Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μύθος τα περί πώλησης της Costa Navarino

Έκπληξη προκαλεί, έγραφε χθες η οικονομική διαδικτυακή εφημερίδα moneypro.gr, η πιθανή πώληση της «Costa Navarino» σε ξένους επενδυτές, αλλά, όπως προέκυψε κατόπιν επικοινωνίας του «Θάρρους» με ηγετικά στελέχη της εταιρείας TEMEΣ, αυτό διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Το πλήρες ..........

δημοσίευμα της moneypro.gr είναι το εξής: «Η Costa Navarino αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα κόσμημα στην Ευρωπαϊκή Μεσόγειο. Το στοίχημα μιας ολόκληρης ζωής για τον καπετάν Βασίλη Κωσταντακόπουλο. Παρά ταύτα, η ύφεση και η οικονομική περιδίνηση που περνά η Ελλάδα την τελευταία 4ετία, οδηγούν, σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πληροφορίες τον Αχιλλέα Κωσταντακόπουλο, που διαχειρίζεται τον ξενοδοχειακό τομέα των επιχειρήσεων της οικογένειας, να προχωρήσει στην πώληση της Costa Navarino. Έτσι δύο περιώνυμες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, μαζί με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, διατίθενται προς πώληση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη δείχνουν ενδιαφέρον για την εξαγορά του Κινέζοι και Άραβες, με τους οποίους συζητά ο Αχιλλέας Κωσταντακόπουλος. Το ύψος του τιμήματος δεν έχει ακόμη ορισθεί ή, τουλάχιστον, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο ύψος κυμαίνεται».

Θάρρος

Άνω κάτω οι φαρμακοποιοί! Τι θα συζητήσουν στη Γενική Συνέλευση

Καζάνι που βράζει είναι το τελευταίο διάστημα οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της χώρας όχι μόνο εξαιτίας της μη καταβολής των οφειλών από τον ΕΟΠΥΥ.

Ο κλάδος........

εδώ και μέρες αναμένει αλλαγές σε συνδικαλιστικό επίπεδο δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου (ΠΦΣ) Θεόδωρος Αμπατζόγλου διορίστηκε στη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ, γεγονός που ενόχλησε πολλούς.
Παρότι ο ίδιος δεν έχει εκφράσει επισήμως την πρόθεση του να παραμείνει ή να φύγει από την ηγεσία των φαρμακοποιών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν διατυπώσει τις έντονες διαφωνίες τους για τη διπλή ιδιότητα την οποία θεωρούν ασυμβίβαστη και αντιδεοντολογική.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του κλάδου όπου πολλοί ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους.
Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι φαρμακοποιοί που έχουν δηλώσει ότι δε θα ξανασυμμετάσχουν στις όποιες διεργασίες του κλάδου εάν δεν αποσαφηνιστεί το θέμα.

Να σημειωθεί ότι οι παρασκηνιακές αυτές αντιπαραθέσεις γίνονται την ώρα που έρχεται η τρόικα και ο κλάδος βρίσκεται μπροστά σε πολλές αλλαγές όπως διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής και εκτός φαρμακείων και ειδικότερα σε σουπερ μάρκετ αλλά και πιθανή νέα μείωση του ποσοστού κέρδους.

Iatropedia

Σεισμός 5R «κούνησε» τη Μεσσηνία! - Αισθητός και στην Ηλεία

Σεισμική δόνηση 5R σημειώθηκε στις 14:53 στη Νότια Μεσσηνία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο προσδιορίζεται 22 χλμ νοτιονατολικά της Πύλου με εστιακό βάθος 23, 7 χλμ.

Σύμφωνα με .........

τις πρώτες πληροφορίες, ο σεισμός «τράνταξε» την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ έγιν αισθητός και στην Ηλεία, αλλά και στη Λακωνία.

Patris News

ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση διαρκείας έγινε αισθητή μόλις τώρα στις 14:54

Ο δυνατός σεισμός εγινε αισθητός και στην Καλαμάτα, Πύργο Ηλείας, Μεθώνη, Κορώνη,

Κουνήθηκε ΟΛΗ η Μεσσηνία Ηλεία...

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ


Μέγεθος Σεισμού 4,7 R με επίκεντρο την Μεθώνη.



Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει τον σεισμό στα 5R με επίκεντρο 22km νοτιοανατολικά της Πύλου, και με εστιακό βάθος ήταν 23,7 χλμ..

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη τη Μεσσηνία και την Ηλεία.

ΑΒ Βασιλόπουλος Φιλιατρών 15ήμερο προσφορών από 06 έως 19 Ιουνίου




ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ FOOD ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών ...........

(από 06 έως 19 Ιουνίου).
Το ίδιο φυλλάδιο μπορείτε να το δείτε πιο άνετα και πιο εύκολα πατώντας εδώ (κλίκ)




ΑΣ Φιλιατρών. Ελεγχο του κράτους στις παράνομες Ελληνοποιήσεις Αγροτικών Προϊόντων

Για πολλοστή φορά ο Αγροτικός Συλλογος Φιλιατρών θίγει με επιστολή τους προς κάθε αρμόδιο το πρόβλημα των παράνομων Ελληνοποιήσεων Αγροτικών προϊόντων και ζητά πλήρη έλεγχο φυτοφαρμάκων στα σύνορα και η ταυτότητα του προϊόντος να το συνοδεύει μέχρι το τελικό σημείο πώλησης.

Η Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγους αναφέρει:


ΠΡΟΣ: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπουργείο Οικονομικών
Κοινοβουλευτικές ομάδες
Βουλευτές του Νομού

ΘΕΜΑ: Ελληνοποιήσεις Αγροτικών προϊόντων

Κύριε Υπουργέ παρά τις επισημάνσεις που έχουμε κάνει για τις Ελληνοποιήσεις Αγροτικών Προϊοντων (Ντομάτες - αγγούρια κλπ) από τρίτες χώρες (Σκόπια - Αλβανία κλπ ) συνεχίζονται κατά κόρων να εισέρχονται και να Ελληνοποιούνται εις βάρος των Αγροτών και του καταναλωτή.
Μετά πό ε΄ρευνα μας διαπιστώθηκε ότι μεγάλες προσότητες αγγουριού και ντομάτας που εισέρχονται από το τελωνείο Ευζώνων να Ελληνοποιούνται σε περιοχές παραγωγικές στην Βόρεια Ελλάδα και να διακινούνται στις αγορές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης ως Ελληνικά.

Δεν μπορείτε να κλείσετε την ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, δεν μπορείτε να ελέγξετε την αύξηση του κόστους παραγωγής όταν ευαγγελίζεστεότι η ανάπτυξη της χώρας θα έρθει από τον Πρωτογενή Τομέα.

Ζητάνε να ενεργοποιηθούν κάποτε οι υπηρεσίες της ΄πολιτείας για τον έλεγχο των Ελληνοποιήσεων που πλήττουν καίρια τους αγρότες και όχι να ζητάατε συνέχεια αυξήσεις (ΔΕΗ, Πετρέλαιο, ΦΠΑ 23% σε βασικά εφόδια). Χωρίς να μας παρέχετε καμία προστασία από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργείται από τις Ελληνοποιήσεις.
Ζητούμε αυστηρό έλεγχο υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων στα σύνορα και να συνοδεύει η ταυτότητα το προϊόν στο τελικό σηεμίο πώλησης.

       Ο πρόεδορς                                       Ο Γραμματέας
Γιώργος Αλεξανδρόπουλος             Γριβοκωστόπουλος Γιάννης

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο τυχερός λαχνός που κληρώθηκε είναι το 610.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους .......

όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της λαχειοφόρου μας, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώνονται αξιοποιούνται ορθά για την τυχόν κάλυψη περαιτέρω αναγκών του Σχολείου.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την TRADEforms εκτυπωτική για την ευγενική χορηγία εκτύπωσης των λαχνών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων του
Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών

Μιχαλακοπούλου Γρηγορία