Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Μ. Τετάρτη

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι και πολύ ισχυρούς άνεμους, προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
Τα έντονα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, της.......

Οριστικά 30 Μαίου το Switch Off στην Πελοπόννησο. ΕΚΤΟΣ η Κεφαλλονιά.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Αναβλήθηκε και επίσημα πλέον το switch Off στην Πελοπόννησο που ήταν να γίνει στις 9 Μαΐου καθώς ακόμα η σχετική ΚΥΑ δεν έχει υπογραφεί κάτι που πρόκειται να γίνει μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Το αρχικό σχέδιο της ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 14-4-2014 ]

Οι ευχές που μας στέλνετε: Ηλίας Στρατηγάκος Πρόεδρος Περιφεειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Οι ευχές που μας στέλνετε: Μίλτος Χρυσομάλλης Πολιτευτής Μεσσηνίας Ν.Δ.

Οι ευχές που μας στέλενετε: Πύργος Τριφυλίας



Ευχές από τον Γιώργο Διαμάντη (Κίνηση 4Α)

Η οργανωτική επιτροπή της 4Α Δημοτικής Κίνησης και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε τους πολίτες της Τριφυλιάς για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη δύσκολη πορεία μας για τις Δημοτικές εκλογές.
Δηλώνουμε ότι.....

Tα κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος [ Πίνακας ]

Κλείδωσαν την Μ.Τρίτη τα κριτήρια για την εφάπαξ καταβολή του κοινωνικού μερίσματος σε σύσκεψη υπό τον Χρ.Σταϊκούρα και τους εκπροσωπους του ΠΑΣΟΚ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η σχετική υπουργική απόφαση θα εκδοθεί ως το μεσημέρι της Μ.Τετάρτης.

Οι αιτήσεις .....

Τατούλης: Πάνω από 1 δισ. τα έργα που εκτελούνται στην Πελοπόννησο [ VIDEO ]

Για την υποψηφιότητά του μίλησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι οι Περιφέρειες έχουν πολύ σημαντικό έργο, αξιοποιώντας το νέο θεσμικό πλαίσιο.

«Αυτή τη .....

Live η ολική έκλειψη της Σελήνης (VIDEO)

Η NASA μεταδίδει ζωντανά την εικόνα του εντυπωσιακού φαινομένου

Η NASA μεταδίδει ζωντανά την εικόνα του εντυπωσιακού φαινομένου της ολικής έκλειψης της Σελήνης. Η ολική εξαφάνιση του δίσκου του φεγγαριού θα είναι ορατή κυρίως από τη Βόρεια και Νότια Αμερική και τον Ειρηνικό. Το φαινόμενο θα κρατήσει από τις 9 έως τις 12 το πρωί ώρα Ελλάδος της Τρίτης.

Παρακολουθείστε ζωντανά:

Πώς θα πάρετε μετά το Πάσχα επίδομα από 500 έως 1.000 ευρώ

Η ώρα του κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα θα έρθει μετά το Πάσχα. Τότε θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ιστότοπο που θα δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στο υπουργείο Οικονομικών.

Με συνοπτικές .....

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη το οικογενειακό επίδομα

Αύριο θα καταβληθεί σε 669.702 δικαιούχους η προκαταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, που θα αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2014 ενώ ήδη εισέπραξαν τα επιδόματα του 2013. Ο αριθμός των δικαιούχων είναι 669.702 και θα καταβληθεί το ποσό των 136.817.889 ευρώ.

Οι δικαιούχοι ......

Οι ευχές που μας στέλνετε: Νίκος Μπασακίδης Πρόεδρος Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ Καλαμάτας



Η απάντηση της Lidl στα δημοσιεύματα σχετικά με το μούφα πασχαλινό αρνί

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς νωπού αρνιού, που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της, προχώρησε η εταιρεία.

Η Lidl Hellas .....

Κρυφά χαράτσια στη συμμετοχή για τα φάρμακα

Γίνεται ένας ασφαλισμένος με 0% συμμετοχή στα φάρμακα να πληρώνει 12,94 ευρώ για να αγοράσει τα φάρμακά του; Η κοινή λογική λέει «όχι». Οι ασφαλισμένοι και φαρμακοποιοί όμως, απαντούν «ναι», καθώς έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Απριλίου 2014



Φιλιατρά: Διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή της Παναγίας.

Διάρρηξη σε σπίτι στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παναγίας σημειώθηκε απόψε στο διάστημα από 20:00 έως 22:30.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία ζει μόνη της, είχε φύγει από το σπίτι μαζί με φιλικό της πρόσωπο περίπου στις 20:00 για να πάνε στην εκκλησία για την ......