Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ενα ακομη μεθοδευμένο πραξικόπημα εναντιον του Περιφερειακου θεσμού .

Οι σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν και δεν σεβάστηκαν την εντολή των πολιτων , υποκίνησαν εν είδει συνωμοσίας την αποχή των συμβούλων των μειοψηφιών απο το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο .
Για κάποιους πολίτες που ίσως επιδερμικά διαβάζουν για την μη απαρτία στο Περιφερειακο Συμβούλιο θα ενημερωσω ειδικά τι σαμποτάρισαν σήμερα στη Μεσσηνία.
Εργα περίπου ......

Μήνυση κατά αγνώστων από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη

Μήνυση κατά αγνώστων από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη, κατατέθηκε σήμερα 08 Μαΐου 2019 στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας καθώς και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο λόγος που άσκησε τα νόμιμα ένδικα μέσα ο Γεώργιος Λεβεντάκης, είναι επειδή ασκήθηκε «επίθεση» προς το πρόσωπο του από «ψεύτικο» προφίλ στο Facebook στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί (ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας). Μιλώντας με χυδαίους χαρακτηρισμούς για εκείνον με αναληθή «υποτιθέμενα» στοιχεία για την επιχειρηματικότητα του και ......

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ



ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Για ακόμα μια φορά, μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο, οι πολίτες των Φιλιατρών θα δοκιμαστούν και θα ταλαιπωρηθούν, από μία πολύωρη διακοπή νερού, που θα ξεκινήσει από τις 12 τα μεσάνυχτα απόψε και μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης.

Η διακοπή αυτή αποφασίσθηκε και ανακοινώθηκε .....

Το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη




Από το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου σχετικά με τα εγκαίνια των γραφείων του και τις ομιλίες που θα γίνουν.

Αναλυτικά: ......

Αναγνώστης Τρολαρει την ΔΕ Φιλιατρών με την γούβα εξω απο το Δημαρχείο

Περιμέναμε
3 ολόκληρες εβδομάδες
και .....

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, στο πρωτάθλημα σκάκι Περιφέρειας Πελοποννήσου

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, στο πρωτάθλημα σκάκι Περιφέρειας Πελοποννήσου ( Προκριματικός όμιλος Α΄ Εθνικής), που έγινε το τριήμερο 03-05 Μαΐου στο Παράλιο Άστρος.
Ο Σκακιστικός .....

Παλιό Λύκειο Φιλιατρών: “Ο προϋπολογισμός του έργου, μετά την έκπτωση, είναι 41.795 ευρώ.

Υπογράφηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στο Δημαρχείο Τριφυλίας η σύμβαση κατασκευής του έργου «Επισκευή Παλαιού Λυκείου Φιλιατρών». Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και ο ανάδοχος Λεωνίδας Σιώρης.

Αντικείμενο του έργου είναι κυρίως η αντικατάσταση των .....

Αποψη ενός συμπολίτη μας για τις Δημοτικές εκλογές

Συμπολίτες μου Τριφυλιοι πρώτη φορά συντάσω κείμενο υποστήριξης προς υποψήφιο δήμαρχο, οπότε συγχωρέστε με για τυχόν λάθη μου.

Είμαι ένας νέος 37 χρονών κάτοικος φιλιατρων, ανησυχώ για το τόπο, τον τόπο που γεννηθηκα, που αγαπησα, που έκανα τα πρώτα βήματα μου, που πήγα σχολείο, που είμαι μέλος αυτής της κοινωνίας.Εχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και πολλές πόλεις του εξωτερικού. Μερη τα οποία τα λάτρεψα, τα αγαπησα, τα ζήλεψα και αναρωτιέμαι γιατί να μην είναι έτσι και η Τριφυλία μας. Γιατί να στερηθεί τα στοιχειώδη για .....