Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής. Πως ένα παιδικό σημείωμα γίνεται γρoθιά στο στομάχι

Την Λεύκη επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με μέλη του συνδυασμού του "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε".
Ο κ. Κατσίβελας ....

Β΄γύρος για την Περιφερειακή «μάχη»

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Μέσα στο εκρηκτικό πολιτικό περιβάλλον, αναδεικνύεται εμφανώς η κοντόφθαλμη προσπάθεια κάποιων πολιτικών δυνάμεων, να υποβαθμίσουν τον ουσιαστικό ρόλο της αυτοδιοίκησης. Έτσι, με ακατάσχετη σκανδαλολογία, φανερή ένδεια αυτοδιοικητικού οράματος και ενασχόληση μόνο με το μέλλον τους, προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους Πελοποννησίους στις δικές τους λογικές που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά τους αδιέξοδα.
Ευτυχώς για τον τόπο μας, κάποιοι .....

Ευχαριστήριο από τον Βαγγέλη Αντωνόπουλο

Την Κυριακή η νίκη μας ήταν πολύ μεγάλη, γιατί παλέψαμε όλοι πολύ σκληρά με πρωτεργάτη φυσικά τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας, κ.Παναγιώτη Κατσίβελα!
Την επόμενη Κυριακή η......

Πρόγραμμα Ομιλιών Παναγιώτη Κατσίβελα - ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε


Από τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, ανακοινώθηκε το παρακάτω πρόγραμμα ομιλιών του για Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Κυπαρισσία.

Αναλυτικά: ..........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Μαΐου 2014Η μάχη των σταυρών: Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε σταυρούς όλων των συνδυασμών για το Δήμο Τριφύλίας [υποψήφιοι κορμού]

Οι Σταυροί των Υποψηφίων [υποψήφιοι κορμού] από όλα τα Εκλογικά Τμήματα του Δήμου Τριφυλίας.