Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Θρησκευτική Πανήγυρις Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Περδικονερίου




BASKET: Εράνη Φιλιατρών - ΑΕ Μεγαλόπολης "Πολυβιος".

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Εράνη Φιλιατρών στο Basket καθώς στην δεύτερη αγωνιστική (στην πρώτη είχε ρεπό) επικράτησε της ΑΕ Μεγαλόπολης.

Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα οι Αρκαδινοί είχαν το επάνω χέρι είχαν συνεχώς το προβάδισμα με διαφορά που είχε φτάσει και τους 22 πόντους (με μικρή βοήθεια και από την διαιτησία φορτώνοντας με φάουλ την Εράνη) όμως στην τέταρτη περίοδο και ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα η Εράνη κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και στην λήξη του 40λεπτου το σκορ διαμορφώθηκε σε 77-77.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε σε 5λεπτη παράταση ............

όπου καθ όλη την διάρκεια της η Εράνη είχε το πάνω χέρι.
Το τελικό σκορ βρήκε νικήτρια την Εράνη 91 - 88.
Τους περισσότερους πόντους για την Εράνη πέτυχε ο Καυκής Νικόλαος με 29 πόντους

Δείτε τις ομάδες και Video από τον αγώνα.






Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Αθήνα



UPDATE
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ



Το “απαγορευμένο” 10λεπτο spot των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αυτά που θα ακούσετε τα έλεγε ο Πάνος Καμμένος όσο ήταην και εντός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Είχε το σθένος και τα κότσια να μιλήσει και να πει αλήθειες και τα πράγματα με το όνομα τους.
Δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο ουτε συνοδευτικούς νόμους. Γι αυτό και ο Σαμαράς τον πέταξε εκτός κόμματος.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ




Από το Gargalianoi.com


Το «Σύστημα» και οι εκλογικές μας... επιλογές!...

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News.

Στο στυλ του μυθικού βασιλέα Μιθριδάτη, στάζοντας στα μυαλά μας σταγόνα-σταγόνα το πονηρό δηλητήριο οι διαμορφωτές της ελληνικής κοινής γνώμης, από το γυαλί, το μικρόφωνο και την εφημερίδα τους εξυπηρετούν σαφέστατα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ στόχους προβάλλοντας συνεχώς 3 επιλογές δηλαδή την ΑΠΟΧΗ, το ΑΚΥΡΟ και το ΛΕΥΚΟ!..

Έτσι, εξυπηρετούν το «Σύστημα» και διασφαλίζουν την.........

επιβίωσή του επιτυγχάνοντας τον στόχο της διαιώνισης του Δικομματισμού, σε στυλ «λάου - λάου» όπως λέει ο λαός μας ή «λέγε, λέγε το κοπέλλι κάνει την Κυρά να…θέλει» όπως λέει το λαϊκό άσμα και οι επαγγελματίες της προπαγάνδας!

Βλέποντας τους αριθμούς των εκλογών εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι τελικά εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ψηφίζουμε ΥΠΕΡ κάποιου Κόμματος που μας εκφράζει αλλά ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ το Κόμμα μας και με την ευγενή «χορηγία» των ΟΦΑτζήδων (Όπου Φυσάει ο Άνεμος), ψηφοφόρων βοηθάμε το «Σύστημα» του Δικομματισμού που στηρίζεται στις συμβολικές «στοές και κατακόμβες» να μας…Κυβερνάει!…

Τι εμπαιγμός και τι προσβολή της νοημοσύνης μας τώρα που βλέπουμε τα Κόμματα να «χρίζουν» τους «εκλεκτούς» τους και η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ να είναι ανενδοίαστα σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς»…
Εδώ και 2 χρόνια, από τον Μάη του 2010, το ΠΑΣΟΚ και η τρόικα έχουν οδηγήσει και θα συνεχίσουν να οδηγούν εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες στην απόγνωση της στέρησης εισοδημάτων και της βάρβαρης ανεργίας!
Εδώ και μερικούς μήνες με πρόφαση την ΣΩΤΗΡΙΑ μας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας Συγκυβερνούν συνεχίζοντας την καλπάζουσα λαίλαπα μείωσης εισοδημάτων, επιβολής φόρων, στασιμοπληθωρισμού και ανεργίας με βάση όσα οι «δήθεν» ΣΩΤΗΡΕΣ μας υπέγραψαν στα συμφωνηθέντα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Εδώ και 38 χρόνια μετά την πτώση της Χούντας και την μεταπολίτευση τα Παπαγαλάκια Διαμορφωτές της Ελληνικής Κοινής Γνώμης εφαρμόζουν και πάλι το προπαγανδιστικό τους σχέδιο που συντίθεται από τις 3 έννοιες:

ΑΠΟΧΗ – Έλληνες και Ελληνίδες τιμωρείστε τους και μην πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της 6ης Μαΐου στέλνοντάς τους ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ μήνυμα(;)

ΑΚΥΡΟ – Εάν αποφασίσετε να πάτε ρίξτε ΕΝΑ άκυρο ψηφοδέλτιο που θα τους…τσούξει πολύ(;)

ΛΕΥΚΟ – Δείξτε την αποστροφή και τον αποτροπιασμό σας για ΟΛΑ τα Κόμματα και ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα, τα Κόμματα εξουσίας, καταθέτοντας στην κάλπη Λευκό ψηφοδέλτιο(;)

Η ΑΠΟΧΗ είναι πρόσκληση να πετάξουμε στα σκουπίδια την ψήφο μας, δηλαδή την ιερή υποχρέωση και το κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμά μας να επιλέξουμε και να ψηφίσουμε!...

Την περασμένη Κυριακή 22 Μαΐου οι Γάλλοι «έγραψαν» ιστορία καθώς το 80% των ψηφοφόρων προσήλθε στις κάλπες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και πολλές εκλογικές αναμετρήσεις!

Το ΑΚΥΡΟ είναι παραδοχή ότι «πέσαμε στην φάκα» και πράγματι τιμωρούμε αυτούς και αυτές που μας «δούλεψαν» εμπαίζοντάς μας με Εξεταστικές και Προανακριτικές αλλά μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν πήγε φυλακή ενώ τα δημοσιευμένα «πόθεν έσχες» των Βουλευτών ΒΓΑΖΟΥΝ μάτια!..

Με ΛΕΥΚΟ διαβεβαιώνουμε το πολιτικό «Σύστημα» ότι ΔΕΝ έχουμε το σθένος και τον χαρακτήρα να εκφράσουμε την προτίμησή μας!

Να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους πολιτικούς αφού εμείς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους δίνουμε το δικαίωμα να μας Κυβερνούν καθώς οι φανατικοί τους οπαδοί, τα αποκαλούμενα «Κομματόσκυλα», θα ψηφίσουν «δαγκωτό» στις 6 Μαΐου το Κόμμα τους!
Επιμύθιον;
ΟΧΙ στην αποχή!
ΟΧΙ στο άκυρο!
ΟΧΙ στο λευκό!


Να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τα 2 Κόμματα εξουσίας και μαζί τους παλαιούς και νεότευκτους «δορυφόρους» τους με ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΗ, στο ΑΚΥΡΟ, στο ΛΕΥΚΟ…
Φτάνει πια η προσβολή στη νοημοσύνη μας, και μαζί το δούλεμα από το «Σύστημα» που μας Κυβερνά επί 38 χρόνια στηριζόμενο σε Μαριονέτες και χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ…

Το βράδυ της Κυριακής 6ης Μαΐου οι κάλπες που θα ανοίξουν δεν θα αποκαλύψουν μόνο πόσους ψήφους πήρε το κάθε Κόμμα που συμμετέχει στη Δημοκρατική εκλογική διαδικασία.
Οι κάλπες θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τελεσίδικα και αμετάκλητα ποιοί είμαστε, πώς σκεφτόμαστε και πώς ενεργούμε και θα μας αφαιρέσουν το δικαίωμα να…κατηγορήσουμε κάποιους άλλους!...

Δεν εισέπραξες μισθούς ή ενοίκια; Πώς να μην τα δηλώσεις στην εφορία

Οι φετινές φορολογικές δηλώσεις έχουν μια ιδιαιτερότητα. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, θα κληθούν να χειριστούν εισοδήματα τα οποία όμως δεν έχουν εισπράξει. Ενοίκια του 2011 δεν έχουν καταβληθεί.

Ακόμη και μισθοί δεν έχουν πληρωθεί. Και αν η κοινή λογική ορίζει ότι δεν πρέπει να δηλώσουμε ότι δεν εισπράξαμε, η πράξη είναι τελείως διαφορετική.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε το αυτονόητο.

Με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε το ..........

2011, επιτρέπεται στους μισθωτούς να μην δηλώσουν στις φετινές φορολογικές δηλώσεις τους μισθούς που δεν εισέπραξαν κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς. Δυστυχώς, τα στοιχεία δείχνουν ότι στην εξαιρετικά δινή θέση να τους οφείλονται μισθοί από πέρυσι, έχουν βρεθεί περισσότεροι από 300.000 Έλληνες. Τι πρέπει να κάνουν αυτοί οι μισθωτοί;

Τα λογιστήρια των εταιρειών όπου εργάζονται, θα πρέπει να τους εφοδιάσουν με μια ετήσια βεβαίωση αποδοχών η οποία θα αναγράφει:

• Σε χωριστή γραμμή τους μισθούς οι οποίοι καταβλήθηκαν κανονικά μαζί με τον φόρο ο οποίος έχει παρακρατηθεί. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να αποτυπωθούν κανονικά στη φορολογική δήλωση.

• Σε χωριστή γραμμή, θα πρέπει να δηλωθούν οι μισθοί που δεν έχουν καταβληθεί. Οι μισθοί αυτοί δεν θα εμφανιστούν στις φορολογικές δηλώσεις. Βέβαια, ο φορολογούμενος, θα αναλάβει την υποχρέωση να δηλώσει το συγκεκριμένο εισόδημα, την χρονιά κατά την οποία θα το εισπράξει (αν το εισπράξει).

Αυτά αφορούν στους μισθούς που δεν έχουν καταβληθεί.

Στα ενοίκια που δεν πληρώθηκαν η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Αν κάποιος δεν εισέπραξε ενοίκια, αποφασίσει να μην τα συμπεριλάβει στη φετινή φορολογική του δήλωση τότε μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να προσέλθει στην εφορία και να κάνει δήλωση παραχώρησης των μισθωμάτων στο δημόσιο.

Από αυτή τη στιγμή και μετά, χάνει κάθε δικαίωμα διεκδίκησης των χρημάτων του καθώς όπως αναφέρει το fpress.gr, το δημόσιο αναλαμβάνει να κυνηγήσει τον ενοικιαστή ενεργοποιώντας ακόμη και τον κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων.

Αν δεν γίνει η δήλωση εκχώρησης των ενοικίων, τότε ο ιδιοκτήτης θα είναι αυτός υπόλογος απέναντι στην εφορία καθώς σε περίπτωση που δεν δηλωθούν ενοίκια –είτε έχουν εισπραχτεί είτε όχι- τίθεται ζήτημα φοροδιαφυγής.

Market Beast

Τρείς και ο κούκος στην ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου [ VIDEO ]

Τι το ήθελε να μιλήσει στο Σύνταγμα ο Βαγγέλας; Τρείς και ο κούκος είχε πάει να τον ακούσει.
Λίγο κόσμο απ’ όλο τον κόσμο μάζεψε σήμερα ο Βουβουζέλος στο Σύνταγμα... Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Αλβανοί, Αφγανοί, Πακιστανοί... και κάτι υπερήλικες πασοκάνθρωποι σαν τα χελιδόνια στο σύρμα... Πριν από κάποιους μήνες η πλατεία γέμιζε από «αγανακτισμένους»... Χθες είχε καμιά σαρανταριά «καθυστερημένους»

Δείτε το Video από την "λαοθάλασσα" που μάζεψε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος.




Επιστολή αναγνώστη: Σε παρακαλώ μην ξεχάσεις, σε παρακαλώ...

Το όνομα μου είναι... Παναγιώτης, Κώστας, Πέτρος, Γιάννης η αλλιώς το ανθρωπάκι της διπλανής πόρτας, ένας δημοσιουπαλληλάκος που για να έχει ένα μεροκάματο «μίκρυνε» τα όνειρα του. Δεν γεννήθηκα ήρωας, δεν ήθελα να γίνω ήρωας ούτε ποτέ έκανα τίποτα ηρωικό στην ανιαρή ζωή μου. Νομίζοντας πως δήθεν αδιαφορώ για την εξουσία, ουσιαστικά (δεν το κρύβω) έσκυβα το κεφάλι μου σ’ αυτήν, ψήφιζα (φυσικά) αυτούς που μας τάζαν ψευδαισθήσεις. Έτσι δεν κάναμε τουλάχιστον οι πιο πολλοί?

Γράφω αυτές τι γραμμές, λίγες μέρες πριν τις ..........

εκλογές, σαν εξομολόγηση για μια ζωή που πέρασε αφήνοντας τους «μεγάλους» να κάνουν κουμάντο στην ζωή μου, όπως όλοι εσείς (εμείς), μην βιαστείς να το αρνηθείς απαξιώνοντας με. Κοίτα πίσω στα χρόνια και θα δεις ότι τίποτε μα τίποτε καλό δεν θα κληρονομήσουν οι νέοι από εμάς.

Και μη βιαστείς να πεις για τις δάφνες του παρελθόντος, για το ότι κάποιοι αγωνίστηκαν κ.λ.π. γιατί θα δεις την Δαμανάκη, τον Ανδρουλάκη του «Πολυτεχνείου» καλοταϊσμένους στα σαλόνια της εξουσίας. Ευτυχώς που υπάρχει ο Γλέζος και συνεχίζει.

Κάποιος είχε πει πως με μια σφαίρα σκοτώνεις έναν άνθρωπο, όμως με μια ψήφο σκοτώνεις το παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου.

Δεν πρόκειται να προτείνω σε κανέναν τι να κάνει, δεν το έχω τούτο το δικαίωμα αλλά θα σε θυμίσω πως στις 4 του Απρίλη ένας πολίτης ο Δημήτρης Χριστούλας “οικειοθελώς δολοφονήθηκε” στη πλατεία Συντάγματος αφήνοντας ένα μήνυμα:

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά την δυνατότητα επιβίωσής μου, που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πώς οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα του εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι. (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)»

Σε παρακαλώ την Κυριακή στις 6 του Μάη θυμήσου το μέλλον των παιδιών σου και πάνω από την κάλπη, πιάσε αριστερά εκεί που χτυπά ακόμα η καρδιά σου και πες «ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»

Γιατί η καρδιά είναι στα αριστερά και ακόμα τρέχει μέσα της κατακόκκινο το αίμα.

Καλό βόλι στις 6 Μάη

Θα σου χαρίσω δυο τραγούδια

Αυτό που τραγουδούσε τόσο όμορφα ο Παύλος Σιδηρόπουλος



θα σε περιμένω το βράδυ της Κυριακής στη πλατεία, χωρίς κραυγές, να σιγοψιθυρίσουμε της Σωτηρίας Μπέλλου



Κάποτε και τα δειλά ανθρωπάκια σηκώνονται και λένε το στίχο του Νιόνιου

Είμαι δεκαεξάρης
σας γαμώ τα Λύκεια
Είμαι δεκαεξάρης
σας γαμώ τα Λύκεια

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

"Με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου,θα ήθελα να ευχαριστήσω Δημοσιογράφους και τεχνικούς όλων των ΜΜΕ, έντυπων και ηλεκτρονικών, για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κινήματος, του Προέδρου Πάνου Καμμένου, του Εκπροσώπου, και των υποψηφίων βουλευτών.

Οι ευχαριστίες μου επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο .........

στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ Α.Ε που σήκωσαν με επιτυχία και απόλυτη συνέπεια το βάρος των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόταν με το λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη συγκλονιστική πορεία της νίκης μας.

Επίσης, θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία για όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ, εφημερίδες και περιοδικά και κυρίως τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα τη συχνότητά τους για συνεντεύξεις, τόσο του Προέδρου του Κινήματος όσο και του Εκπροσώπου, ανεξάρτητα με τους προβλεπόμενους χρόνους για τους υποψηφίους βουλευτές με βάση τη συμφωνία της διακομματικής επιτροπής.
Τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέδειξαν στο πρόσωπο των εκεί συνάδελφων, ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει και να τιμά τη δεοντολογία, την ισότητα και την αντικειμενικότητα.

Πολλές ευχαριστίες θέλω να στείλω και σε όλα blog και portal.
Μας έπαιξαν στα ίσα. Μας έπαιξαν δυνατά.
Ανεξάρτητα αν κάποια ελάχιστα έγιναν λασποκουβαλητές.
Παρά τη λάσπη, δεν κατάλαβαν ότι μας έκαναν να ακουγόμαστε και να δυναμώνουμε".

ΣΧΟΛΙΟ
Κ. Κουϊκ ευχαριστούμε και ευελπιστούμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να είναι η πιο δυνατή φωνή στο κοινοβούλιο.
Ο Πάνος Καμμένος είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και τόλμησε να πάει κόντρα στους υποταγμένους Σαμαρά Βενιζέλο και Jefry Papandreos


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Μαΐου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.