Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πέτρος Τατούλης "Η Κυβέρνηση να επισπεύσει την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης" [ VIDEO ]

Την ανάγκη να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΤ και τους δημοσιογράφους κα Πατρίτσια Κάβουρα και κ. Ιωάννη Αργυρόπουλο, τονίζοντας παράλληλα ότι «απαιτείται η προσπάθεια όλων για να βοηθήσουμε τη χώρα να βρει τις απαντήσεις στην δυσκολότερη φάση της παρούσας κρίσης που αντιμετωπίζει».

Αφού χαρακτήρισε αιφνιδιαστική .......

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Στην Κυπαρισσία ο επόμενος σταθμός της Φαλακρής Τραγουδίστριας

Στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα στην αίθουσα του ΤΕΕ "ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" θα συνεχίσει τις παραστάσεις του το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου και ώρα 21:00.

Η φαλακρή τραγουδίστρια, έργο του Ευγένιου Ιονέσκο είναι μια σουρεαλιστική κωμωδία όπου δύο ζευγάρια, μία υπηρέτρια και ένας πυροσβέστης μπλέκονται σε ένα αλαλούμ επικοινωνίας με ανατρεπτικούς διαλόγους και καταστάσεις που καθρεφτίζουν το αδιέξοδο των ανθρώπινων σχέσεων...

Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε, άλλα ......

«Στον Ενικό» θα τα πουν την Δευτέρα 27 Απριλίου Χατζηνικολάου και Τσίπρας.

Μία ακόμη σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία εξασφάλισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος την Τετάρτη ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα (27 Απριλίου) φιλοξενούμενος στην εκπομπή του “στον ενικό” στο Star θα είναι καλεσμένος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Από την πρώτη στιγμή ....

Το χθεσινοβραδιν.ο δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 21-4-2015 ]

Συνελήφθη ο Λ. Μπόμπολας για φοροδιαφυγή

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε τον Λεωνίδα Μπόμπολα για φορολογικές παραβάσεις της εταιρείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη του ......

Φιλιατρά: Με καθυστέρηση εικοσιτεσσάρων ωρών κόπηκε το νερό

Προχθές (Δευτέρα 20 Απριλίου) είχαμε λάβει ένα δελτίο τύπου από την Δημοτική ενότητα Φιλιατρών σχετικά με επικείμενη διακοπή νερού την επομένη ημέρα (Τρίτη 21 του μηνός) λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.
Εμείς όπως είχαμε χρέος, το ανακοινώσαμε σε εσάς ώστε να ξέρετε πότε θα κοπεί το νερό και πότε θα επιστρέψει.

Την επόμενη μέρα .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα