Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Λύκειο Φιλιατρών: Τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που προβλέπει η μελέτη.

Μετα την καθολική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας των Φιλιατρών για το θέμα με τα κάγκελα της περίφραξη του λυκείου που πρώτο το Φιλιατρά News ανέδειξε στις 23 Μαρτίου με μήνυμα αναγνώστη μας (γνωρίζουμε τον αποστολέα αλλά δεν τον αποκαλύπτουμε) και για το οποίο η Μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος φιλοξένησε καυστικά σχόλια και μετά την έγγραφη αντίδραση - Διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου - Λυκείου, του Πυρσού, του Αγροτικού Συλλόγου, λοιπών συλλόγων, αλλά και ενεργών πολιτών υπήρξε εξέλιξη στο θέμα.
Σε χθεσινή της επίσκεψη η Αρχιτέκτονας και ............

επιβλέπουσα του έργου κατασκευής του Λυκείου Φιλιατρών κ. Δουλάμη διαπίστωσε ότι τα κιγλιδώματα που τοποθετήθηκαν δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που προβλέπει η μελέτη -προβλέπεται άλλος τύπος κιγκλιδωμάτων- και ότι πρέπει να αντικατασταθούν με τα προβλεπόμενα.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει σύσκεψη με τον Εργολάβο και την επιβλέπουσα του έργου για να δοθούν σαφής οδηγίες και εντολές προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως η μελέτη.

Για το θέμα μίλησε αποκλειστικά για το Φιλιατρά News ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στον πρώην Διαχειριστή μας
Μάλιστα όπως μας είπε ο Δήμαρχος Τριφυλίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα τα ήδη τοποθετημένα κάγκελα θα ξηλωθούν και θα αντικατασταθούν με άλλα τα οποία θα είναι καλαίσθητα.
Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Κόλλιας στον πρώην Διαχειριστή μας.



26 σχόλια:

  1. Αυτή η θετική εξέλιξη του θέματος οφείλεται στη δύναμη που έχει ένα site (στην προκειμένη περίπτωση το δικό σας) στο να επηρεάζει καταστάσεις και σε κανένα άλλο λόγο.
    Συνεχίστε να μας αναδεικνύετε τα προβλήματα του τόπου μας ώστε να συμμετέχουμε ενεργά κι εμείς στην επίλυσή τους.

    Με τιμή,

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοήθησαν και οι επιστολές διαμαρτυρίας του Πυρσού, του Αγροτικού Συλλόγου κλπ κλπ για την αφύπνιση του κόσμου. Δεν είναι μόνο το Φιλιατρά News. Έχει και αυτό την συμμετοχή του αλλά και ΕΣΕΙΣ που γράφετε είστε παράγοντας επηρεασμού.
    Εμείς σας δίνουμε απλώχερα το βήμα. Εκμεταλευτείτε το να αναδείξουμε όλα τα στραβά και ανάποδα.
    ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Το Φιλιατρά News ήταν ανέκαθεν ανοικτό στους πολίτες. Και θα παραμείνει ανοικτό. Γιατί το Φιλιατρά News ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! Είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Αυτο ειναι πανω απο ολα.
    Γ.Σ. ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΑΣΙΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 10:46.
    Παρακαλούμε επικοινώνησε άμεσα μαζί μας στο mail filiatranews@gmail.com
    Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το ποιός είσαι θα μείνει μόνο σε εμάς.
    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω πόση υποκρισία!
    Γιατί κάτι μου λέει ότι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος ο δήμαρχος -και ο κάθε δήμαρχος, δεν το προσωποποιώ- θα σας παρέπεμπε στους «αρμόδιους» δηλαδή στις γνωστές «καλένδες». Και θα σας έλεγε ότι δεν ασχολείται αυτός με θέματα ελάσσονος σημασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. …και ας μας πει ο δήμαρχος (μια και είναι τόσο πρόθυμος να μιλήσει), Για την επισκευή των δρόμων που σκάφτηκαν λόγω του βιολογικού στην Κυπαρισσία, και «πάει η σκόνη σύννεφο» –κυριολεκτικά όμως- δεν φταίει κάνεις δυο χρόνια τώρα;
    Με το δρόμο καρμανιόλα Κυπαρισσία- Φιλιατρών τι γίνεται; Αποδόθηκαν οι εύθηνες για την κακή του κατασκευή και αν ναι σε ποιους; Έγινε κάτι για να ξαναφτιαχτεί όπως πρέπει– όπως οι ίδιοι έλεγαν; Με τον βιολογικό τι γίνεται; Αποδόθηκαν ευθύνες για την καθυστέρηση του και αν ναι σε ποιους; Με τα σκουπίδια τι γίνεται; Και εδώ άλλοι φταίνε; Με τα πολεοδομικά θέματα τι γίνεται; Γιατί έχουν κολλήσει, πάλι δεν φταίει κανείς; Με τους παράνομους μετανάστες στα Φιλιατρά και αλλού τι γίνεται; Έκαναν κάτι ουσιαστικό όλα αυτά τα χρόνια; Πήραν κάποια πρωτοβουλία;
    Γιατί αυτή είναι η δουλειά του Δημάρχου και αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να απαντήσει ο δήμαρχος –και ο κάθε δήμαρχος-, χωρίς υπεκφυγές και όχι «να το παίζει καλός», ότι «να, εγώ εδώ είμαι και λύνω τα προβλήματα αμέσως»…
    Και εντάξει να δεχτώ για χάριν της συζήτησης ότι δεν φταίει αυτός. Έχει όμως εύθηνη να απαντήσει με ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΗΜΟ ποιος φταίει. Όχι αοριστολογίες.
    Π.χ. για τους δρόμους «φταίει ο εργολάβος». Ο.κ. να το δεχτώ. Ποιος όμως τον επέλεξε τον εργολάβο αυτό. Και με τι κριτήρια; Με τα γνωστά «κομματικά» ή με άλλα;

    Ας απαντήσει λοιπόν πρώτα σε αυτά και ας ασχοληθεί μετά με τις μάντρες και με τα «κάγκελα».

    Γιατί ξυπνήσαμε και δεν τρώμε κουτόχορτο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε οποιαδήποτε άλλη (πολιτισμένη) χώρα της Ευρώπης, για οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα, μετά την πρώτη εβδομάδα καθυστέρησης, -ασχέτως του εάν έφταιγαν οι όχι- θα είχε παραιτηθεί αμέσως ο Δήμαρχος μαζί με σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο. Λέγοντας ότι απέτυχαν, ενώ εδώ… πανηγυρίζουμε διότι καταφέραμε να πείσουμε τον εργολάβο να κάνει αυτό που όφειλε , δηλ. να αλλάξει τα κάγκελα με αυτά που η μελέτη προέβλεπε.


    Α! και να υποθέσω ότι ο δήμαρχος οφείλει και θα καταθέσει μήνυση στον εργολάβο διότι προσπάθησε να εξαπατήσει το δημόσιο (δηλαδή όλους εμάς) βάζοντας κάγκελα άλλα, από τα προβλεπόμενα; Ασχέτως αν θα τα αλλάξει τελικά η όχι μετά από την έκταση που πήρε το θέμα…
    Ναι καλά σιγά μην το κάνει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μες το μυαλό του –κάθε- Δημάρχου

    Και για να γίνω και λίγο καυστικός, θα σας πω τι σκέπτεται (κατά την γνώμη μου) ο –κάθε- δήμαρχος:
    Με το τάδε θέμα δεν μπορώ να ασχοληθώ, διότι θα διαταράξω τις ισορροπίες και δεν με συνεφέρει. Με το δείνα θέμα δεν ασχολούμαι γιατί έχω ίδιον όφελος. Με το τρίτο θέμα δεν ασχολούμαι γιατί είναι «καυτό» και θα χάσω πολλούς ψήφους.
    Άρα τι μένει για να δείξω ότι κάτι κάνω και εγώ ;
    Μα ναι!
    Θα δώσω συνέντευξη ότι θα αλλάξουν τα κάγκελα, έτσι και θα προβληθώ και… θα δείξω ότι κάτι κάνω.
    Και όταν μεθαύριο έρθουν τα πρόστιμα από τους «κακούς Ευρωπαίους» γιατί λόγω χάρη δεν έκανα ως όφειλα έγκαιρα κάτι τόσα χρόνια για τα σκουπίδια, ε, τότε θα φταίνε οι … «κακοί Ευρωπαίοι», εγώ εξάλλου έκανα έργο!
    Πώς; Δεν έκανα; Μα αφού… άλλαξαν τα κάγκελα!
    Και τα μυαλά στα κάγκελα !
    ... (του κάθε νοήμον άνθρωπου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να το πάμε ρε παιδί μου και λίγο από την ανάποδη…
    Εμένα πλέον, δεν με νοιάζει γιατί τρώω την σκόνη έξω από το σπίτι μου, μες το κέντρο της πόλης, επειδή ο δρόμος είναι σκαμμένος και άφτιαχτος δύο χρόνια τώρα.
    Όχι.
    Την σκόνη μπορεί να την συνήθισα, όπως μπορεί να συνήθισα και να βρέχω το δρόμο κάθε μέρα, – άλλη σπάταλη νερού εκεί, λες και έχουμε το πολύ-!
    Όχι, δεν με καίει εμένα αυτό.
    Και να μου πουν αύριο «το φτιάχνω» δεν με νοιάζει.
    Δεν μου αρκεί πλέον, πως το λένε;
    Εκείνο όμως που με νοιάζει, να το πω λαϊκά, είναι ΝΑ ΜΑΘΩ που έγινε η «μ…..α» και ποιος την έκανε.
    Τι συμφέροντα υπήρχαν από πίσω – αν υπήρχαν- ή τι λάθος έχει γίνει στην όλη διαδικασία –αν έχει γίνει κάποιο λάθος- .
    Γιατί δυο χρόνια άφτιαχτοι δρόμοι , ε, ούτε στην Ζιμπάμπουε ρε παιδιά…
    Άρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα . Και θέλω να τον μάθω.
    Και όταν δώσουν απαντήσεις ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ , να κάτσουν να μου πουν μετά, τι ενέργειες έχουν κάνει για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
    Και να το πουν επίσημα όχι «ψιθυριστά» πίσω από κλειστές πόρτες.
    Και μετά να όλα τα άλλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτό είναι η δουλειά του -κάθε- Δημάρχου.
    Όχι να λαϊκίζει ότι παρενέβη “για να αλλάξουν τα κάγκελα στο σχολειό”.
    Δεν το απαξίο και αυτό σημαντικό είναι.
    Αλλά τα προηγούμενα είναι άπειρος ποιο σημαντικά και δεν βλέπω να μιλάει κανένας γι αυτά.
    Ούτε –ας μου επιτραπεί να πω - το «Φιλιατρά news» να τα προβάλει, (με –φωτεινή- εξαίρεση, το γεφυράκι του Λαγκούβαρδου). Που ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ προβάλλεται κάθε τόσο και πολύ καλά κάνετε.
    Έχεις ρε παιδί μου λόγο χάρη 3.000 λαθρομετανάστες μες τα Φιλιατρά;
    Γραφτέ το κάθε μέρα, λιβάνισε τους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κύριοι έχουμε πρόβλημα, τι θα γίνει με αυτό το θέμα;
    Ανάδειξε το ως μείζον θέμα.
    Κάνε ρεπορτάζ, τράβηξε βίντεο και βάλτα μετα στο side.
    Που τρώνε αυτοί οι άνθρωποι, που κοιμόνται, που κάνουν τουαλέτα, τι ασθένειες έχουν. Πώς ζουν. Ποιος τους παίρνει στην δουλεία με φτηνά και ανασφάλιστα μεροκάματα (με συνέπεια να μην παίρνει στη δουλειά, λόγο χάρη, κάποιον ντόπιο).
    Δηλαδή ποιος κονομάει στην πλάτη τους και στην πλάτη την δικιά μας;
    Μάζεψε -ηλεκτρονικά- υπογραφές να βρεθεί μια λύση.
    Αυτά είναι ρεπορτάζ (κατά την ταπεινή μου άποψη), και αυτά καίνε τον κόσμο κύριοι.
    Τώρα, πήγα ήπια καφεδάκι στην πλατεία και μετά πήγα και βρήκα τον δήμαρχο και μου είπε «θα βγάλω τα κάγκελα» και μετα το αναγάγω σε πρώτο θέμα, λες και κάτι έγινε, είναι εύκολη δημοσιογραφία. Και λιβάνισμα του κάθε «καρεκλοκένταυρου».
    Μήπως τελικά έχετε μπει και εσείς μέσα στο σύστημα και δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σιγα-σιγα οι λαθρομεταναστες θα γινουν πολλαπλασιοι απο τους ντοπιους!
    αντε να βγης απο το σπιτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα,

    Κύριοι, βάλτε πρώτο θέμα κάθε μέρα το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες.
    Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ'αυτή την κατάσταση.

    Με τιμή,

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Πρώην Διαχειριστής30 Μαρτίου 2012 στις 10:29 π.μ.

    Με το δρόμο καρμανιόλα Κυπαρισσία- Φιλιατρών τι γίνεται; Αποδόθηκαν οι εύθηνες για την κακή του κατασκευή και αν ναι σε ποιους;
    Ο δρόμος Κυπαρισσίας - Φιλιατρών είναι μια αμαρτωλή ιστορία η οποία δεν θα λήξει ποτέ μου φαίνεται. Τι ευθύνες να αποδοθούν την στιγμή που το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακόμα και σήμερα παραδωθεί επίσημα (έχει γίνει προσωρινή παραλαβή) εκκρεμεί να πέσει ο δεύτερος ασφαλτοτάπητας, ο δρόμος είναι γεμάτος ανωμαλίες κλπ κλπ.

    Με τον βιολογικό τι γίνεται; Αποδόθηκαν ευθύνες για την καθυστέρηση του και αν ναι σε ποιους; Με τα σκουπίδια τι γίνεται; Και εδώ άλλοι φταίνε; Με τα πολεοδομικά θέματα τι γίνεται; Γιατί έχουν κολλήσει, πάλι δεν φταίει κανείς; Με τους παράνομους μετανάστες στα Φιλιατρά και αλλού τι γίνεται; Έκαναν κάτι ουσιαστικό όλα αυτά τα χρόνια; Πήραν κάποια πρωτοβουλία;
    Ο Βιολογικός δουλεύει κανονικά στα Φιλιατρά και αυτό το φρόντισε ο Ξύγκας. Τουλάχιστον αυτός ασχολήθηκε πολυ σοβαρά με τον καρκίνο που επι πόσα χρόνια ήταν ανενεργό έργο. Ευθύνες δεν εχουν αποδωθεί ποτε και σε κανέναν. Σε μια Ελλαδα που η ατιμωρησία είναι νόμος εσύ περιμενεις να αποδωθούν ευθύνες???? Πλάκα κάνεις....
    Με τα σκουπίδια το παλεύουν ακόμα....
    Για τα πολεοδομικά δεν το ξερω το θεματάκι δεν μπορώ να σου πω.
    Για τους παράνομους μετανάστες... Αυτό είναι θέμα. Το έχουνε γράψει πολλές φορές τα παιδιά, το έχω γράψει κι εγω πολλές φορές, με τα μνήματα που εχουν σπάσει στα δυο νεκροταφεία μας, για τα ναρκωτικά που εχουν συλληφθεί μαροκινοί κλπ κλπ. Διάφορες παραβατικές συμπεριφορές. ΟΥΔΕΙΣ εκανε κάτι. Τα έχουμε επί απο το Φιλιατρά News προς την Δημοτική αρχή.
    Κανείς δεν έκανε τίποτα για τους Λαθρομετανάστες. Αυτή ειναι η αλήθεια.
    Αλλα θυμηθείτε τι σας λέω. Ο Δήμος δεν πρόκειται ποτε να κανει τίποτα. Πιστεύω ότι μόνο οι πολίτες μπορουν να κανουν κατι με 2-3 οργανωμένες ομάδες των 5-7 ατόμων..... Μην θες να σου πω και παρακάτω..... Σκέψου και λίγο.
    Οσο για το ποιοί τους χρησιμοποιούν; Είναι γνωστοί στα Φιλιατρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το δρόμο καρμανιόλα Κυπαρισσίας – Φιλιατρών –
    Ο.κ. δεν έχει παραδοθεί επίσημα, να το δεχτώ.
    Εμείς δεν δικαιούμαστε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ τον κατασκεύασε με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ, και μετά να μάθουμε με ποια κριτήρια επιλέγει να τον κατασκευάσει αυτός ο ανάδοχος και όχι κάποιος άλλος.
    Αυτό σημαίνει καταμερισμός ευθηνών.
    Μετά, σας λένε ας πούμε:
    «Δεν παραδοθεί επίσημα (έχει γίνει προσωρινή παραλαβή)» .
    Και εσείς λέτε:
    Α, τότε ο.κ. εντάξει;
    Όχι εγώ δεν το δέχομαι αυτό.
    Τι θα πει «προσωρινή παραλαβή» , καλά κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις;
    Δηλαδή ο εργολάβος δεν έχει πληρωθεί ούτε φράγκο για αυτό το έκτρωμα που έφτιαξε; Από την τσέπη του τα έβαλε τα λεφτά για τα υλικά και την εργασία;
    Αδύνατον… Αρά να μάθουμε πήρε προκαταβολή για το έργο – ποσά πήρε και πότε. Και κυρίως ποια εταιρία τον έφτιαξε . Για να εκτεθεί δημόσια και να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ.
    Καλά τόσο δύσκολο είναι να το μάθετε; Και να το γράψετε με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ο τάδε πήρε τόσα και τόσα και κάνει να παίρνει ακόμα τόσα.
    Με την καθυστέρηση του βιολογικού εννοούσα την καθυστέρηση του βιολογικού της Κυπαρισσίας δύο χρόνια τώρα.
    Μετά γράφεις: «Σε μια Ελλάδα που η ατιμωρησία είναι νόμος εσύ περιμένεις να αποδοθούν ευθύνες».

    Ναι σε μία Ελλάδα που η αλλαγή είναι πλέον μονόδρομος, περιμένω να αποδοθούν ευθύνες, για να πιστή και ο κόσμος να πληρώνει τους –ούτως η άλλως άδικους- φόρους του.
    Δεν έχουμε άλλο δρόμο ή αλλάζουμε ή χανόμαστε.

    Για τα πολεοδομικά έλεγαν κάποτε: Θα γίνουν σχέδια πόλεως ,σχέδια οικισμών κ.λ.π. Έγινε κάτι; Τίποτα. Πως μετά θέλουμε να έχουμε ανάπτυξη;
    Ο άλλος δρόμος είναι –κατά την γνώμη μου- μια τριτοκοσμική και απομονωμένη Ελλάδα, έξω από την Ευρώπη. Που θα μας κάνει να βλέπουμε τους μισθούς Βουλγαρίας ως παχυλές αμοιβές.
    Ενώ για τους μετανάστες λες :
    «Όσο για το ποιοί τους χρησιμοποιούν; Είναι γνωστοί στα Φιλιατρά».
    Αυτό το ξέρω, εσείς τολμάτε να τους καταγγείλετε δημόσια;
    Μπας και δουλέψει και κάνας ντόπιος.
    Γιατί αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου όχι να χαϊδεύει αυτιά.
    Η μήπως ζητάω πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ!!! Βρήκαμε δηλαδή τον παπά, θα θάψουμε και τους ζωντανούς;;;
    Εδώ έχουμε φτάσει να επικροτούμε τα αυτονόητα... μην ξεθαρεύετε!!! και μην είστε τόσο ευκολόπιστοι!!!
    και μην μπερδέυετε την βούρτσα ... με τον ανεμιστήρα!!!
    Για να πετύχει κάτι χρειάζεται καθαρό μυαλό. Χρειάζεται γνώση, διαδικασίες, τήρηση της υφιστάμενης ιεραρχίας. Για μένα χρειάζεται προπάντων δίκιο!!! Υπομονή και επιμονή!!!
    Πολλά μαζεμένα χρειάζονται, -που δυστυχώς δεν κατέχει ο μέσος Έλληνας- , γι αυτό και κυριαρχούν οι μονόφθαλμοι πάντοτε στην Ελλάδα!!!
    Με αγάπη
    D.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από τις Εφημερίδες:
    Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011
    Άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο.
    19χρονος από τα Φιλιατρά έχασε την ζωή του στην Τερψιθέα.
    Νομίζω ότι δικαιούμαστε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ έφτιαξε αυτόν τον δρόμο – καρμανιόλα.
    Ποιον καλύπτουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κε πρώην Διαχειριστή και εκεί στο Φιλιατρά – news,κάθισα και έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και απάντηση δεν βλέπω να παίρνω, τι έγινε, όπου δεν μας συνεφέρει το κάνουμε γαργάρα το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περιμένω υπομονετικά -αφού με τόση ευκολία ο Κος Κόλιας σας μίλησε για ένα τέτοιο μικρότερης σημασίας θέμα-, ότι τις επόμενες ημέρες θα σας μιλήσει και για τα άλλα θέματα, που αναφέρονται παραπάνω και που όλοι συμφωνούμε ότι είναι άπειρος ποιο σημαντικά.
    Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι διαβάζει καθημερινά το Φιλιατρά- News.
    Υποθέτω ότι δεν θα αργήσει να το κάνει. Ενδεχομένως να χρειάζεται χρόνο.
    Ενδεχομένως να χρειάζεται και κάποια κατανόηση: ίσως είναι λίγο στενόχωρο ανοίξει προεκλογικά θέματα που καίνε.
    Εάν τον βρείτε και δεν θελήσει να σας μιλήσει εκτίθεται ο ίδιος, αλλά εάν εσείς δεν θελήσετε να πάτε να τον βρείτε και να του θέσετε τα ερωτήματα, είναι περιττό να πω ποιοι εκτίθενται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειδικά για το δρόμο Φιλιατρά - Κυπαρισσία.
    Επίσης θα σας πρότεινα να κάνετε ένα ρεπορτάζ για το πόσα και ποια άτομα σκοτώθηκαν σε αυτό τον έκτρωμα μόνο την τελευταία τριετία. Θα εκπλαγείτε και μην σαν κάνει εντύπωση εάν ο αριθμός είναι διψήφιος.
    Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, αν μη τι άλλο σαν φόρο τιμής , στη μνήμη αυτών των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ΄ΠΛΑΚΑΚΙΑ΄ΜΑΡΜΑΡΑ ΉΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Κ.Τ.Λ ΧΑΡΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Πρώην Διαχειριστής31 Μαρτίου 2012 στις 10:52 π.μ.

    Αγαπητέ μου ανώνυμε δεν εχω απαντήσεις να σου δωσω για το ποιά εταιρία κατασκεύασε τον δρόμο. Για ν μην ζητάει τα χρήματα ο εργολάβος προφανώς θα τα εχει πάρει. Ξέρω όμως ότι απομένει να πέσει ένα ακόμα στρώμα ασφάλτου σε όλο τον δρόμο και να γίνει η οριστική παραλαβή του έργου. Γιατι τώρα έχει γίνει προσωρινή.

    Όσο για τον Βιολογικό της Κυπαρισσίας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι κανουν στην Κυπαρισσία. Δουλεύει δεν δουλεύει ο βιολογικός.... ποσώς με ενδιαφέρει.
    Για τους δρόμους της Κυπαρισσίας ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ποσώς με ενδιαφέρει. Κοιτάζω τα Φιλιατρά.
    Για τους Λαθρομετανάστες υπάρχει το ΙΚΑ να κάνει έλεγχο στους μεγαλοαγρότες να δεί ποιούς και πόσους απασχολεί ο καθένας τους αν τους εχει ή οχι ασφαλισμενους.
    Ουτε τον ρόλο του ΙΚΑ θα υποκαταστήσω ούτε κανενός ελεγκρτικού μηχανισμού.
    Στα Φιλιατρά υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες. Ας ερθει το ΙΚΑ να τους ψάξει.

    Εγω θα κανω μια προσπαθεια να μου μιλήσει για τα θέματα που θίγεις στο "κατεβατό" σου όπως το είπες.
    Δεν σου υπόσχομαι όμως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Για τους Λαθρομετανάστες υπάρχει το ΙΚΑ να κάνει έλεγχο… Ουτε τον ρόλο του ΙΚΑ θα υποκαταστήσω ούτε κανενός ελεγκρτικού μηχανισμού.»
    Αυτό είναι καθαρά υπεκφυγή και αποποίηση ευθηνών.
    Και για το σχολείο υπάρχει (θεωρητικά) ο κρατικός μηχανισμός να ελέγξει εάν η άδεια είναι ίδια με το έργο.
    Εκεί όμως παρεκβήκατε και το κάνατε πρώτο θέμα.
    Ξαναλέω, η δουλεία του δημοσιογράφου είναι να ενοχλεί και όχι να λιβανίζει.
    Και η σοβαρότητα του κρίνεται από το ποια θέματα επιλέγει να αναγάγει σε πρώτα κάθε φορά.
    Δες π.χ. τι επιλέγει να έχει πρώτο θέμα η Εσπρέσο κάθε μέρα και τι, μια οποιαδήποτε σοβαρή εφημερίδα.
    Το ότι κοιτάζεις μόνο τα Φιλιατρά και αδιαφορείς για την ευρύτερη περιοχή είναι τοπικιστική άποψη με κοντόφθαλμη λογική.
    Καλές υποδομές σε μια γειτονική πόλη σημαίνει και περισσότερος τουρισμός, αρά και περισσότερη δουλεία για την δική σου πόλη.
    Και τελικά εσείς αποφασίζεται τι είδους δημοσιογράφια θα υπηρετήσετε.

    Εγώ απλά όσο μου δίνεται βήμα, θα λέω την άποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Πρώην Διαχειριστής31 Μαρτίου 2012 στις 6:29 μ.μ.

    Νομίζω ότι δεν σου απαγόρευσε κανείς να εκφράσεις την όποια γνώμη έχεις. Ακόμα και αν αυτη ειναι αντιθετη Ολος ο κόσμος εχει βήμα στο Φιλιατρά News. Αυτό είχα ξεκινήσει και αυτό συνεχίσουν και οι τωρινοί διαχειριστές.
    Και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν blog που δικαίωμα σχολιασμού ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ουτε καν και επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όχι απεναντίας, αυτό εξάλλου λέω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.