Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Το «Σύστημα» και οι εκλογικές μας... επιλογές!...

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News.

Στο στυλ του μυθικού βασιλέα Μιθριδάτη, στάζοντας στα μυαλά μας σταγόνα-σταγόνα το πονηρό δηλητήριο οι διαμορφωτές της ελληνικής κοινής γνώμης, από το γυαλί, το μικρόφωνο και την εφημερίδα τους εξυπηρετούν σαφέστατα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ στόχους προβάλλοντας συνεχώς 3 επιλογές δηλαδή την ΑΠΟΧΗ, το ΑΚΥΡΟ και το ΛΕΥΚΟ!..

Έτσι, εξυπηρετούν το «Σύστημα» και διασφαλίζουν την.........

επιβίωσή του επιτυγχάνοντας τον στόχο της διαιώνισης του Δικομματισμού, σε στυλ «λάου - λάου» όπως λέει ο λαός μας ή «λέγε, λέγε το κοπέλλι κάνει την Κυρά να…θέλει» όπως λέει το λαϊκό άσμα και οι επαγγελματίες της προπαγάνδας!

Βλέποντας τους αριθμούς των εκλογών εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι τελικά εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ψηφίζουμε ΥΠΕΡ κάποιου Κόμματος που μας εκφράζει αλλά ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ το Κόμμα μας και με την ευγενή «χορηγία» των ΟΦΑτζήδων (Όπου Φυσάει ο Άνεμος), ψηφοφόρων βοηθάμε το «Σύστημα» του Δικομματισμού που στηρίζεται στις συμβολικές «στοές και κατακόμβες» να μας…Κυβερνάει!…

Τι εμπαιγμός και τι προσβολή της νοημοσύνης μας τώρα που βλέπουμε τα Κόμματα να «χρίζουν» τους «εκλεκτούς» τους και η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ να είναι ανενδοίαστα σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς»…
Εδώ και 2 χρόνια, από τον Μάη του 2010, το ΠΑΣΟΚ και η τρόικα έχουν οδηγήσει και θα συνεχίσουν να οδηγούν εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες στην απόγνωση της στέρησης εισοδημάτων και της βάρβαρης ανεργίας!
Εδώ και μερικούς μήνες με πρόφαση την ΣΩΤΗΡΙΑ μας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας Συγκυβερνούν συνεχίζοντας την καλπάζουσα λαίλαπα μείωσης εισοδημάτων, επιβολής φόρων, στασιμοπληθωρισμού και ανεργίας με βάση όσα οι «δήθεν» ΣΩΤΗΡΕΣ μας υπέγραψαν στα συμφωνηθέντα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Εδώ και 38 χρόνια μετά την πτώση της Χούντας και την μεταπολίτευση τα Παπαγαλάκια Διαμορφωτές της Ελληνικής Κοινής Γνώμης εφαρμόζουν και πάλι το προπαγανδιστικό τους σχέδιο που συντίθεται από τις 3 έννοιες:

ΑΠΟΧΗ – Έλληνες και Ελληνίδες τιμωρείστε τους και μην πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της 6ης Μαΐου στέλνοντάς τους ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ μήνυμα(;)

ΑΚΥΡΟ – Εάν αποφασίσετε να πάτε ρίξτε ΕΝΑ άκυρο ψηφοδέλτιο που θα τους…τσούξει πολύ(;)

ΛΕΥΚΟ – Δείξτε την αποστροφή και τον αποτροπιασμό σας για ΟΛΑ τα Κόμματα και ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα, τα Κόμματα εξουσίας, καταθέτοντας στην κάλπη Λευκό ψηφοδέλτιο(;)

Η ΑΠΟΧΗ είναι πρόσκληση να πετάξουμε στα σκουπίδια την ψήφο μας, δηλαδή την ιερή υποχρέωση και το κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμά μας να επιλέξουμε και να ψηφίσουμε!...

Την περασμένη Κυριακή 22 Μαΐου οι Γάλλοι «έγραψαν» ιστορία καθώς το 80% των ψηφοφόρων προσήλθε στις κάλπες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και πολλές εκλογικές αναμετρήσεις!

Το ΑΚΥΡΟ είναι παραδοχή ότι «πέσαμε στην φάκα» και πράγματι τιμωρούμε αυτούς και αυτές που μας «δούλεψαν» εμπαίζοντάς μας με Εξεταστικές και Προανακριτικές αλλά μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν πήγε φυλακή ενώ τα δημοσιευμένα «πόθεν έσχες» των Βουλευτών ΒΓΑΖΟΥΝ μάτια!..

Με ΛΕΥΚΟ διαβεβαιώνουμε το πολιτικό «Σύστημα» ότι ΔΕΝ έχουμε το σθένος και τον χαρακτήρα να εκφράσουμε την προτίμησή μας!

Να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους πολιτικούς αφού εμείς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους δίνουμε το δικαίωμα να μας Κυβερνούν καθώς οι φανατικοί τους οπαδοί, τα αποκαλούμενα «Κομματόσκυλα», θα ψηφίσουν «δαγκωτό» στις 6 Μαΐου το Κόμμα τους!
Επιμύθιον;
ΟΧΙ στην αποχή!
ΟΧΙ στο άκυρο!
ΟΧΙ στο λευκό!


Να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τα 2 Κόμματα εξουσίας και μαζί τους παλαιούς και νεότευκτους «δορυφόρους» τους με ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΗ, στο ΑΚΥΡΟ, στο ΛΕΥΚΟ…
Φτάνει πια η προσβολή στη νοημοσύνη μας, και μαζί το δούλεμα από το «Σύστημα» που μας Κυβερνά επί 38 χρόνια στηριζόμενο σε Μαριονέτες και χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ…

Το βράδυ της Κυριακής 6ης Μαΐου οι κάλπες που θα ανοίξουν δεν θα αποκαλύψουν μόνο πόσους ψήφους πήρε το κάθε Κόμμα που συμμετέχει στη Δημοκρατική εκλογική διαδικασία.
Οι κάλπες θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τελεσίδικα και αμετάκλητα ποιοί είμαστε, πώς σκεφτόμαστε και πώς ενεργούμε και θα μας αφαιρέσουν το δικαίωμα να…κατηγορήσουμε κάποιους άλλους!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.