Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Εντυπωσιακό προβάδισμα Μεϊμαράκη σε δημοσκόπηση της MRB – Ποιος ο 2ος και ο 3ος



Εντυπωσιακό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι των αντιπάλων του, στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφει δημοσκόπηση της MRB.

Πιο συγκεκριμένα, τα ευρήματα της οποίας δημοσιεύονται στην ......

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΑΝΑΣ» (5ο ΜΈΡΟΣ)


Σήμερα και ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News δημοσιεύουμε το Πέμπτο μέρος της έρευνας του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που καταρτίζεται από ιστορικά κείμενα, σχετικά με την .......

Δένδιας: Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ο Mεϊμαράκης είναι η ψυχή της ΝΔ

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε στο ραδιόφωνο του Flash για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.
Μεταξύ άλλων είπε:.......

Φεύγει ο Ευαγγελάτος από το Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi.gr ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Mega, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε ένα συναινετικό διαζύγιο.

Το τέλος της ......

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαβίβασε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη οικονομική έκθεση. Το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί άμεσα στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές προς επεξεργασία και να ψηφιστεί από την Ολομέλεια.

«Τηρούμε την .......

Επανήλθαμε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ απο πρίν

Μας μάτιασαν.....
Πιθανόν να έκαναν και βουντού.....
Αλλα το χατήρι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!

Χθες αντιμετωπίσαμε ένα τεχνικό πρόβλημα εξαιτίας του οποίου δεν γινόταν να ανεβάσουμε κανένα θέμα αλλά, σήμερα όλα είναι μια χαρά όπως βλέπετε κι εσείς και οι κάποιοι που ήθελαν "το κακό μας".

Ευτυχώς για εμάς και......

ΑΓΡΟΤΕΣ: Ανεπιθύμητοι όσοι Μεσσήνιοι βουλευτές ψηφίσουν το φορολογικό Νομοσχέδιο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη των ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο όρος Προφήτη Ηλία του Χανδρινού Μεσσηνίας με θέμα την οργάνωση των αγροτικών κινητοποιήσεων, τέθηκε αίτημα των παραγωγών που συμμετείχαν, να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς.......