Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ερχεται ο λογαριασμός για τους καναλάρχες...

Να πληρώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα καλέσει τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Για την ακρίβεια, όσους αντέξουν να πληρώσουν τα χρήματα που θα απαιτεί το νομοσχέδιο το οποίο θα .....

Αλλάζει άρδην το σύστημα ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Σχέδια αποσυμφώρησης της ουράς στα ATM επεξεργάζεται η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και το οικονομικό επιτελείο υπό την προϋπόθεση ότι μετά την ψήφιση των μέτρων, θα αρχίσει και πάλι να ρέει φρέσκο χρήμα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σχέδιο να δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα "σωρευτικών" αναλήψεων. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Ότι το κάθε φυσικό .....

Έρχονται αυξήσεις ως 25% στους συνδομητές του ΟΤΕ TV

Σημαντικές αυξήσεις, 23% και 25%, φέρνει για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV η απόκτηση για τα επόμενα τρία χρόνια (2015 – 2018) των δικαιωμάτων του Champions League και του Europa League.

Από τις 20 Αυγούστου το .....

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ανοίγουν οι Τράπεζες

Ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα όλα τα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, που μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, παραμένει ωστόσο το όριο ανάληψης των 60 ευρώ την ημέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με .....

Μνημόνιο 3: Το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ήξερε και για την χρεοκοπία και για το δάνειο των 80 δισ.

ΕΔΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ VIDEOS

Το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ευτυχώς που ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει τα πάντα.
Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο όπου ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Μεταγραφικό μπάμ με Αντώνη και Γιάννη Καλογερόπουλο.

Παίκτες της Εράνης είναι από σήμερα οι Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος που έμειναν ελεύθεροι από τον Πάμισο Μεσσήνης.
Παίκτες και διοίκηση αποφάσισαν να συνεργαστούν για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται και αναμένεται να βοηθήσουν κατα πολύ την Εάνη να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για την νέα χρονιά.
Πρόκειται για δύο ........

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΊΜΑ. ΔΩΣΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Τους θερινούς μήνες ο πληθυσμός στην περιοχή μας και ειδικότερα στην Τριφυλία πολλαπλασιάζεται.
Ταυτόχρονα όμως πολλαπλασιάζονται και οι ανάγκες ενός νοσοκομείου σε μονάδες αίματος.

Η υπηρεσία αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας κάνει έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες ανεξαρτήτου ομάδας να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής που μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να προφέρει.

Ζητά από τους αιμοδότες αλλά και .....

Πέρασαν το Μνημόνιο 3 με 229 “ΝΑΙ” και 39 απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Έπειτα από μία έντονη συζήτηση στη Βουλή τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές πέρασαν με 229 «ΝΑΙ», 64 «ΟΧΙ» και 6 «ΠΑΡΩΝ» της Ελλάδας με τους εταίρους.

Ασφαλώς, τα .....
!--more-->
ΟΧΙ που έχουν σημασία είναι αυτά το ΣΥΡΙΖΑ. Από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν 32 ψήφισαν “ΟΧΙ”, 6 “ΠΑΡΩΝ”, ενώ απουσίαζε και μία βουλευτές.

Εκτός από τα ΟΧΙ της Αριστερής Πλατφόρμας, αυτά που… ξεχώρισαν περισσότερο ήταν ασφαλώς του Γιάνη Βαρουφάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.