Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Οι Γαργαλιάνοι γιόρτασαν την 25η Μαρτίου [εικόνες-βίντεο]


25 Μαρτίου, οι Γαργαλιάνοι, φόρεσαν τα γιορτινά τους, υπό τους χαρούμενους και συγκινητικούς ήχους των εορταστικών κωδωνοκρουσιών.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε η επετειακή Εθνική μας Εορτή με τη σημαία μας να ανεμίζει από άκρη σε άκρη στην περιοχή.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την δοξολογία στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία πλήθους πιστών και της Δημοτικής αρχής του δήμου Τριφυλίας και του Τοπικού Συμβουλίου της πόλης.

Το πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε στην κεντρική πλατεία των.....

Φιλιατρά: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου [ Φωτογραφίες και Video ]

Με πολύ καλό καιρό παρά την χθεσινοβραδινή βροχή, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Οι εορτασμοί και φέτος ήταν μεγαλοπρεπείς και στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιήμαρχος Φιλιατρών Ανατσάσιος Πούλος, ο πρόεδρος της Δ. Ε Φιλιατρών Χαράλαμπος Στάμος Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και σύμβουλοι της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το ..........

Με νέο πρόεδρο θα συνεδριάσει το επόμενο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Την παραίτησή του μέχρι την Παρασκευή δεσμεύτηκε να υποβάλει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την θυελλώδη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη.
Το ζήτημα της αντικατάστασης του .....

Πώς θα γίνει η καταβολή του επιδόματος τέκνων

Από αλλαγή σε αλλαγή πάει η καταβολή του επιδόματος τέκνων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Από εδώ και στο εξής τα χρήματα θα καταβάλλονται ανά τρίμηνο και θα μπαίνουν απευθείας στο λογαριασμό των δικαιούχων.

Το επίδομα είναι από......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 24-3-2014 ]ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας: Οι εθνικοί μας αγώνες, οδηγός για το μέλλον.


Η Ελληνική Ιστορία στην εξέλιξή της περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα όπου η έκβαση των γεγονότων κρίθηκε στην ικανότητα του λαού να παραμείνει ενωμένος και να πραγματοποιήσει θυσίες προκειμένου να πετύχει τους εθνικούς μας στόχους.
Η επέτειος των αγώνων της 25ης Μαρτίου 1821, είναι για ......

Φιλιατρά: Το πρόγραμμα εορτασμού για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών εκδόθηκε το παρακάτω πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά: ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Μαρτίου 2014