Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της Google

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές που ενσωματώνουν το Android, όσο και για iOS. Το χαρακτηριστικό Text-to-Speech χρησιμοποιεί το προηγμένο νευρωνικό δίκτυο αυτόματης αναγνώρισης φωνής που ......

Προτεραιότητα των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού φράγματος στο Μέτρο 4.3.1 Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων

Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειακού Σύμβουλου Αλευρά Παναγιώτη σε φυτωριακές επιχειρήσεις παραγωγής σποροφύτων της Τριφυλίας, απαντώντας σε ερωτήσεις των παραγωγών για την τύχη των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού φράγματος, τόνισε ότι ήδη η μελέτη έχει ολοκληρωθεί πάνω από ένα χρόνο και είναι μελετητικά ώριμη για να ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Όμως, αποτελεί αιρεσιμότητα .....

Η ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΟΣ "ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ" ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Μηδαμινός ο χρόνος νοσηλείας

Η νέα, υπερσύγχρονη μη επεμβατική ενδοσκοπική θεραπεία με Laser διοξειδίου ή ραδιοσυχνότητες, που επιτρέπει την «εξάχνωση» της κύστης κόκκυγος, τείνει πλέον να υποκαταστήσει όλες τις άλλες χειρουργικές τεχνικές, ως θεραπεία εκλογής, με ταχεία επούλωση, ανώδυνα, αναίμακτα......

ΜΠΡΑΒΟ στους «αριστερούς» της Πορτογαλίας!... (Εδώ, λιτότητα και φόροι)

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Εντός Ελλάδος το επεισόδιο με τους κκ Δένδια και Κασιδιάρη την περασμένη Τετάρτη, και η υπερψήφιση των «μέτρων» από τους 153 Βουλευτές την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Διάβασα στα .....

Ανοιχτές Πόρτες στο Οινοποιείο Νέστωρ


Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ανοιχτές Πόρτες», το οινοποιείο «Νέστωρ», θα σας περιμένει ανοιχτό, από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα.

Η διοργάνωση αφορά τα μέλη – επισκέψιμα οινοποιεία της .....

Αξιοποίηση αγροτικής Παραγωγής

Ο Δήμος μας είναι ένας ευλογημένος τόπος αγροτικής παραγωγής. Τη χρονική περίοδο αυτή της παραγωγής σε εξέλιξη των κηπευτικών και του καρπουζιού ας σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Καλούμε τους ......

Ανευθυνη η κυβνερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ. Να παραιτηθούν

Μιά ανεύθυνη κυβέρνηση χωρίς καμία σοβαρή πρόταση για τον τόπο.
Ήρθαν για να αλλάξουν η να διχάσουν??Φυσικά η μόνη απάντηση στο δήθεν "νέο" και "αριστερο" ειναι ξεκάθαρη αγαπούν την καρέκλα και συγκυβερνούν με την ακροδεξιά απόφυση τους Ανελλ και τον συνοδοιπόρο τους Πάνο Καμμένο.

Στην οικονομία έφεραν ένα αχρείαστο και καταστροφικό 4ο μνημόνιο.
Η αποδοχή ....

DIGEA: Δοκιμαστικές εκπομπές σε High Definition KAI στην Μεσσηνία

ΜΟΝΟ ΣΤΟ 
FILIATRA NEWS

Ξεκίνησαν από τις 20 Μαΐου και στην Μεσσηνία οι δοκιμαστικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών (ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΚΑΪ, STAR, ALPHA, EPSILON) σε ποιότητα Υψηλής .....