Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


ΤΟ AB FOOD MARKET Φιλιατρών ενημερώνει τους πελάτες του ότι την Κυριακή 4 Μαΐου το κατάστημα θα Παραμείνει ΑΝΟΙΚΤΟ προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες να εξυπηρετηθούν για τα ψώνια τους.

Εκ της Διευθύνσεως

Φιλιατρά: Η περιφορά της εικόνας της Αγίας Μαύρας [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

Με την δέουσα ευλάβεια έγινε το απόγευμα στα Φιλιατρά, η περιφορά της εικόνας της Αγίας Μαύρας από την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Στον Ιερά Ναό του Αγίου Ιωάννη, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία από τον εφημέριο του πατέρα Διονύσιο και μοιράστηκε στους πιστούς μπουκαλάκι με λάδι από το καντήλι της Αγίας Μαύρας.
Αμέσως μετά .....

Νέα Πελοπόννησος - Πέτρος Τατούλης: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014, στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν στην Καλαμάτα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Νέας Πελοποννήσου" με ομιλία του Περιφερειάρχη και υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Το εκλογικό κέντρο .....

Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: "Και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει το έργο μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"

Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας για την επιλογή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψουν το αντιευρωπαϊκό τους παραλήρημα και να αποδεχτούν με ερώτηση τους ενώπιον του κοινοβουλίου τον καθοριστικό ρόλο του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ανάπτυξη. Είναι αντίστοιχα σημαντική και η παραδοχή τους ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πετύχαμε να αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό τα ευρωπαϊκά κονδύλια.
Και αυτό το πετύχαμε, .......

Δωρεάν νεφρολογικός έλεγχος στα Κέντρα Υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων

Δωρεάν έλεγχος νεφρικής λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στα Κέντρα Υγείας της Τριφυλίας με μέριμνα της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Ειδικότερα την ........

Με έκπτωση 25% οι μετακινήσεις ετεροδημοτών με ΚΤΕΛ για τις εκλογές του Μαΐου

Η έκπτωση καλύπτει και τους δικαστικούς αντιπροσώπους
Έκπτωση 25% στην .....

Η με­τα­κί­νη­ση των μα­θη­τών αντικείμενο συνάντησης προεδρείου του ΚΤΕΛ με Αργυράκη

O Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας Γιά­ννης Αρ­γυ­ρά­κης δέ­χθη­κε σή­με­ρα Πα­ρα­σκευ­ή 2 Μα­ΐ­ου το Προ­ε­δρεί­ο του ΚΤΕΛ α­πο­τε­λού­με­νο α­πό τον Πρό­ε­δρο Κο­σμά Σα­ράν­το και τον Αν­τι­πρό­ε­δρο Σπυ­ρί­δω­να Μω­ρα­γιά­ννη, ό­που συ­ζη­τή­θη­καν θέ­μα­τα που α­φο­ρούν τη με­τα­κί­νη­ση των μα­θη­τών τό­σο του τρέ­χον­τος ό­σο και του ε­πό­με­νου σχο­λι­κού έ­τους.

Ο κ. Αρ­γυ­ρά­κης .......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΜΑΝΤΖΗΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"

Ξεχάστε το Δημόσιο που ξέρατε – Οι τέσσερις κινήσεις που αλλάζουν τα πάντα

- Τέλος η μονιμότητα όσων προσλαμβάνονται από δω και πέρα στο Δημόσιο
- Η κινητικότητα γίνεται μόνιμη και οι μετατάξεις υποχρεωτικές για τους υπαλλήλους
- Μόνιμη και η αξιολόγηση που συνδέεται με το νέο μισθολόγιο

Από τη.......

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"



Οι εκλογές που έρχονται, είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας. Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι πολλά και ζητούν άμεση, δημιουργική και αποφασιστική επίλυση.
Γι‘ αυτό το λόγο λοιπόν, και επειδή πίστεψα στο όραμα του ......

Ανάρτηση εσόδων και εξόδων συνδυασμών

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στην ιστοσελίδα των εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών (ekloges.ypes.gr), εγκαθίσταται και λειτουργεί ιστοχώρος σχετικά με την ανάρτηση των εσόδων και δαπανών των υποψηφίων και των συνδυασμών, όπως προβλέπεται από το άρθρο 10 του Ν. 3870/2010 (ΦΕΚ 138/A΄) «Εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές».

Οι υποψήφιοι και .....

Aυξήσεις φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τα εξοχικά

Αυξήσεις που μπορεί να φτάσουν και το 25% φέρνει για τα τιμολόγια ρεύματος των εξοχικών κατοικιών η κατάργηση των σταυροειδών επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Η αλλαγή αυτή, που αφορά περίπου 2,5 εκατομμύρια νοικοκυριά με κατανάλωση μέχρι 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο, θα γίνει έως τον ερχόμενο Ιούνιο, καθώς πρόκειται για μνημονιακή δέσμευση της χώρας, όπως αναφέρει το «Βήμα».
Οταν ρωτήθηκε για το θέμα ο .....

Γιώργος Μπακούρος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με τον Πέτρο Τατούλη - ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ



Κλίκ στην εικόνα που ακολουθεί για να διαβάσετε ευκολότερα το κείμενο.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου ΛΥΚΟΥΔΗ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Τριφυλίας,

Έχοντας για πολλά χρόνια ταχθεί στην υπηρεσία της πατρίδος μας, σαν Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και έχοντας υπηρετήσει σε ποικίλες και υπεύθυνες έσεις σε όλη σχεδόν την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αποφασίσαμε πριν μερικά χρόνια, με την σύζυγό μου Αικατερίνη Βορίση (φαρμακοποιό) και τα 2 παιδιά μας, να εγκατασταθούμε, λόγω καταγωγής στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Δραστηριοποιούμενος επιχειρηματικά, με τη σύζυγό μου, τα .....