Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"



Οι εκλογές που έρχονται, είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας. Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι πολλά και ζητούν άμεση, δημιουργική και αποφασιστική επίλυση.
Γι‘ αυτό το λόγο λοιπόν, και επειδή πίστεψα στο όραμα του ......

κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και στη δυναμική του συνδυασμού ‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ’’, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας, στο Δήμο Τριφυλίας.Είμαι υποψήφιος γιατί θέλω να διεκδικήσω ένα Δήμο σύγχρονο, ένα Δήμο λειτουργικό και πάνω απ’ όλα, ένα Δήμο ανθρώπινο.

Θα πρέπει όλοι μας να αποφασίσουμε, τι θέλουμε. Θέλουμε ένα Δήμο πρωτοπόρο, που θα έχει λόγο στα κέντρα λήψης αποφάσεων, διεκδικώντας συνεχώς το καλύτερο για τον τόπο και τους ανθρώπους του, ή ένα Δήμο απομονωμένο στον νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου, που θα προσπαθεί, εναγωνίως, απλά να επιβιώσει; Θέλουμε ένα Δήμο που, επιτέλους, θα επενδύσει πάνω στην βαριά βιομηχανία όλης της Ελλάδος, στον τουρισμό, ή ένα Δήμο που θα προσπαθεί με τεχνάσματα του παρελθόντος, να παρατείνει την ύπαρξη του; Θέλουμε ένα Δήμο, στον οποίο όλοι οι πολίτες θα χαίρονται να ζουν, ή ένα Δήμο, με τον οποίο οι πολίτες, απλά θα συμβιβάζονται;

Ήρθε λοιπόν, για όλους μας η στιγμή της απόφασης. Για όλα αυτά, εγώ αποφάσισα... ‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ’’

‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ’’
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Κυριάκου
Νομικός – Ασκούμενος Δικηγόρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Τριφυλίας