Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Καιρός τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Καιρός τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο (02-03/06/2017) –Έντονα φαινόμενα, με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»
Με βροχές .....

Μήνυμα Κατσίβελα στους Μαθητές με αφορμή την εναρξη των Πανελληνίων

Αγαπητές μαθήτριες,
Αγαπητοί μαθητές,

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Οι εξετάσεις αυτές είναι για σας μια πρώτη δοκιμασία που καλείστε να δώσετε για το αύριο και το μέλλον σας. Όμως θα υπάρξουν.....

22ος ΓΎΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Συμβουλεύει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για 42,850 θέσεις σε ΑΕΙ και για 26,640 θέσεις σε ΤΕΙ ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου και αφού ολοκληρωθούν στις 21 Ιουνίου θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις σε ειδικά μαθήματα 22-30 Ιουνίου.

Φέτος τα .....

Στο σκοτάδι χθες βράδυ η πλατεία δημαρχείου


Στο σκοτάδι βρισκόταν χθες βράδυ η πλατεία μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών καθώς και γύρω γύρω από το Δημαρχείο.
Απο όλες τις λάμπες λειτουργούσε ΜΟΝΟ ΜΙΑ απέναντι απο .....

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017

Αυτές τις μέρες η σκέψη μας είναι στραμμένη στους μαθητές και στις μαθήτριες που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Διανύουν έναν μαραθώνιο και χρειάζεται να έχουν ψυχραιμία και ήρεμη σκέψη ώστε, με την ηθική συμπαράσταση γονέων και εκπαιδευτικών, να .....

Κυπαρισσία: Συναυλία της Παιδικής Χορωδίας