Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

4.7 R κούνησαν τα Φιλιατρά.

4.7 R ήταν το μεγεθος του σεισμού που έγινε στις 23:03Το επίκεντρο του σεισμού είναι 46 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μεθώνης (Κυπαρισσιακό κόλπο) και σε εστιακό βάθος 100 χιλιομέτρων.

UPDATE:
Επειδή υπήρξε αμφισβήτηση μας ως προς το εστιακό βάθος και το μέγεθος σας δίνουμε σε εικονα την εκτίμηση του σεισμού που βγήκε λίγα λεπτά μετά το γεγονός.
Δείτε την: (Κλίκ στην εικόνα)

Συναγερμός για τον νέο ιό που έχει χτυπήσει υπολογιστές στην Ελλάδα

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα του Cryptolocker στη χώρα μας.

Υπάρχουν πολλών ειδών ιοί που “καραδωκούν” στο διαδίκτυο, με ορισμένους από αυτούς να δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους χρήστες-θύματα, αφού η αντιμετώπισή τους να καθίσταται δύσκολη ή και ανέφικτη.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει ένας νέος ιός τύπου trojan, αφού......

Φιλιατρά: Κατάθεση εξουσιοδότησης για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης 2014

Αίσθηση και συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή μας δημοσίευση (κλίκ) με την οποία σας ενημερώναμε για την διαδικασία υποβολής Εξουσιοδότησης στην ΕΑΣ Μεσσηνίας (κατάστημα Φιλιατρών) για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης (επιδοτήσεις) για το 2014.

Χθες βράδυ σας δώσαμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Φωνής η .....

Μέσω ΠΣΕΑ η αποζημίωση της ακαρπίας για 2013.

Τέλος στη σεναριολογία περί αποζημίωσης της ακαρπίας του 2013 στις δεντροκαλλιέργειες απο τον ΕΛΓΑ έδωσε χθές ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, απο το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του ΥπΑΑΤ.

Ο υπουργός έκανε δεκτή την .....

Σκληρή απάντηση με πολλές αιχμές για τον Κοζομπόλη από τον Κώστα Κατσούλη

ΤΑΡΑΧΗ δημιούργησε και πολλές συζητήσεις προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» για τα νέα σχέδια και «οράματα» του πρώην προέδρου της ΕΑΣ Μεσσηνίας Βασίλη Κοζομπόλη, που δημιούργησε «παράγκα» για να μπει στο παιχνίδι της ενεργοποίησης δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης, μέσω κάποιας ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. Α.Ε., της οποίας ζητείται δικαστικά η ακυρότητα, αλλά και για να ξαναμπεί στο παιχνίδι με ......

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 28-1-2014 ]

Ανακοίνωση της διοίκησης της Εράνης για το ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Εράνη Φιλιατρών σχετικά με τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν αυτές τις μέρες για την διαιτησία στο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα:.....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Ιανουαρίου 2014