Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Το Μακεδονία TV γίνεται ΑΝΤ2;

Σχέδιο επανατοποθέτησης του ΑΝΤ1 στην τηλεοπτική αγορά με την αλλαγή χαρακτήρα του Μακεδονία TV επεξεργάζονται οι επιτελείς του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν στην απόφαση να αλλάξουν πλήρως το Μακεδονία TV, που θα μετονομαστεί σε ΑΝΤ2 και θα μεταδίδει ταινίες και σειρές κατά τα πρότυπα των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, μόνο που σε αντίθεση με τη συνδρομητική TV θα παρέχει το περιεχόμενο αυτό δωρεάν.

Το λανσάρισμα του νέου προγράμματος θα γίνει έως τον Μάρτιο και ο στόχος είναι προφανής: η δημιουργία ενός εναλλακτικού πόλου τηλεθέασης, που θα συγκεντρώνει έσοδα κόβοντας μερίδια από τους υπόλοιπους σταθμούς, με στόχο να απευθύνεται στη διαφημιστική αγορά προτείνοντας διαφήμιση σε διαφορετικούς σταθμούς.

Στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πως με τη δημιουργία ...........

του ΑΝΤ2, με διαρκή, free to air, μετάδοση ταινιών και σειρών, έχοντας τη συμφωνία με τη FOX, θα μπορέσουν να διαμορφώσουν τον εναλλακτικό πόλο για τον τηλεθεατή, ο οποίος όταν τα μεγάλα κανάλια μεταδίδουν ομοειδές πρόγραμμα (Mega - ANT1 / Alter - Alpha - Star), αν δεν έχει Νova, αισθάνεται πως δεν διαθέτει άλλη επιλογή. Το πλεονέκτημα για την οικογένεια Κυριακού είναι πως διαθέτει ήδη τον τηλεοπτικό σταθμό και το επιπλέον κόστος δημιουργίας άλλου προγράμματος θα είναι περιορισμένο εφόσον θα μπορεί να αξιοποιεί τις υφιστάμενες συμφωνίες με τα στούντιο και να μεταδίδει τις ταινίες που δεν προβάλλει στον ΑΝΤ1 ή να κάνει στον ΑΝΤ2 τη δεύτερη προβολή τους. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις τους το επιπλέον κόστος για ένα τέτοιο πρόγραμμα θα κινηθεί περίπου στα 5-6 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Με αυτό το δεδομένο, πρόθεσή τους είναι να «σπάσουν» τις τιμές στην αγορά και να πουλάνε πακέτο, σε μία τιμή, τους δύο σταθμούς, σαν ένα κανάλι με αθροιστική θεαματικότητα που θα ξεπερνά το 20%, άρα και το Mega. Ο διαφημιζόμενος δηλαδή θα «αγοράζει» ένα κανάλι (ΑΝΤ1) και θα παίρνει δύο (ΑΝΤ1, ΑΝΤ2).

Αν το σχέδιο υλοποιηθεί, η διπλή παρουσία του Ομίλου ΑΝΤ1 στη διαφημιστική αγορά εκτιμάται πως θα επιταχύνει τις εξελίξεις για τη συγκρότηση τηλεοπτικών ομίλων, όπως ακριβώς έγινε και με το ραδιόφωνο.

Έτσι εκτιμούν πως θα ανοίξει ο δρόμος για πιθανές συνεργασίες, όπως αυτή του Mega με το Star, στα οποία κοινός παρονομαστής είναι ο Όμιλος Βαρδινογιάννη.

Σε ένα τέτοιο τοπίο –αν διαμορφωθεί πάντοτε– ΝΕΤ, Alter και ΣΚΑΪ καλούνται να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους στη διαφημιστική αγορά.

Κι όλα αυτά καθώς η πλευρά του Θ. Κυριακού θεωρεί πως ένα μέρος της διαφήμισης που χάνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί λόγω της κρίσης δεν θα επανέλθει στην τηλεόραση τα επόμενα χρόνια, αλλά θα κατευθυνθεί στο διαδίκτυο.

Εκεί προσδιορίζεται και η επόμενη κίνηση του ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα υπάρχει ενδιαφέρον για τη γερμανική αγορά, με στόχο την εξαγορά μιας μεγάλης ιντερνετικής εταιρείας. Στόχος του Θ. Κυριακού είναι να αποκτήσει ισχυρή τεχνογνωσία στο internet και όχι να φτιάξει και ελληνική εταιρεία, ώστε να απευθυνθεί άμεσα στην παγκόσμια αγορά του διαδικτύου, μεταφέροντας μεταξύ άλλων το προϊόν του Ομίλου ΑΝΤ1 στο internet.

Πηγή: Το Παρόν

Χριστουγεννιάτικο Party του ΣΥ.ΜΕ.Φ. στην Καλαμάτα.

Χριστουγενιάτικο Party στην Καλαμάτα διοργανώνει ο Σύλλογος Μεσσήνιων Φοιτητών (ΣΥ.ΜΕ.Φ.) την τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News το party θα γίνει στο motel De Luxe στο λιμάνι Καλαμάτας.
Η ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες είναι στις 23:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Πληροφορίες για το party μπορείτε να πάρετε από εκπρόσωπο .........

του Συλλόγου Μεσσήνιων Φοιτητών στο τηλέφωνο 693 66 18 664

Από εμάς.....

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Συνελήφθη ο πιστολέρο με το μαύρο τζίπ

UPDATED

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τελικά το πρωί της Κυριακής ο πιστολέρο με το μαύρο τζιπ, που είχε τρομοκρατήσει τις προηγούμενες ημέρες την Αθήνα πυροβολώντας και τραυματίζοντας ανύποπτους περαστικούς.

Λεπτομέρειες για το δράστη και τη σύλληψη αναμένεται να δοθούν τη Δευτέρα από τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής.

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ............

ανθρωποκυνηγητό τις προηγούμενες ημέρες ερευνώντας όλα τα μαύρα οχήματα τύπου «τζιπ» με φιμέ τζάμια, σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων.

Ο «πιστολέρο» είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον πέντε επιθέσεις στις οποίες τραυμάτισε τέσσερις πολίτες. Επιθέσεις είχαν σημειωθεί σε Βοτανικό, Μοσχάτο, Κολωνό και Ανω Λιόσια, συνήθως νωρίς το βράδυ.

Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

UPDATE 20:11

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ενώ οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε το όπλο των επιθέσεων.
Είναι Έλληνας, 31 ετών και οδηγός ταξί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον ΑΝΤ1 ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου ταυτοποιήθηκε με βαλιστική έρευνα που έγινε και είναι αυτό με το οποίο έγιναν οι επιθέσεις.
Ο ίδιος ο 31χρονος αρνείται να παραδεχτεί την πράξη του.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Στον εισαγγελέα ο μανιακός με το μαύρο τζίπ.

Έρχεται ο Harry Potter 6 Ο ημίαιμος πρίγκηπας στον Πυρσό.

Έρχεται στην κινηματογραφική αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Πυρσός" στα Φιλιατρά η 6η συνέχεια της ταινίας του Harry Potter με τον τίτλο: Harry Potter 6: O ημίαιμος πρίγκηπας.
Η ταινία εντάσσεται στην σειρά παιδικών ταινιών που ΕΚΤΑΚΤΩΣ προβάλλει η αίθουσα του πυρσού το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιανουαρίου 2010.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει οι προβολές της ταινίας θα είναι:
Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010 στις 6 το απόγευμα και
Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 στις 11 το πρωΐ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ ΜΟΝΟ.


Υπόθεση της ταινίας: ...............

Στην έκτη και προτελευταία περιπέτεια του Harry Potter ο έφηβος πλέον μάγος βρίσκεται σχεδόν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για την αναπόφευκτη τελική αναμέτρηση με τον Voldemort. Υπό την επίμονη καθοδήγηση του Dumbledore, ο Harry αναζητά τα αδύνατα σημεία του εχθρού του ταξιδεύοντας ακόμα και στο παρελθόν.
Με σύμμαχό του τον παλιό φίλο του Dumbledore και νέο καθηγητή στο Hogwarts, τον επιρρεπή στις δημόσιες σχέσεις Horace Slughorn, ο Harry θα ανακαλύψει σημαντικές πληροφορίες για το Σκοτεινό Αρχοντα.

Εν τω μεταξύ στο Hogwarts, ο Ron, η Hermione και οι υπόλοιποι συμμαθητές τους έρχονται αντιμέτωποι με μια διαφορετική επίθεση, καθώς οι ορμόνες τους χτυπούν κόκκινο και δεν τους αφήνουν να σκεφτούν τίποτα άλλο εκτός από τα πιθανά (και απίθανα) ζευγαρώματα τους. Το σκοτάδι, όμως, δεν θα αργήσει να τους τυλίξει, αφού βρίσκεται προ των πυλών η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει γνωρίσει ποτέ η Σχολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER της ταινίας.



Η συνέχεια στην κινηματογραφική αίθουσα του Πυρσού στα Φιλιατρά.
Σας περιμένουμε.


Κλείνει καλά η χρονιά για την Εράνη.

Αρκετά καλά κλείνει για την Εράνη το 2009 αφού στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής πήρε τους 3 βαθμούς της Νίκης ξεκούραστα και έτσι εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα του Ατρόμητου Λάππα βρέθηκε να ξεφεύγει 4 βαθμούς από την 3η ομάδα του πρωταθλήματος και φυσικά να παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αρκετά καλά πέρασαν οι παίκτες της τα Χριστούγεννα και το μόνο που απομένει είναι η εκκρεμότητα του αγώνα κυπέλλου με τον μεσσηνιακό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών και εκεί η Εράνη αναζητά ΜΟΝΟ την νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού και φυσικά να κλείσει ιδανικά η χρονιά που σε λίγες ώρες φεύγει.
Αγωνιστικά η Εράνη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και .....

ο προπονητής της ομάδας Πατρίκ Ενγκεμά, θα έχει "ετοιμοπόλεμους" όλους τους παίκτες για να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα σφραγίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Μεσσηνιακό όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το διαζύγιο του Μεσσηνιακού με τον προπονητή της ομάδας Σάντρο Σκαπίν λόγω απογοητευτικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα σειρά είχε να λύσει την συνεργασία του με τον Μεσσηνιακό και ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σκαπίν, Πέτρος Δημόπουλος.
Στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει μετά από 6 χρόνια ο Ελβιο Μάνα Αργεντινής Καταγωγής.
Το επίσημο ντεμπούτο του ο Αργεντινός θα το κάνει στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης (ο πρώτος αγώνας Μεσσηνιακός - Εράνη είχε λήξει 3-3) αγώνα Κυπέλλου με την Εράνη στο Νέο στάδιο των Φιλιατρών.

Εμείς σαν Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News θα ευχηθούμε στην ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, να κερδίσει τον Μεσσηνιακό και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την φάση των ημιτελικών.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Ευχές στο Φιλιατρά News από το Radio Kyparissia 9.36