον άνεμο σιρόκο» επισημαίνει στον ΕΤ ο μετεωρολόγος κ. Νίκος Μαζαράκης. «Πρόκειται για έναν ξηρό, νότιας διεύθυνσης άνεμο που αυτή την εποχή πνέει στην περιοχή της Σαχάρας με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, δημιουργώντας ανεμοθύελλες διάρκειας δύο έως επτά ημερών. Εξαιτίας των ισχυρών αυτών ανέμων, τεράστιες ποσότητες σκόνης σηκώνονται στα μέσα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κατόπιν οι ισχυροί νοτιάδες τις μεταφέρουν στην περιοχή μας, δημιουργώντας το φαινόμενο της θόλωσης της ατμόσφαιρας».
Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν αποκλείεται να έχει παίξει κάποιο ρόλο. Πριν από λίγα χρόνια σε Διεθνές Γεωγραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Γλασκόβη ο Βρετανός Andrew Goudie, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καταλόγισε στα 4 Χ 4 την κύρια ευθύνη για την καταστροφή του λεπτού στρώματος από λειχήνες και πέτρες, το οποίο προστάτευε τεράστιες εκτάσεις της Σαχάρας από τους ανέμους. Παρουσίασε μάλιστα μελέτες που κατεδείκνυαν ότι μέσα στα 50 τελευταία χρόνια οι αμμοθύελλες με προέλευση τη Σαχάρα έχουν δεκαπλασιαστεί. «Είμαι απολύτως σοβαρός, πρέπει να κοιτάξετε από τον αέρα και θα δείτε όλη την επιφάνεια της ερήμου χαραγμένη από ρόδες» είχε πει. «Οι άνθρωποι κινούνται αδιακρίτως στην επιφάνεια της ερήμου καταθρυμματίζοντάς την».

Διαιτητές στην Τοπική κατηγορία Μεσσηνίας

Γνωστοποιήθηκαν χθες από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Α’, Β’, Γ’ τοπική και στο Προπαιδικό πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α' τοπικής μεταξύ της Κυπαρισσίας με τον Εθνικό Μελιγαλά ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Μπλάνας. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα σφυρίξει το ματς της Σπερχογείας με τον Πανθουριακό, ενώ ο Ηλίας Αλεξέας την αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο ίδιος ρέφερι θα διευθύνει και την αναμέτρηση της Μεθώνης με το Δώριο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στα πρωταθλήματα της Α', Β', Γ' τοπικής και του Προπαιδικού, μαζί με τους διαιτητές: ......


Α' ΤΟΠΙΚΗ - 22η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 16.00

Γήπεδο Μεθώνης: Μεθώνη - Δώριο (Αλεξέας, Σερεμέτης, Καστανάς)

Γήπεδο Στρατοπέδου: ΑΟ Φαραί - Ομόνοια (Δ. Γιαννόπουλος, Κυριακόπουλος, Δεγγεστίνος)

Γήπεδο Πύλου: Τσικλητήρας Πύλου - Μιλτιάδης (Ηλ. Νικολόπουλος, Βρυώνης, Σκόρδος)

Ώρα 19.00

Γήπεδο Στρατοπέδου: Αίαντας Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας (Νίκας, Κότσαρης, Γαλανόπουλος)

Κυριακή 08/03/2009 Ώρα 16.00

Γήπεδο Σπερχογείας: Σπερχογεία - Πανθουριακός (Ασημακόπουλος, Γαλανόπουλος, Σκόρδος)

Γήπεδο Πεταλιδίου: Απόλλωνας Πεταλιδίου - Παπαφλέσσας Χώρας (Ζαρακοβίτης, Πλεμμενόπουλος, Βρυώνης)

Γήπεδο Κυπαρισσίας: Κυπαρισσία - Εθνικός Μελιγαλά (Μπλάνας, Κυριακόπουλος, Λάμιας)

Απόλλωνας Καλαμάτας - Ολυμπιακός Καλαμάτας (Αλεξέας, Κορομηλάς, Γαλανόπουλος)



Β' ΤΟΠΙΚΗ

Α' ΟΜΙΛΟΣ - 20η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 16.00


Γήπεδο Σπερχογείας: ΠΑΟΚ Καλαμάτας - Πάμισος Αριος (Ζαρακοβίτης, Φραγκούλη, Γκιρίνης)

Γήπεδο Διαβολιτσίου: ΑΟ Διαβολιτσίου - Αστέρας Βαλύρας (Γεωργακίλας, Μπούρας, Γεωργακόπουλος)

Γήπεδο Κυπαρισσίας: Ηρακλής Κυπαρισσίας - Νίκη Πλάτης (Ψηλοπαναγιώτης, Λαμπίρης, Τσαλίκογλου)

Γήπεδο Βαλύρας: Ανδρούσα - Ολυμπιακός Διαβολιτσίου (Λάμιας, Κότσαρης, Γαλανόπουλος)


Κυριακή 08/03/2009 Ώρα 11.00

Γήπεδο Άμφειας: Παπαφλέσσας Άμφειας - Ατρόμητος Πλατύ (Ζαρακοβίτης, Γεωργαντάς, Σερεμέτης)

Γήπεδο Βαλύρας: Πανευαϊκός - Αστέρας Μικρομάνης (Ψηλοπαναγιώτης, Τσαλίκογλου, Γκιρίνης)

Γήπεδο Μάνεσι: Μάνεσι - Αμφιθέα (Λάμιας, Βρυώνης, Δεγγεστίνος)



Β' ΟΜΙΛΟΣ - 20η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 16.00


Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: Ασπρόχωμα - ΑΟΠΚ Πατίστα (Μπλάνας, Γεωργαντάς, Κασκάνης)

Γήπεδο Σουληναρίου: Αστέρας Χιλιοχωρίων - Παναθηναϊκός Καλαμάτας (Πλεμμενόπουλος, Μπάρδης, Γιαννέτσος)


Κυριακή 08/03/2009 Ώρα 11.00

Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας: Ένωση Γαργαλιάνων - Χατζή (Μπλάνας, Κυριακόπουλος, Μπάρδης)

Γήπεδο Στρατοπέδου: Δόξα Καλαμάτας - Πανιώνιος Καλαμάτας (Ηλ. Νικολόπουλος, Πλεμμενόπουλος, Καστανάς)


Ώρα 16.00

Γήπεδο Κορώνης: Κορώνη - Πράσινα Πουλιά (Τσεκούρας, Δεγγεστίνος, Μπούρας)

Γήπεδο Κάμπου: ΑΕ Αβίας - Χανδριναϊκός (Γεωργακίλας, Γιαννέτσος, Γεωργακόπουλος)

Γήπεδο Στρατοπέδου: Βέργα - ΑΕ Μάνης (Κορομηλάς, Τουρλομούσης, Μπάρδης)



Γ' ΤΟΠΙΚΗ

Α' ΟΜΙΛΟΣ - 17η αγωνιστική

Κυριακή 08/03/2009 Ώρα 11.00


Γήπεδο Ελαίας: ΠΑΟ Καλού Νερού - Σελλά (Λαμπίρης, Σταματελόπουλος, Μαρίνης)


Ώρα 16.00

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: Αναγέννηση Παραλίας - ΑΟΕΣ Καλαμάτας (Γεωργαντάς, Καραπιπέρης, Κατσάς)

Γήπεδο Κοπανακίου: Διαγόρας Κοπανακίου - Σκάλα (Σερεμέτης, Γκούμας, Ξηρόκωστας)

Γήπεδο Άμφειας: Αιθαία - Κεραυνός Καλαμάτας (Ηλ. Νικολόπουλος, Καστανάς, Κασκάνης)

Γήπεδο Μάνεσι: Διόδια - ΑΕΚ Καλαμάτας (Σακκάς, Σωτηρόπουλος, Καμπούρης)



Β' ΟΜΙΛΟΣ - 17η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009

Ώρα 16.00


Γήπεδο Λογγάς: Λογγά - Δημάκειος (Καργάκος, Ταβουλαρέας, Σιψάς)

Κυριακή 08/03/2009 Ώρα 11.00

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: Θύελλα Παραλίας - Ερμής Καλαμάτας (Αλεξέας, Καμαρινόπουλος, Φίλος)


Ώρα 13.30

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: ΑΠΟΚ Ίκαρος - ΠΑΟ Καλλιθέας (Καργάκος, Τουρλομούσης, Θλιμμένος)


Ώρα 16.00

Γήπεδο Πύλου: Νέστωρ Πύλου - Ολυμπιακός Ανάληψης (Ψηλοπαναγιώτης, Σταματελόπουλος, Τσαλίκογλου)

Ρεπό: Στενωσιά


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Α' ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 11.00


Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας: Μιλτιάδης - Μεθώνη (Μαρίνης)

Γήπεδο Φιλιατρών: Εράνη Φιλιατρών - Τέλος Άγρας (Λαμπίρης)

Ρεπό: Κυπαρισσία



Β' ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 11.00

Γήπεδο Αρφαρών: Αστέρας Αρφαρών - ΑΟ Διαβολιτσίου (Γκούμας)

Γήπεδο Δωρίου: Δώριο - Πάμισος Μεσσήνης (Ζαρακοβίτης)

Ρεπό: Πανθουριακός


Γ' ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 10.00

Γήπεδο Στρατοπέδου: Δόξα Καλαμάτας - ΑΟΠΚ Πατίστα (Γεωργαντάς)

Ώρα 11.30

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: Μεσσηνιακός - ΑΕ Μάνης (Τουρλομούσης)

Ρεπό: ΑΟ Φαραί



Δ' ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

Σάββατο 07/03/2009 Ώρα 10.00

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: Πανιώνιος Καλαμάτας - Σπερχογεία (Τουρλομούσης)

Ώρα 13.00

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣΜ: ΠΣ «Η Καλαμάτα» - Βέργα (Κασκάνης)

Ώρα 14.00

Γήπεδο Στρατοπέδου: Αίαντας Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας (Δεγγεστίνος)

Αστυνομία: 4 διευθυντές και 7 υποδιευθυντές στη Μεσσηνία

Τα καινούργια του καθήκοντα αναλαμβάνει από σήμερα ο νέος αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, ταξίαρχος Γιώργος Καραβίτης, ενώ μετά τις τελευταίες κρίσεις η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας διαθέτει 4 αστυνομικούς διευθυντές. Φυσικά, δεν πρόκειται να συνεχίσουν όλοι να υπηρετούν στη Μεσσηνία.

Πρόκειται για τον αστυνομικό διευθυντή Ιωάννη Ηλιόπουλο, που διατήρησε το βαθμό του, όπως επίσης και τον Ηλία Γεωργόπουλο. Στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή προήχθησαν, από το βαθμό του υποδιευθυντή ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βασίλης Δημητριάδης και ο υπασπιστής Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Επίσης, 6 προήχθησαν στο βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή.
Συγκεκριμένα, ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δημήτρης .......

Δαλαχάνης, ο διοικητής της Τροχαίας Καλαμάτας Τάσος Ηλιόπουλος, ο Χαράλαμπος Αλεβίζος από το Τμήμα Τάξης, ο Δημήτρης Καραγιώργης που υπηρετεί στο Πεταλίδι, ο Γεώργιος Λάνος που υπηρετεί στη Μεσσήνη, ο Ανδρέας Βλάχος που υπηρετεί στα Φιλιατρά, ενώ διατηρεί το βαθμό αυτό και ο Αλέκος Σπανός, που υπηρετεί στην Κυπαρισσία.

Πηγή: Θάρρος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία, στο Νομοσχέδιο Σύστημα αϋλων τίτλων διατάξεις για την κεφαλαιαγορά φορολογικά θέματα και λοιπές διατάξεις, σχετικά με την Έκτακτη ενίσχυση δανειοληπτών.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα: (κλίκ στην εικόνα)



χορηγείται εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ για στεγαστικά δάνεια ........

κύριας κατοικίας σε συνταξιούχος που ήτανε ή είναι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ καθώς επίσης και σε ανέργους που έχουνε λάβει το επίδομα από τον ΟΑΕΔ.

Το χρηματικό ποσό θα διανεμηθεί μέσω της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλη την τροπολογία:

>> ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ <<<


Πηγή:
Δημότης Blog