Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η Κλήρωση του Champions League

Αντιπάλους με παρελθόν και ιστορία αλλά και… νιόφερτους στο θεσμό θα βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός στον α΄ όμιλο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν απέναντι στην περσινή φιναλίστ του θεσμού και πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και ψάχνει τη διάκριση στην Ευρώπη και την πρωτάρα στη διοργάνωση Μάλμε.

Συνοπτικά, όλοι οι όμιλοι:

Αυτο-μπουγελώθηκε και ο Αντώνης Σταθόπουλος [ Video ]

Την πρόσκλησh σε αυτο-μπουγέλωμα αποδέχτηκε ο πρωην ποδοσφαιριστής της Εράνης και παίκτης πλέον της Τβέντε Αντώνης Σταθόπουλος όπου και αυτός με την σειρά του κάλεσε 3 φίλους του σε αυτο-μπουγέλωμα. [ ice_bucket_challenge ]
Όπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook καλεί οι επόμενοι μιμητές του να είναι ο Παρασκευάς Ρούσης, Χρήστος Φωτόπουλος και Γιώργος Μακρυγιάννης.

Δείτε το Video

Λύκειο Φιλιατρών. Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων για ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δείτε ολα τα ονόματα των επιτυχ/ώντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Από εμάς καλή Σταδιοδρομία.
Ακολουθούν τα ονόματα

Κυπαρισσία: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας [ VIDEO ]

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης για αρκετούς συμβούλους πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με Δήμαρχο τον Κώστα Κόλλια.
Η συγκινησιακή φόρτιση υπήρξε κυρίως από τους απεςρχόμενους Δημοτικούς Συμβούλους που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν θα συνεχίσουν στην νέα σύνθεση του Δήμοτικού Συμβουλίου που αναλαμβάνει από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Φιλιατρά News βρέθηκε στην αυλαία της παρούσας Δημοτικής .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Αυγούστου 2014



ΒΑΣΕΙΣ 2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δίνονται στην δημοσιότητα μετά τις 10 το πρωί, οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και μητρώνυμο).

Σημειώνεται ότι ......