Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Εκλογές εν μέσω πολιτικής παρακμής, ηθικολογίας και σκανδαλολογίας

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Δύσκολη η εποχή για τους λαούς της Ευρώπης λόγω της οικονομικής κρίσης και των εθνικιστικών αναταραχών, ακόμη όμως δυσκολότερη για τους Έλληνες, που έχουν να παλέψουν επιπλέον με την ανεργία, το διεφθαρμένο χθες, το δυσκίνητο και σαθρό δημόσιο τομέα, το λαϊκισμό των πολιτικών δυνάμεων, την κινδυνολογία και την ανεύθυνη παροχολογία.

Οικονομικά προβλήματα, κοινωνικές .......

Καλούν Δέδε και Αλευρά σε παραίτηση.

Οι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου

Με μια σκληρλή τους ανακοίνση αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου καθώς και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες καλούν τους Γιώτγο Δέδε και Παναγιώτη Αλευρά σε παραίτηση γιαν να μην στέκονται εμπόδιο στο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:.....

ΣΟΚ στην κρήτη. Οι γονείς σκότωσαν το παιδί τους με καυτό νερό

Μαρτυρικός θάνατος για το μικρό τους αγοράκι!

Συγκλονίζει ο θάνατος του παιδιού - Οι γονείς το μετέφεραν νεκρό σε νοσοκομείο και οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία...

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου, μετά την είδηση για τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 2,5 χρόνων το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε νεκρό από τους γονείς του, στις 07:45 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με το .....

Λήγει η προθεσμία απογραφής στρατευσίμων που γεννήθηκαν το 1996 (κλάση 2017)

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου – Ανακοίνωση του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας της 8ης-1-2014 και του με αριθ. Φ.437/1/5283/13-3-2014 εγγράφου της Στρατολογικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου, υπενθυμίζεται .....

Πώς, πότε και πόσοι θα πάρουν θέσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο

Θέμα λίγων ημερών είναι η έναρξη της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης για το νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο, το οποίο προβάλλεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως παρέμβαση υπέρ της αξιοκρατίας και κατά του κομματισμού και της επετηρίδας.

Το νέο σύστημα ....