Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Πανελλαδικές 2018: Πότε ξεκινούν - Δείτε ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα

Στις 7 και 8 Ιουνίου 2018 θα αρχίσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις φέτος, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ, αντίστοιχα, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, που αναρτήθηκε σήμερα. Το πρόγραμμα δεν κρύβει εκπλήξεις και, ως .....

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο παιδεραστής της Ηλείας - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 67χρονου ο οποίος κατηγορείται για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας».

Ο 67χρονος συνελήφθη στις 28-3-2018, το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον :

Ο Στέφανος Χίος πυροβόλησε στον αέρα κατά δικαστικού επιμελητή

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν μέσα στα γραφεία της εφημερίδας "Μακελειό" στην οδό Δοϊράνης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΓΑΔΑ λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ένας .......

COSMOTE: 5GB για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, μόνο με €0,90

Για τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της αυτό το Πάσχα, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς, 5GB mobile Internet, για 7 ημέρες, μόνο με €0,90. H προσφορά ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας[1], έως την Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου.

Η νέα προσφορά δίνει την ......

ΣτΕ: Οι Δήμοι δεν μπορούν να καταργούν αγροτικούς δρόμους

Η «μεταφορά» αγροτικών οδών, δηλαδή η κατάργηση αγροτικών οδών και η διάνοιξη νέων, σύμφωνα με τις Συνταγματικές επιταγές, δεν μπορεί να γίνεται από τους Δήμους και τις Κοινότητες, καθώς η αρμοδιότητα αυτή υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος, αποφάνθηκε η αυξημένη, 7μελής, σύνθεσης του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ειδικότερα, .....