Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αύριο πληρώνονται οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ

Αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου θα πληρωθούν κανονικά τις συντάξεις οι δικαιούχοι συνταξιούχοι του ΟΓΑ σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού ενώ την ίδια ημέρα πληρώνονται και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ

Η σύνταξη μηνός ......

Πανελλήνιες 2015: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των πανελληνίων

Με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνονται την Τρίτη (02/06/2015) οι Πανελλήνιες 2015 των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ - Ομάδα Β').

Τα αποτελέσματα .....

Οι ΗΠΑ με παρέμβαση τους προσπάθησαν να το αποτρέψουν αλλά ο κύβος ερρίφθη: Η Ελλάδα μπαίνει στους ΒRΙCS! - Τι ανακοινώθηκε

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ENTAΞΗΣ - ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ - "ΠΟΡΤΑ" ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "GREEK STREAM"

Oι ΗΠΑ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσμενέστατες γι αυτούς εξελίξεις που κατέφταναν από τη Ρωσία, προσπάθησαν με παρέμβαση τους μέχρι και χτες αργά το βράδυ να μεσολαβήσουν για την ακύρωση της απόφασης μας για ένταξη στους BRICS μέσω της επίτευξης συμφωνίας με ΔΝΤ-ΕΕ την ίδια στιγμή που το ανακοίνωνε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του ο Λευκός Οίκος δια στόματος του ......

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 01 Ιουνίου έως και 07 Ιουνίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκης Ξύγκας

Tηλ: 2761 0 32 560

Κιν. 697 76 92 544

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας μaε κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.