Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησε το μεγάλο πανηγύρι «του Σταυρού» στην Κυπαρισσία

Ξεκίνησε χθες η μεγάλη Παντριφυλιακή Εμποροπανήγυρη του «Σταυρού» στην Κυπαρισσία και σήμερα θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Από τις προηγούμενες μέρες, με τις οδηγίες του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας προς το Δήμο Τριφυλίας, έγινε και η κατάλληλη σήμανση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στους δρόμους, ενώ από προχθές πολλές παράγκες με διάφορα είδη ήταν έτοιμες. Χθες, δε, λειτουργούσαν παράγκες με σουβλάκια και κρεατικά, ρούχα και .....

Φιλιατρά: Διακοπή νερού αύριο Σάββατο.

Διακοπή νερού θα γίνει αύριο το πρωί του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 13:00.

Η διακοπή θα .......

Εκλογοδικείο: Κανένα πρόβλημα με την εκλογή Π. Κατσίβελα στην Τριφυλία

Και με τη «βούλα» είναι πλέον δήμαρχος Τριφυλίας από χθες ο κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά την απόρριψη της ένστασης κατά της εκλογιμότητάς του από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Αντίθετα, έγινε δεκτή η ένσταση κατά του Αλέξανδρου Τζωρτζίνη και εκπίπτει από σύμβουλος. Τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Ανδρέας Μπουγάς, με τη θέση του αναπληρωτή να συμπληρώνεται από τον κ. Δημήτρη Μπασδάνη.
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο χθες το μεσημέρι, σε δημόσια συνεδρίασή του, .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίκο ειδήσεων της ΕΡΤ OPEN [ 11-9-2014 ]

«Μπλόκο» από ΣτΕ στο άνοιγμα καταστημάτων Κυριακές

Τον... δρόμο για να προσβάλλουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι εμποροϋπάλληλοι και τον νόμο που προβλέπει το άνοιγμα των καταστημάτων επτά Κυριακές τον χρόνο, ανοίγει η χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία αναστέλλει μέχρι τέλος του 2014 την πιλοτική ......

Ερχονται μαζικές προσφυγές για τον ΕΝΦΙΑ

Κάλεσμα για κοινή προσφυγή στα Ελληνικά Διοικητικά-Φορολογικά Δικαστήρια για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ , απευθύνει ο επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Νίκος Δίγκας-Χαρδαλιάς.

Όπως είπε στο ......

Παραιτήσεις στην ΝΕΡΙΤ. Το παρασκήνιο.

Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει από τις παραιτήσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Ροδόλφου Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ.

Ποιό όμως είναι το ......

Τι είναι η σχολική άδεια που δικαιούνται οι γονείς εργαζόμενοι

Τα σχολεία ξεκίνησαν και πολλοί γονείς επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους τις πρώτες αυτές μέρες των μαθημάτων .

Η εργατική νομοθεσία ........

Ποιοι θα πάρουν «επιστροφή» στους λογαριασμούς της ΔΕΗ έως και 400 ευρώ

Επιστροφές χρημάτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα λαμβάνουν όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών που ζουν κοντά σε αιολικά πάρκα.
Τη ρύθμιση επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος και η επιστροφή μέσω των λογαριασμών θα είναι από 100 έως 400 ευρώ. Η ρύθμιση προβλέπεται στην ελληνική νομοθεσία ως ανταποδοτικό τέλος σε νοικοκυριά περιοχών που ζουν κοντά σε αιολικά πάρκα.

Σύμφωνα με το υπουργείο περιβάλλοντος, 270 οικισμοί σε όλη την .....

7.599 ευρώ το μήνα καθαρά παίρνει ο Στουρνάρας στην Τράπεζα της Ελλάδος

Στα ίδια επίπεδα με τον μισθό που ελάμβανε ο προκάτοχος της θέσης του ανέρχεται ο καθαρός μισθός του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου διαβιβάστηκε στη Βουλή έγγραφο από την .....

Ξεχάστε τις επιστροφές φόρων – Σήμερα ξεκινούν οι συμψηφισμοί χρεών Ταμείων και Εφορίας

Μάταια θα περιμένουν επιστροφή φόρου και ΦΠΑ όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία καθώς ενεργοποιείται η διαδικασία αυτόματων συμψηφισμών.

Σήμερα, όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, τίθεται σε ισχύ ο νόμος που επιβάλει τη διασταύρωση στοιχείων μεταξύ υπουργείου Οικονομικών, .....

Εκδήλωση μνήμης και Τιμής για τα 71 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αετού

Δείτε την πρόσκληση πιο άνετα και εδώ.


Παναγιώτης Κατσίβελας: Κατέρρευσε η ψευδολογία, η λασπολογία και η παραμυθολογία

Με την έκδοση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου περί της ακυρότητος της εκλογής μου στο αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας δεν επήλθε απλά η δικαίωσή μου στα όσα υποστήριζα μετά παρρησίας την περίοδο των εκλογών.

Σήμερα κατέρρευσε ......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Την Κυριακή 14/09/14 17:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών. Συζήτηση για την δημιουργία ΙΕΚ στα Φιλιατρά.

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Σεπτεμβρίου 2014