Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εκθέτει την τετράδα (Αλευρά, Δεδε, Πούλα , Πουλοκέφαλο) η Γιούλα Λαπαθιώτη και τους καλεί να παραιτηθούν.

Με τεράστια έκπληξη αλλά και απογοήτευση διάβασα την ανακοίνωση των τριών Αντιπεριφερειαρχών και του Προέδρου του Περιφερειακού συμβούλου η οποία αποτελεί μνημείο παραπλάνησης των πολιτών. Η ομάδα των τεσσάρων συμβούλων που είχαν απόλυτη πολιτική εξουσία καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας τους και θέσεις ΕΜΜΙΣΘΕΣ προφανώς εξέλαβαν την ανοχή και την σιωπή μας ως αδυναμία και γι αυτό προκαλούν πλέον.

Οι τέσσερις έμμισθοι και διορισμένοι σύμβουλοι .........

Υπερκομματική Στήριξη Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πράσινο φως και από το ΠΑΣΟΚ πήρε από χθες ο Πέτρος Τατούλης, ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έχει ήδη την στήριξη της ΝΔ. Σε αυτό συνέτεινε η θετική αξιολόγηση του έργου Τατούλη στην Πελοπόννησο την τελευταία τριετία.
Η θετική άποψη.....

Τα κλεμμένα κινητά δεν θα δουλεύουν στα ελληνικά δίκτυα!

Μία νέα λειτουργία των δικτύων κινητής τηλεφωνίας θα απαγορεύει τη λειτουργία των κλεμμένων κινητών τηλεφώνων.
Όπως όλα δείχνουν η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα νέο κανονισμό λειτουργίας στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ο οποίος θα τους επιτρέπει να κάνουν φραγή από το δίκτυό τους σε κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλωθεί ως κλεμμένα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να δηλώσουν στην .......

Ζήτησε ελέγχους ο Αλευράς για την αποφυγή ελληνοποιήσεων Εαρινής Πατάτας

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Μόσχο Κορασίδη, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων κ. Δημήτρη Μελά και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στ. Κομνημό, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς αναφορικά με την εαρινή παραγωγή της μεσσηνιακής πατάτας και τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται στα σημεία εισαγωγής του προϊόντος, ώστε ν’ αποτραπεί το απαράδεκτο φαινόμενο της ελληνοποίησης της εισαγόμενης πατάτας.

Αναλυτικά η επιστολή:........

Καλαμάτα: 50χρονιος έπεσε στο κενό από πολυκατοικία στην Καλαμάτα

Τραγικό θάνατο βρήκε 50χρονος ημεδαπός στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της Πέμπτης, πέφτοντας στο κενό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με ........

Το Χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 19-3-2014 ]



Παράταση ισχύος βιβλιαρίων ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ έως 30/9/2014

Έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 παρατείνεται η ισχύς των βιβλιαρίων για τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου.

Ο Οργανισμός .....

8 Απρίλη δημοπρασίες για καντίνες και ξαπλώστρες στην Τριφυλία.

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ. ΓΙΑΤΙ;;;;

Την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 9.00 το πρωί, θα διεξαχθούν οι δημοπρασίες για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού – παραλίας στο Δήμο Τριφυλίας προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, για λειτουργία τροχήλατης καντίνας αυτοκινούμενης ή μη, για το έτος 2014.
Στις 11.00 το πρωί την ίδια μέρα θα γίνουν οι.....

Στη δημοσιότητα οι αποδείξεις για τις λάμπες από συμβούλους Τριφυλίας!

Την πρώτη φορά, ανθρώπινο είναι, να το δεχθείς καλοπροαίρετα και να τους πεις και «μπράβο»!
Τη δεύτερη, ε, ανθρώπινα πάλι, προβληματίζεσαι.
Την τρίτη, πια, ......