Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι εγγραφές για τις ειδικότητες-τομείς που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κυπαρισσίας το οποίο φέτος σημείωσε ρεκόρ επιτυχιών με 2 πανελλαδικές πρωτιές από όλα τα ΕΠΑΛ της Ελλάδας.

Το σχολικό συγκρότημα .....

Κλείνει το Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ…

Κλείνει το Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ…

Διάβασα ότι κλείνει, μετά από 100 χρόνια παρουσίας, το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ στην Οδό Πανεπιστήμιου, απέναντι από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας…
Πικράθηκα…
Καθώς έχω .....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η πρωτοφανής αντιμετώπιση του Συλλόγου Δανειοληπτών δανείων σε Ελβετικό φράγκο, που προσέτρεξαν για υποστήριξη αιτήματός τους στο Περιφερειακό μας Συμβούλιο, από την περιφερειακή παράταξη Πελοποννήσου «Πελοπόννησος Πρώτα» και προσωπικά από τον κ.Νίκο Πατσαρίνο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γαβρήλο, μας......

Προσοχή στα εκκολπώματα του παχέος εντέρου για την αποφυγή σοβαρών επιπλοκών

Γράφει ο Δρ Γιώργος Σάμπαλης
Γενικός Χειρουργός-Λαπαροσκόπος
Διευθυντής Χειρουργός Ευρωκλινικής Αθηνών
www.sambalis.gr


«Όλο και περισσότεροι νέοι εμφανίζουν πρόβλημα εκκολπωμάτων, ενώ αυτά μέχρι πρότινος .....

Εγγραφές στις ακαδημίες της Εράνης σε ποδόσφαιρο και BasketΤο τηλεοπτικό πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague!


Αναλυτικά οι αγώνες των «αιωνίων» που θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova στην κανονική περίοδο του νέου συναρπαστικού πρωταθλήματος της Euroleague αλλά και όσα ματς δείξει η ΕΡΤ.

Η Euroleague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ......

Άγγελος Χρονάς: Εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής- Ιατρικής Αποκατάστασης Παιδιών- ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος - Αρμόδιος για θέματα Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας Άγγελος Χρονάς, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Η υποδοχή που .....

Αγιασμός στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών με καινούριες δασκάλες [ VIDEO ]

Αγιασμό και πρώτο κουδούνι είχαμε σήμερα και για ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών παρουσία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπου Καναλουπίτη.

Το αγιασμό τέλεσε ο .....

Οχι άλλο Δημόσιο χρήμα στους ιδιώτες της DIGEA

Ζεστό κρατικό χρήμα στα ταμεία της Digea από την ΕΡΤ.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου πληρώνεται το ποσό των 201.771,56 ευρώ στην Digea ως δόση της σύμβασης για τη μεταφορά και την εκπομπή του ....

Δήμος Τριφυλίας : 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών ΑιμοδοτώνΟ Δήμος μας συμμετέχει στη 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, την οποία διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για την ανάπτυξη και τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η τελετή αφής της φλόγας έγινε στις 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του ......

Mini Τουρνουά Basket Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας


ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15.09.2016 ΣΕ ΠΕΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 15.09.2016 και από ώρα 08:30 έως 11:30 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις περιοχές της Μαραθούπολης:.....