Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Άνω κάτω οι φαρμακοποιοί! Τι θα συζητήσουν στη Γενική Συνέλευση

Καζάνι που βράζει είναι το τελευταίο διάστημα οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της χώρας όχι μόνο εξαιτίας της μη καταβολής των οφειλών από τον ΕΟΠΥΥ.

Ο κλάδος........

εδώ και μέρες αναμένει αλλαγές σε συνδικαλιστικό επίπεδο δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου (ΠΦΣ) Θεόδωρος Αμπατζόγλου διορίστηκε στη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ, γεγονός που ενόχλησε πολλούς.
Παρότι ο ίδιος δεν έχει εκφράσει επισήμως την πρόθεση του να παραμείνει ή να φύγει από την ηγεσία των φαρμακοποιών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν διατυπώσει τις έντονες διαφωνίες τους για τη διπλή ιδιότητα την οποία θεωρούν ασυμβίβαστη και αντιδεοντολογική.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του κλάδου όπου πολλοί ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους.
Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι φαρμακοποιοί που έχουν δηλώσει ότι δε θα ξανασυμμετάσχουν στις όποιες διεργασίες του κλάδου εάν δεν αποσαφηνιστεί το θέμα.

Να σημειωθεί ότι οι παρασκηνιακές αυτές αντιπαραθέσεις γίνονται την ώρα που έρχεται η τρόικα και ο κλάδος βρίσκεται μπροστά σε πολλές αλλαγές όπως διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής και εκτός φαρμακείων και ειδικότερα σε σουπερ μάρκετ αλλά και πιθανή νέα μείωση του ποσοστού κέρδους.

Iatropedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.