Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Παραδόθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Ασούταινα Μεσσηνίας

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε αργά το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας και παραδόθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας και τον σοβαρό τραυματισμό του 72χρονου συζύγου της στην Ασούταινα Μεσσηνίας
Η Δολοφονική επίθεση είχε κίνητρα κτηματικές διαφορές που είχε ο δράστης με το ζευγάρι Πρέπει να σημειωθεί ότι ο δράστης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο συγκεκριμένο χωριό.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αύριο

ο δολοφόνος αναμένεται να απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή

Τι είχε προηγηθεί ......

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Blog Μεσσηνιακά Νέα και ειδήσεις, Για κτηματικές διαφορές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ιδιοκτήτης παραδοσιακού Ξενώνα στο χωριό Ασούταινα της Μεσσηνίας εκτέλεσε με πιστόλι 9 χιλιοστών ανδρόγυνο σήμερα το πρωί .
Ο Θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος ενώ ο άνδρας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο.
Στον τόπο του στυγερού εγκλήματος βρέθηκαν 5 κάλυκες από το 9νιαρι πιστολι του δράστη ενώ ο ίδιος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

1_30.jpg (82 KB)

2_11.jpg (72 KB)

3_16.jpg (138 KB)

4_11.jpg (94 KB)

Πηγή: Μεσσηνιακά Νέα και Ειδήσεις

2010 με Firefox 4.0

Η Mozilla ανακοίνωσε ότι έχει θέσει ως στόχο ο νέος της browser να είναι έτοιμος μέχρι το Νοέμβριου του 2010

Η εταιρεία διέθεσε πρόσφατα μια αναφορά για τον επερχόμενο browser της, παραθέτοντας νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του καινούριου Firefox, αλλά και πληροφορίες για το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Firefox 4.0 θα διατεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2010, ενώ θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως το ανανεωμένο slick user interface και υποστήριξη για multi-touch gesture.

Πριν το τέλος του 2010, η Mozilla αναμένεται να .......

διαθέσει στους χρήστες της δύο αναβαθμίσεις του υπάρχοντος browser, Firefox 3.6 και Firefox 3.7. Αυτές οι νέες updated εκδόσεις αναμένεται να περιλαμβάνουν βελτιώσεις και χαρακτηριστικά όπως ταχύτερη διαχείριση JavaScript, αναβαθμισμένα εργαλεία, συγχρονισμός των bookmarks και άλλα.

Νέο εργαλείο της Symantec για την εκτίμηση του κινδύνου που διατρέχει ένας χρήστης του Internet

Η Symantec παρουσίασε πρόσφατα στο κοινό ένα νέο εργαλείο, το οποίο έχει ως στόχο να αφυπνίσει τους χρήστες του Internet και να τους ενημερώσει για το πόσο κινδυνεύουν από τους επιτήδειους που δρουν στο Διαδίκτυο. Η νέα υπηρεσία της εταιρείας απευθύνει ερωτήσεις στον επισκέπτη και ανάλογα με τις απαντήσεις εκτιμά κατά πόσο κινδυνεύει από διαρροές των προσωπικών του δεδομένων στο Internet.

Μεταξύ άλλων, ο χρήστης καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις του τύπου "χρησιμοποιείτε email;" και "μπαίνετε στο Internet μέσω ασύρματης σύνδεσης που δεν προστατεύεται από κωδικό ασφαλείας;", έτσι ώστε να εκτιμηθεί κατά πόσο εκτίθεται σε κινδύνους.
Στο τέλος του ερωτηματολογίου, καλείται .......

να εκτιμήσει πόσο πιστεύει ότι θα πλήρωναν οι επιτήδειοι για να βρουν τα δεδομένα των τραπεζικών λογαριασμών που έχει και συγκρίνει την εκτίμησή του με το πραγματικό νούμερο, βάσει του τζίρου της διαδικτιακής απάτης.

Το ερωτηματολόγιο της Symantec βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα

Mήνυμα με θέμα τη νέα γρίπη Α κρύβει επικίνδυνο ιό για τον υπολογιστή

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική εταιρεία προστασίας ηλεκτρονικών υπολογιστών Pandasecurity ιός εισβάλει στον υπολογιστή με τη μορφή e- mail από άγνωστο αποστολέα.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέρει ότι η επιδημία της νέας γρίπης Α είναι μία πιθανή οικονομική συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών και ζητά από τον παραλήπτη να "ανοίξει" το συνημμένο και να διαβάσει το κείμενο που έχει τίτλο "Η μηχανορραφία".
Μόλις ανοίξει το μήνυμα απελευθερώνεται ιός στον ..........

υπολογιστή και έτσι έρχονται στα χέρια των χάκερς προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται στον υπολογιστή.

"Οι δημιουργοί του έχουν χρησιμοποιήσει ένα επίκαιρο θέμα, αυτό της νέας γρίπης Α για να μεταδίδουν προγράμματα που έχουν προσβληθεί από ιούς" δήλωσε σε ανακοίνωση του ο υπεύθυνος της Pandasecurity, Λουίς Κόρονς.

O Firefox θα ενημερώνει το χρήστη για νέες εκδόσεις των plug-ins

Οι επόμενες εκδόσεις του Firefox θα ελέγχουν τα βασικά plug-ins που υπάρχουν στον browser και θα ενημερώνουν το χρήστη για τυχόν ανανεώσεις. Έτσι, όσοι έχουν επιλέξει το Firefox για την πλοήγησή τους στο Internet θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν εύκολα στις τελευταίες εκδόσεις σημαντικών προεκτάσεων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο επιθέσεων.

Ειδικότερα, οι εκδόσεις 3.5.3 και 3.0.14 θα ελέγχουν το Flash plug-in, το οποίο είναι ένας από τους αγαπημένους στόχους των επιτήδειων λόγω τις δημοτικότητάς του.
Τα τελευταία στοιχεία καταδεικνύουν ότι το 80% των ..........

χρηστών Firefox έχουν εγκατεστημένη παλιά έκδοση του Flash και θα πρέπει να αναβαθμίσουν άμεσα.

Στο μέλλον η Mozilla θα προσθέσει έλεγχο και για άλλα plug-ins, όπως τα QuickTime, Reader, Silverlight και Java.