Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά: Κατάθεση εξουσιοδότησης για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης 2014

Αίσθηση και συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή μας δημοσίευση (κλίκ) με την οποία σας ενημερώναμε για την διαδικασία υποβολής Εξουσιοδότησης στην ΕΑΣ Μεσσηνίας (κατάστημα Φιλιατρών) για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης (επιδοτήσεις) για το 2014.

Χθες βράδυ σας δώσαμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Φωνής η .....

οποία έγραψε τα πράγματα με το όνομα τους για την υπόθεση με τις ενεργοποιήσεις Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το κατάστημα της ΕΑΣ στα Φιλιατρά ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Γιώργος Αλεξανδρόπουλος για να ενημερωθεί σχετικά με τα θέμα που έχει ανακύψει (με την εξουσιοδότηση δηλαδή).

Σε ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών μας είπε ότι είναι μια υπόθεση για το ποιός θα αναλάβει την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων για την ενιαία ενίσχυση (επιδοτήσεις).
Μας ενημέρωσε για την εμπλοκή του πρώην προέδρου της ΕΑΣ Μεσσηνίας Βασίλη Κοζομπόλη και τι επιδιώκει και όταν τον ρωτήσαμε αν πρέπει ή όχι να καταθέσουμε την εξουσιοδότηση είπε ότι μπορούμε να την καταθέσουμε κανονικά.
Απλά είπε πως όποιος πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων για όλη την Μεσσηνία.

Όσοι την Δευτέρα και την Τρίτη πήρατε την εξουσιοδότηση και φυσικά την θεωρήσατε για το γνήσιο της υπογραφής, αλλα δεν την καταθέσατε, σήμερα και μετά την ενημέρωση που είχαμε από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου μπορείτε να την καταθέσετε κανονικά στην ΕΑΣ στα Φιλιατρά.