Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Οι Ευχές από την ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News...

......σε όλους εσάς τους υπέροχους Αναγνώστες μας.
Σε όλους εσάς που μας πιστεύετε, μας στηρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σε όλους εσάς ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Κλίκ στην Ευχετήρια κάρτα μας




Οι Ευχές για το 2013 από το BEST TV Καλαμάτας



Πέτρος Τατούλης: Στα διλήμματα του 2013 όσο δύσκολα και αν είναι θα τα καταφέρουμε

"Το 2012 ήταν μια δύσκολη χρονιά" σημείωσε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε δημοσιογράφους για να συνεχίσει, "Το 2013 θέτει εξαρχής συγκεκριμένα διλήμματα.
Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα χρειάζεται αποφασιστικότητα, προγραμματισμός, μεθοδικότητα, μα πάνω απ’ όλα πολύ δουλειά.
Αυτό που έχει ανάγκη ο .........

τόπος είναι ο άδολος πατριωτισμός, αυτός που οι Πελοποννήσιοι πολίτες έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν αδιάλειπτα στην ιστορική τους διαδρομή.

Στη διαχρονία τους αυτή οι Πελοποννήσιοι συμπολίτες δεν δίστασαν ποτέ να προτάξουν τα στήθη τους και ούτε τώρα θα διστάσουν. Το 2013 θα αναδείξει την Πελοπόννησο σε οδοδείκτη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των προκλήσεων της χώρας.

Ο Πέτρος Τατούλης που ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά υγεία και ψυχραιμία κατέληξε τις δηλώσεις του με την φράση "Στα διλήμματα του 2013 όσο δύσκολα και αν είναι θα τα καταφέρουμε"

Οι Ευχές που μας στέλνετε: Kostas Edessa



Το blog kostasedessa σας εύχεται Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα,
νά'χεις ζωή παραμυθένια!
Δημιουργικό και ελπιδοφόρο το 2013!


Οι Ευχές που μας στέλνετε: Φώτης Μπαζάκας

Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο απ’ την ατμόσφαιρα της ζωής σου και να σου την πλημμυρίσει με αυτό που επιθυμείς και ονειρεύεσαι.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, υγεία, ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή σας εύχομαι. 2013 ευχές δημιουργίας, αλληλεγγύης, πίστης και ελπίδας.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ.


ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ)

Η λαθρομετανάστευση μαζί με την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας είναι θέματα που με απασχολούν όπως πιστεύω και την πλειονότητα του Ελληνικού λαού το τελευταίο χρονικό διάστημα, το πρώτο γιατί άνθρωποι από τα πέρατα του κόσμου, που δεν εκλήθησαν τουλάχιστον από την Ελλάδα, έρχονται καθημερινά με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, κατακλύζοντας περιοχές της Ελλάδας απαξιώνοντας τες.

Η οικονομική κατάσταση ...........

από την άλλη μεριά δυσκολεύει τη ζωή μας, συνδυαζόμενη όμως με το πρώτο αναφερόμενο μεγάλο θέμα κάνει τη ζωή κόλαση, κυρίως γιατί σε μια χειμαζόμενη Ελλάδα με εξαθλιωμένους πολίτες οι λαθρομετανάστες, αποκτούν μεγαλύτερα δικαιώματα από τους γηγενείς κατοίκους.
Το θέμα προς εξέταση είναι το γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στην Ελλάδα; Γιατί κάνουν αυτό το κοπιαστικό ταξίδι;

Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου «Οι καταφρονεμένοι και πεινασμένοι όλου του κόσμου γνωρίζουν ότι, η Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας όπου πρέπει να έρθουν για να ζήσουν καλά; Για να έρθει κάποιος πχ από το Πακιστάν, κοστίζει περί τα 3.000$, αν είναι οικογένεια υπολογίστε το επί τα άτομα. Για να έχει κάποιος 3.000$ στο Πακιστάν (όπου ο μηνιαίος μισθός εργάτη είναι περίπου τα 50$) πρέπει να δουλεύει 5 χρόνια χωρίς να ξοδεύει και αν έχει οικογένεια 15 χρόνια πείνας να τα δώσει στους διακινητές και να έρθει στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει θέση στα φανάρια. Δηλ. ένας άνθρωπος που έχει 10.000 $, τα δίνει για να έλθει σε μια χώρα με αμφίβολο μέλλον.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το ταξίδι αυτό είναι επιδοτούμενο, από αυτούς που τόσα χρόνια τώρα δε θέλουν να βλέπουν την Ελλάδα ως ένα αμιγές έθνος, θέλουν να αλλοιώσουν την ομοιογένεια της».
H υπόθεσή μου αυτή βρήκε από τους σχολιαστές εκείνου του άρθρου αντιδράσεις ότι δεν είναι έτσι και ότι εκμεταλλεύονται τους «κακομοίρηδες» για να τους παίρνουν τα χρήματα που βγάζουν δουλεύοντας εδώ. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε καταρχάς τα χρήματα που βγάζουν να μη μένουν στα χέρια τους και τα παίρνουν οι εκμεταλλευτές τους.

Αλλά; 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής τους. (Τράπεζα της Ελλάδας).Τα στέλνουν στις οικογένειες τους.
Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που στηρίζει την υπόθεσή μου είναι «Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI» που μου γνωστοποίησε φίλος τον οποίο και ευχαριστώ .
Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο τα αίτια του οποίου εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου. (απόσπασμα άρθρου από την ιστοσελίδα «Identità»).

Τι λέει λοιπόν αυτό το σχέδιο το οποίο εξυφάνθηκε το 1922 με στόχο την «Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση»; Ένας από τους εμπνευστές αυτής της διαδικασίας είναι ο Richard Coudenhove Kalergi (με ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων)
Το 1922 ο Kalergi ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη», που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Προς τιμήν του μάλιστα καθιερώθηκε ευρωπαϊκό βραβείο που απονέμεται ανά διετία σε προσωπικότητες, για την συμβολή τους στην ευρωπαϊκή ενοποίηση. Μεταξύ των βραβευθέντων είναι η Angela Merkel (2010) και ο Van Rompuy (2012). Λέει κάτι αυτό;

Ο Kalergi λοιπόν στο βιβλίο του Praktischer Idealismus γράφει:
α. O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική- νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.

β. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος».

Οι ιδέες του, κατευθυντήριες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι λαοί της Ευρώπης θα αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια φυλή μιγάδων και να υπάρχει η ελίτ να τους κυβερνά, είναι η βάση όλων των πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων.
Οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ευρώπη για να μείνουν, η δικαιολογία υπάρχει η Ευρώπη γερνά, η Ελλάδα γερνά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, αντίστροφη μέτρηση για τον πληθυσμό στην Ευρώπη σηματοδοτεί το 2015, καθώς, οι γεννήσεις θα υποχωρήσουν στο μηδέν, ενώ σταδιακά θα πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι απ’ αυτούς που γεννιούνται. Στην Ελλάδα έχει ήδη συμβεί, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2011 οι γεννήσεις ήταν 106.777 και οι θάνατοι 110.729, ο πληθυσμός μειώνεται.

Η δικαιολογία με εφαρμογή πακέτων λιτότητας που υιοθετήθηκαν από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ελλείμματα και χρέη, δυσχεραίνουν και αποκλείουν την απόκτηση παιδιών. Το βλέπουμε και στην Ελλάδα όπου οι πολύτεκνοι καταδιώκονται, αντιμετωπίζονται ως προνομιούχοι, ο πολύτεκνος φέτος φορολογείται 20 φορές περισσότερο από πέρυσι, ο άγαμος φορολογείται λιγότερο, κόβεται η ισόβια σύνταξη μητέρας, περικόπτονται επιδόματα παιδιών και γέννησης δεν προστατεύεται η μητέρα κλπ, ενώ ο εργαζόμενος υποχρεώνεται να δουλεύει μέχρι τα 67 έτη και αργότερα ίσως παραπάνω (δικαιολογία η αύξηση Μ.Ο. ζωής) και να μην πάρει ποτέ σύνταξη.
Δεν δίδονται κίνητρα σε νέους γονείς για την δημιουργία πολύτεκνων οικογενειών, με στόχο την αντιμετώπιση του οξέως δημογραφικού προβλήματος της χώρας. Η Ελλάδα δε χρειάζεται νέες γεννήσεις.
Κόβουν τα επιδόματα των πολυτέκνων και δίνουν για περίθαλψη λαθρομεταναστών περί τα 150 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Από τη στιγμή που η Ευρώπη και η Ελλάδα ηθελημένα γερνούν, δημιουργείται τεχνητή έλλειψη εργατικών χεριών, η μετακίνηση εξαθλιωμένων λαών (τη στιγμή που η γη έχει υπερπληθυσμό) είναι αναπόφευκτη. Τους Ευρωπαίους γέροντες, θα βοηθήσουν οι εργάτες από Ασία και Αφρική που θα μετοικήσουν στην Ευρώπη.
Το σχέδιο εφαρμόζεται, Ευρωπαίοι και Έλληνες δεν θέλουμε να κάνετε άλλα παιδιά θα φέρουμε Ασιάτες και Αφρικανούς να τα αντικαταστήσουν. Αυτή η λύση συμφέρει τις αγορές (θα έχουν λαθρομετανάστες και εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες που θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, στις υπό δημιουργία Ε.Ο.Ζ.) και λύνει το δημογραφικό πρόβλημα των χωρών.
Να θυμηθούμε και θιασώτες αυτού του σχεδίου, ας πούμε τους δύο τελευταίους πρωθυπουργούς μας:
«Να φτιάξουμε - και μαζί με τους μετανάστες - μια κοινωνία δημοκρατίας, δικαίου και ανθρωπιάς», «Όμως, αντί να μας φταίνε οι μετανάστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι καθημερινοί μας σύμμαχοι, αλληλέγγυοι απέναντι στην αδικία και την ανομία, την ανισότητα και την εκμετάλλευση», «Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση και τη θέλουμε γρήγορα» Γ. Παπανδρέου.

«Συνεπώς, θα πρέπει να παρέχουμε ένα πλαίσιο εντός του οποίου τα έθνη-κράτη θα μπορούν να συγκλίνουν, οι εθνικές οικονομίες να ολοκληρώνονται, οι κοινωνίες να αναπτύσσονται πέραν των ορίων τους και οι εθνικές κουλτούρες πραγματικά να συγχωνεύονται», «Όσον αφορά τα θέματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, το επόμενο βήμα είναι η ομοσπονδιακή ένωση των ευρωπαϊκών κρατών, μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ό,τι ο καθένας ξεχωριστά». Αντ. Σαμαράς.

Τι λέει ο βραβευθείς Van Rompuy; «Ενώ οι προϋπολογισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών, τα εθνικά κοινοβούλια δεν βρίσκονται σε θέση να λάβουν σοβαρά υπόψη τους το κοινό συμφέρον της Ένωσης. Πρέπει να δοθούν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο περισσότερες αρμοδιότητες εποπτείας (τέλος των Εθνικών κοινοβουλίων?).

Το σχέδιο σε πλήρη δράση, γενοκτονία στην Ελλάδα, η Ελλάδα δε χρειάζεται Έλληνες αλλά λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα πεθαίνει (Καληνύχτα Ελλάδα) και μείς αντί να ξυπνήσουμε και να ξεσηκωθούμε είμαστε ακόμα στον καναπέ και ασχολούμαστε με τη λίστα Λαγκάρντ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τον Ευτύχη Μπλέτσα [Διαδραστικό Βίντεο]



Kλήρωση πρωτοχρονιάτικου λαχείου 2013 (31/12/2012)

Το Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης, Πρωτοχρονιάτικο λαχείο, θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών», κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα αυτού, φέτος στις 31.12.2012.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ

Ο πρώτος αριθμός για το ......

2013 είναι ο 93916 της σειράς 9η κερδίζει 4 εκατ. ευρώ.
Ο αριθμός 93916 ανεξάρτητα από τη σειρά θα κερδίσουν 10.000 ευρώ.
Οι αριθμοί 93917, 93918, 93919 και 93920 της σειρας 9ης θα κερδίσουν από 750.000 ευρώ. Όλοι οι αριθμοί αυτοί ανεξαρτήτου σειράς θα κερδίσουν από 7.500 ευρώ....

Οι αριθμοί που τελειώνουν σε 3916 θα κερδίσουν από 1000 ευρώ, ενώ από 100 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί που τελειώνουν σε 3917, 3918 και 3919 και 3920.
500.000 ευρώ κερδίζει ο αριθμός 72225 της 40ης σειράς και ο ίδιος αριθμός ανεξάρτητα από σειρά κερδίζει 5.000 ευρώ
300.000 ευρώ κερδίζει ο αριθμός 93444 της 30ης σειράς και ο ίδιος αριθμός ανεξάρτητα από σειρά κερδίζει 3.000 ευρώ.
200.000 κερδίζει ο αριθμός 71634 16ης σειράς και ο ίδιος αριθμός ανεξάρτητα από σειρά κερδίζει 2.000 ευρώ.
100.000 κερδίζουν οι αριθμοί 17767 της 20ης σειράς και ο αριθμος 10076 της 16ης σειράς . Οι ίδιοι αριθμοί ανερξάρτητα από σειρά κερδίζουν από 1.000 ευρώ
Από 50.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:
76219 της 20ης σειράς,
56703 της 13ης σειράς,
o αριθμός 91683 της 22ης σειράς,
ο αριθμός 59531 της 28ης σειράς,
ο αριθμος 45180 της 6ης σειράς,
ο αριθμός 59039 της 3ης σειράς,
ο αριθμός 75218 της 33ης σειράς,
ο αριθμος 58549 της 20ης σειράς,
43552 της σειράς 22ης,
ο αριθμός 65313 της 12ης σειράς,
ο αριθμός 25398 της 13ης σειράς,
και ο 66676 της 35ης σειράς.
Από 500 ευρώ κερδίζουν όλοι οι 12 παραπάνω αριθμοί ανεξαρτήτου σειράς.
Από 20.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοι:
76179 της 12ης σειράς
93308 της 13ης σειράς
51596 της 36ης σειράς
12932 της 9ης σειράς
92528 της 13ης σειράς
64302 της 8ης σειράς
59329 της 43ης σειρας
88673 της 14ης σειρας
30944 της 38ης σειρας
97047 της 9ης σειρας
36357 της 28ης σειράς
32627 της 21ης σειράς
26229 της 8ης σειράς
59141 της 26ης σειράς
18011 της 8ης σειράς
Από 200 ευρώ κερδίζουν όλοι οι 15 παραπάνω αριθμοί ανεξαρτήτου σειράς.
Τέλος από 5 ευρώ κερδίζουν όλα τα λαχεία ανεξαρτήου σειράς που τελειώνουν σε 16, 17, 18, 19 και 20.
Η Χρυσή Πεντάδας κερδίζει 4 εκατομύρια ευρώ!
Το Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης , πρωτοχρονιάτικο λαχείο, θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών», κυκλοφορεί μια φορά τον χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα αυτού και κοστίζει 8 € το γραμμάτιο.

Ο υπερτυχερός του 2013 θα κερδίσει 4 εκατομμύρια euro. Βεβαίως, το ποσό αυτό μπορεί να το μοιραστούν πέντε, καθώς τα κέρδη αναφέρονται στην τυχερή πεντάδα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΔΩ (ΚΛΙΚ)



-

Μήνυμα Μητροπολίτη Μεσσηνίας για το 2013 [ VIDEO ]


Θάρρος


Ευχές από την Αντωνία Μπούζα

Αγαπητοί μου φίλοι,

Βρισκόμαστε στο λυκαυγές του νέου χρόνου 2013 !

Ενός χρόνου που προοιωνίζεται δύσκολος και εξοντωτικός για τα ήδη πληγωμένα Ελληνικά νοικοκυριά!

Ας μη ξεχνάμε ποτέ, πως.........

μόνο μέσα από τη συμπόρευση, την αλληλεγγύη και τη σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες!Ας μη ξεχνάμε ποτέ πως για όλους τους Έλληνες ισχύει το ρηθέν υπό του Ισοκράτους: Μηδενί συμφοράν ονειδίσης κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αβέβαιον!!

Χρόνια πολλά ! Υγεία και κάθε καλό σε κάθε έναν σας ξεχωριστά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Επίσκεψη Αλευρά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σήμερα, 31 Δεκεμβρίου 2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και αντάλλαξε ευχές με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Μπέζο.

Επί τη ευκαιρία της .......

επίσκεψης, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που η Π. Ε. μαζί με την Διοίκηση του Νοσοκομείου επιτελούν στο χώρο της υγείας. Ευχήθηκαν το 2013 τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, να είναι έτος δημιουργικότητας, ανάκαμψης, κοινωνικής μέριμνας και για τον χώρο της υγείας να είναι έτος με ακόμη υψηλότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Τέλος, ο χειρούργος ιατρός και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Παναγιώτης Γιαννόπουλος συνόδευσε τον κ. Αλευρά στις κλινικές του νοσοκομείου ανταλλάσοντας ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στους ασθενείς ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις οικείες τους.

Εκλογή προεδρείου στον Δήμο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας προκειμένου να εκλεγούν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη της οικονομικής Επιτροπής και η Επιτροπή ποιότητας Ζωής Τριφυλίας.

Την πρόσκληση..........

υπογράφει ο πρώτος πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος.

Αναλυτικά τα θέματα έχουν ως εξής:

1. Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας.
3. Εκλογή μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Τριφυλίας.

Κόβει την πίτα του ο ΣύλλογοςΤριών Τέκνων Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο στη μικρή πλατεία της Μεσσήνης, όπου αρκετά παιδιά πέρασαν και έφτιαξαν ημερολόγια και άλλες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Οι περαστικοί ..........

δοκίμασαν μελομακάρονα προσφορά από το φούρνο Σείριος Καίσαρης.
Τη Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στη Καλαμάτα σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου έγινε παρουσίαση του παραμυθιού «Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα».

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ELITE. Συμμετέχει το εφηβικό τμήμα του συλλόγου γυναικών Σπερχογείας ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν με τη θεατρολόγο Άννα Ρεσβάνη και θα διασκεδάσουν με τη Γιώτα Ρεσβάνη. Στο τέλος της εκδήλωσης θα περάσει και ο Άγιος Βασίλης να τα μοιράσει δώρα του.

Η Γενική Γραμματέας
Γρηγορία Δημητρακοπούλου

Παράταση για τα Τέλη Κυκλοφορίας και πινακίδες μέχρι 8 Ιανουαρίου

ΕΚΤΑΚΤΟ

Ολιγοήμερη παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων στις εφορίες δόθηκε πριν λίγα λεπτά από το Υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία.......

που υπάρχουν ήδη το 80% των πολιτών που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας έχει προχωρήσει στην εξόφλησή τους μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Τελευταία μέρα σήμερα για την απογραφή συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Τελευταία ημέρα είναι σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, για την απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Ειδικότερα, σύμφωνα .......

με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού, για την απογραφή είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία του συνταξιούχου στο Πιστωτικό Ίδρυμα ή στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, όπου τηρείται ο λογαριασμός του.

Υπενθυμίζεται ότι η παράλειψη της απογραφής συνεπάγεται την αναστολή της καταβολής της σύνταξης.

Σε 40 λεπτά Τρίπολη - Καλαμάτα και αντίστροφα

Με την παράδοση στην κυκλοφορία της παράκαμψης «Παραδείσια - Τσακώνα», το ταξίδι από την Τρίπολη προς την Καλαμάτα και αντίστροφα γίνεται με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού παρακάμπτονται οι επικίνδυνες στροφές της Τσακώνας και το πέρασμα μέσα από κατοικημένα χωριά.

Παράλληλα, το.........

ταξίδι γίνεται και πιο γρήγορο. Εκτιμάται ότι πλέον η απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις έχει μειωθεί περίπου στα 40 λεπτά. Άλλοι οδηγοί, βέβαια, χρειάζονται λίγο περισσότερο κι άλλοι λίγο λιγότερο. Ανάλογα με το πώς οδηγεί ο καθένας…

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 31 Δεκεμβρίου 2012 έως και 06 Ιανουαρίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκη Ξύγκα

Tηλ: 2761 0 33560
Κιν. 697 - 76 92 544


Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΦΩΣ στο τούνελ! Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ' της Δευτέρας" με αναφορές στη χρονιά που φεύγει και κείνη που έρχεται.

Στις δημοσκοπήσεις και τη διάθεση των πολιτών.

Στα καλά νέα για τη Μεσσηνία και σε .........

ΑΡΘΡΟ-ΜΗΝΥΜΑ του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μέσω του "Τύπου της Κυριακής".
Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε ακόμη:

ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ πλειοψηφία "πέρασε" στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πως περιγράφεται η κατάσταση μέσα απο την εισήγηση του Πέτρου Τατούλη στην τελευταία για το '12 συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ παρά τις δυσκολίες ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη-αποτίμηση για το 2012 και εκτίμηση για το 2013.
ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ με το τρένο στους Χράνους Αρκαδίας. Σκέψεις και συναισθήματα που σηματοδοτεί η επιστροφή στο ελληνικό χωριό. Μια επιστροφή στην Ελλάδα που (ξε)χάσαμε και πρέπει να ξαναβρούμε...

ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ψήφισαν "όχι" στην απόσχιση της Αβίας απο το Δήμο Δυτικής Μάνης. Εντάσεις και χειροκροτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ εις την υπηρεσία της Εκκλησίας.
ΑΝΑΦΟΡΑ μνήμης στη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αθ. Τσαμούλη (ενός αρχοντικού ανθρώπου της Αυλώνας που έφυγε) απο τον Αμβρόσιο Καρατζά.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας. ΦΩ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!