Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

BASKET: ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΚΟΡΩΝΗ 65 - 53. ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ "ΡΕΛΑΝΤΙ" [ VIDEO ]

Η Εράνη ήταν η νικήτρια στον χθεσινό αγώνα Μπάσκετ που έγινε χθες στους Γαργαλιάνους, κόντρα στην Κορώνη, με σκορ 65 - 53.

Η Εράνη που ξεκίνησε τον αγώνα βρισκόμενη καθ όλη την διάρκεια της πρώτης περιόδου πίσω στο σκορ (11 - 17 η πρώτη περίοδος) κυνήγησε σθεναρά τον αγώνα και κατάφερε ένα λεπτό πρίν το τέλος της δεύτερης περιόδου να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί στο σκορ και εκεί να παραμείνει μέχρι και το τέλος της (32 - 28)

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Γιώργου Γριβοκωστόπουλου .......

Φιλιατρά: Συζήτηση για τα αίτια πτώσης της εμπορικής κίνησης απο τον Εμπορικό Σύλλογο. [ VIDEO ]

Την κοινή παραδοχή ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα πρέπει να επαναδραστηριοποιηθεί τονίστηκε στην σημερινή συνάντηση που είχε ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για την μειωμένη εμπορική κίνηση στην πόλη.

Στην σημερινή ......

Α' Τοπική Αποτελέσματα - Bαθμολογία 16ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής και παράλληλα ξεκίνησε και ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Φιλιατρά: Αρχαιρεσίες στον Σκακιστικό Όμιλο Φιλιατρών


Νέο διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε σήμερα το πρωί στο Σκακιστικό Όμιλο Φιλιατρών. Οι εκλογές έγιναν στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών και στην εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος 20 μέλη του ομίλου.

Τις επόμενες μέρες το νέο συμβούλιο που εκλέχθηκε θα συνέλθει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Οι ψήφοι που πήραν οι υποψήφιοι είναι:

Ευχαριστήριο στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Από Αναγνώστρια του Φιλιατρά News.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις νοσηλεύτριες που με φρόντισαν στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, την προηγούμενη εβδομάδα.
Η γλυκιά φροντίδα τους ......

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

Υιοθετήστε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στις συνήθειές σας που κάνουν μεγάλη διαφορά στο ενεργειακό αποτύπωμα, αλλά και στο κόστος, κάθε σπιτιού ή εταιρείας.

Εάν επιθυμείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και να χαμηλώσετε τους λογαριασμούς σας, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε σήμερα κιόλας στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σας.

Γενικές συμβουλές

· Μετρήστε πόση ενέργεια χρησιμοποιείτε. Εάν δεν γνωρίζετε......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 18-1-2014 ]

Ολα δείχνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι επιδίωξή του είναι η εξάντληση της κυβερνητικής θητείας, στα κομματικά επιτελεία συζητείται εντονότατα το σενάριο τριπλών εκλογών τον Μάιο, ώστε να γίνουν εθνικές εκλογές, μαζί με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.
Ο Αντώνης Σαμαράς ......

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα των υποψηφίων για τις 13 περιφέρειες

Πολύ κοντά στο να καταλήξουν στα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών αλλά και δημάρχων των μεγάλων πόλεων βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, πλέον, τα περιθώρια για άλλες αναβολές είναι ελάχιστα.
Την Τετάρτη συνεδριάζει....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Ιανουαρίου 2014