Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Φιλιατρινός Χάρης Παπαδόπουλος τοποθετείται για την υποψηφιότητά του για Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Επιστολή στο Φιλιατρά News

Διανύω 14 χρόνια συνεχούς δημιουργικής θητείας σε έναν μεγάλο πολιτιστικό οργανισμό, την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών. Όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξα ποτέ ο επικεφαλής μιας συντεχνίας, αλλά ένας άνθρωπος που παλεύει για το Αύριο του Ελληνικού Κινηματογράφου, του Θεάτρου, της Τηλεόρασης και των Πολυμέσων.

Ιδιαίτερα ο κινηματογράφος δεν σταματά στην οθόνη. Υπάρχει και συνεχίζεται και πέρα από αυτήν. Εκεί, υπάρχουν οι επαγγελματίες κινηματογραφιστές που κάτω από δύσκολες συνθήκες, με μεράκι και αυταπάρνηση, φροντίζουν ώστε ο κινηματογράφος να συνεχίζει, σε πείσμα των δύσκολων καιρών που ζούμε, να μας κάνει να ονειρευόμαστε.

Ας προσγειωθούμε όμως στην πραγματικότητα. Μετά από αυτή την μακρά ....

Αλλάζει ο καιρός. Έντονα καιρικά φαινόμενα από την Παρασκευή

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από Παρασκευή, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ: ....

Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων στην Τριφυλία ή «λουκέτο» από τα πρόστιμα;

Σε σημείο «μηδέν» βρίσκονται, όπως έγινε πασιφανές με την προχθεσινή σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ, οι Δήμοι της Κορινθίας και της Μεσσηνίας όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων. Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι δήμαρχοι των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου, ήταν η διαμόρφωση βραχυπρόθεσμου σχεδίου άμεσης δράσης για την πλήρη εξάλειψη της ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων!

Βεβαίως, η ......

Σειρά ερωτημάτων προς τον Αβτιδήμαρχο Βασίλη Παπαθεοδοσίου από το ΡΑΚΙ Τριφυλίας


Μια σειρά ερωτήσεων προς τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Δημοτικής Υγείας, Εθελοντισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των φύλων κ. Βασίλη Παπαθεοδοσίου την οποία κοινοποιούν και στον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα απέστειλε προχθές 3 Νοεμβρίου Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική κίνηση Τριφυλίας (ΡΑΚΙ).

Την επιστολή υπογράφει ο Αγγελής Πετρακόπουλος από την Συντονιστική επιτροπή

Το κείμενο που κοινοποίησαν αναφέρει:......

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στην Κυπαρισσία.

Στην πρόσκληση ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 4-11-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα