Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κυπαρισσία: Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μμ. θα πραγματοποιηθεί η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, στο Εμπορικό Κέντρο(πλησίον πιάτσας ταξί), υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής και χορωδιών.
Τα καταστήματα θα .....

Φιλιατρά: Χωρίς ταμείο αυτήν την εβδομάδα. Οργή και φωνές και Γαλλικά από τον κόσμο.

Αναστάτωση, φωνές, ακόμα και ... Γαλλικά έφερε σήμερα στα Φιλιατρά το προσωρινό κλείσιμο του ταμείου λόγω υπηρεσιακών αναγκών του υπαλλήλου που εξυπηρετούσε τους συναλλασόμενους.
Ως γνωστό, εδώ και πολλούς μήνες το ταμείο είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Σήμερα λοιπόν ο Υπάλληλος απουσίαζε για υπηρεσιακούς λόγους και .....

Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας. Πως θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο.

Επεκτείνεται και για τα επόμενα χρόνια η δυνατότητα των ιδιοκτητών οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στη βάση των πραγματικών μηνών κυκλοφορίας μετά την άρση της ακινησίας ενώ ενδέχεται να υπάρξει και ένα επιπλέον κίνητρο για τους ιδιοκτήτες οχημάτων να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας και να πληρώσουν «μερικώς» τα τέλη .
Την προαναγγελία αυτή ....

Πότε θα γίνουν πρόωρες εκλογές εαν δεν εκλεγεί Πρόεδρος

Αν δεν επιτευχθεί η απαραίτητη πλειοψηφία, εντός δέκα ημερών πρέπει να διαλυθεί η Βουλή (μέχρι τις 6 Ιανουαρίου δηλαδή) και να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές εντος 30 ημερών.

Ετσι οι κάλπες θα ......

Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας [ Video ]

Την κοινή απόφαση του ιδίου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να προτείνουν ως υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα, ανακοίνωσε με διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως είπε, με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας έως το τέλος του μήνα, θα καθαρίσουν τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και η χώρα θα είναι έτοιμη να συζητήσει για την μετά το μνημόνιο εποχή.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα είναι η......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Δεκεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα