Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ



ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Για ακόμα μια φορά, μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο, οι πολίτες των Φιλιατρών θα δοκιμαστούν και θα ταλαιπωρηθούν, από μία πολύωρη διακοπή νερού, που θα ξεκινήσει από τις 12 τα μεσάνυχτα απόψε και μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης.

Η διακοπή αυτή αποφασίσθηκε και ανακοινώθηκε .....

στις 9.00 μ.μ., με αποτέλεσμα να μην αφήνει περιθώριο χρόνου, σε όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης, να το αντιληφθούν εγκαίρως και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Η σιωπή μου, όλες αυτές τις ημέρες, οφείλεται μονάχα στο σεβασμό μου στη Μ. Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα και γι’ αυτό δεν θέλησα να κάνω κάποια ανακοίνωση και υπέμεινα κι εγώ, όπως και όλοι οι φιλιατρινοί συμπολίτες μου αυτή την ταλαιπωρία.

Όμως δεν πάει άλλο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και εσείς κύριοι της Δημοτικής Αρχής, δεν έχετε το σθένος να παραδεχθείτε το κακό που έχετε προκαλέσει σ’ αυτή την πόλη και σε όλη την Τριφυλία, ούτε και την ευθυξία να ζητήσετε μια δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους της, για την ταλαιπωρία που υφίστανται όλες αυτές τις ημέρες, εξαιτίας σας.
Έχετε όμως το θάρρος και το θράσος, να ζητάτε την ψήφο τους, για την επανεκλογή σας.

Δεν έχετε πλέον μόνο ηθική, αλλά και νομική ευθύνη και ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ για ακόμα μία φορά εσάς, καθώς και τη σημερινή, διορισθείσα από εσάς, Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ 07-05-2019
Γεώργιος Λεβεντάκης
(Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.