Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Φιλιατρά. Με επισημότητα έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Σωτήρη Βασιλακόπουλου

Εορτή της Παναγίας της Βλαχέρνας σήμερα και ο σύλλογος φιλοπρόοδων Φιλιατρών , όπως κάθε χρόνο γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα το εκκλησάκι που βρίσκεται στο πάρκο της πόλης.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας τα μέλη του συμβουλίου, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Χρυσόστομος, οι Ιερείς και πολλοί φιλιατρινοί , πήγαν στο βορινό τμήμα του πάρκου και μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε επιμνημόσυνη δέηση για το Σωτήρη Βασιλακόπουλο.

Στη συνέχεια η πρόεδρος .....

Κινητή Τηλεωνία: Μείωση στις χρεώσεις περιαγωγής

Μείωση στις χρεώσεις περιαγωγής για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής ισχύει από 01/07/2014 έως 30/06/2017 για όσους ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και δεν έχουν επιλέξει άλλα πακέτα περιαγωγής από τον πάροχό τους.
Συγκεκριμένα, τα ανώτατα όρια χρέωσης διαμορφώνονται σε:......

Γιός Έλληνα μετανάστη ο νέος «ήρωας» της Αυστραλίας!...

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Μας έδωσε μεγάλη χαρά η πορεία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας καθώς «έγραψε» αρκετές πρωτόγνωρες για την ποδοσφαιρική μας ιστορία «πρωτιές»…
Σήμερα και χθες τα διεθνή ΜΜΕ που ασχολούνται με θέματα σπορ επικέντρωσαν τα σχόλιά τους στο εξελισσόμενο ......

Εράνη Φιλιατρών: Ανανέωσαν Μπεγλεκτσής και Γκρέτσα

Την φανέλα της Εράνης θα εξακολουθήσουν να φοράνε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι δυο παίκτες της Εράνης Αλμπάν Γκρέτσα και Στέλιος Μπεγλεκτσής οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο για τον επόμενο χρόνο.

Τα δύο αυτά παιδιά αποτέλεσαν.....

Πρώτος και με μεγάλη διαφορά ο Φιλιατρινός Γρηγόρης Κόλλιας στον διαγωνισμό της Cosmote

Πρώτο με 2.048 ψήφους (έναντι 1.248 του δεύτερου και 358 του τρίτου) αναδείχθηκε το τραγούδι με τον τίτλο «FIRE» των ECHO TRAIN (του συμπολίτη μας μουσικοσυνθέτη από τα Φιλιατρά GREGGY K.–Γρηγόρη Κόλλια- και IRINI DUKA) στον ιντερνετικό Πανελλήνιο διαγωνισμό jumping Fish της Cosmote.

Το συγκεκριμένο ....

ΔΕΗ Φιλιατρών: Προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο χωριό Σελλά

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και από ώρα 09:00 έως 14:30 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί το χωριό Σελλά.

Τα συνεργεία θα ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Ιουλίου 2014