Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από την μεταπολίτευση


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευσηΑκόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπερνά η αποψινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα, καθώς πάνω από 150.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαδηλώνουν ειρηνικά.

Η πλατεία Συντάγματος είναι ασφυκτικά γεμάτη..............
ενώ η προσέλευση συνεχίζεται κυρίως από τη Β. Σοφίας και την Αμαλίας για τους πεζούς και από το μετρό της πλατείας Συντάγματος. Ασφυκτικά γεμάτοι είναι όμως και όλοι οι γύρω δρόμοι από την πλατεία Συντάγματος, η Λεωφόρος Αμαλίας, η Όθωνος, η Σταδίου μέχρι την Ομόνοια, η Φιλελλήνων αλλά και η Ερμού μέχρι την Καπνικαρέα.
Το «παρών» στη δεύτερη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση των «Αγανακτισμένων», έδωσαν και οι παπάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας που κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να ενώσουν τη φωνή τους με αυτή των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών.
Ένα από τα πανό γράφει «Οι ιερείς της Αιγιαλείας είναι εδώ μαζί σας».

Οι περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών,έφτασαν στο Σύνταγμα από νησιά, πόλεις και χωριά της ηπειρωτικής χώρας, και ηρθαν με αεροπλάνα, τρένα και βαπόρια στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος για να δώσουν το «παρών» στην ογκωδέστερη ειρηνική διαμαρτυρία, που γνώρισε ο τόπος, με ένα κεντρικό σύνθημα: «Ελλάς, Ελλάς».

Χιλιάδες στόματα ενώθηκαν σε μία φωνή διαμαρτυρίας στα μέτρα λιτότητας και σημαίες κυρίως ελληνικές, αλλά και πορτογαλικές, ισπανικές, της Αιγύπτου, της Τυνησίας και της Υεμένης κυμαάτιζαν στα χέρια των «Αγανακτισμένων» ανθρώπων έξω από το ερμητικά κλειστό κτίριο της Βουλής.Οπου και να κοιτάξεις πρόσωπα ανθρώπων που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν , για το μελλον τους ,για το μέλλον των παιδιών τους για το μελλόν της πατρίδας μας.
Φίλοι του μπλοκ μας ατο που συμβαίνει τωρα στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας ειναι κατι το πρωτόγνωρο ,ειναι κατι περα απο κάθε φαντασια ,ειναι ονειρικό.Πρωσοπικα μου θυμίζει το ΕΥΡΩ οταν τότε παλι αρκετοι δεκαδες χιλιάδες ειχαν μαζευτει παλι εδώ και λίγο πιο πάνω για την όμαδα μας και επεφημούσαν τους παίκτες μας.
Οσο και αν οι λεξεις θελουν να βγούν απο το στόμα ενας κόμπος υπερηφάνιας και παραπόνου ειναι αυτός που ερχεται να σταθεί για λίγο στο λαιμο μας, και ενα μεγάλο ΓΑΜΩΤΟ ειναι έτοιμο να βγει.Γιατι ΓΑΜΩΤΟ.... γιατι να ειμαστε ενωμένοι παντα στο ΤΕΛΟΣ !!!!! Γιατι να μην μπορούμε να ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ σαν λαός.Γιατι πάντα οι λίγοι να ειναι αυτοι που θα διαφευντεύουν το μέλλον μας?
........................................................
Πρέπει να φύγω ....να γυρίσω πίσω........Γειά σας αδέλφια
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.....


Κυβερνητικά πυρά για «παραπληροφόρηση»

Με ανακοίνωση της η κυβέρνηση καταγγέλλει ότι τα ΜΜΕ «δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη» με πληροφορίες για ξένους επιτρόπους στα υπουργεία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης/Επικοινωνίας:

«Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για "ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία", είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα.

Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.

Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα. Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος».

Real.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Και ο Σκανδαλίδης που είπε ότι αν πάει κανένα τσοπανόσκυλο της Τρόϊκας.... ε συγνώμη ..... επίτροπος ήθελα να πω, γιατί είπε ότι θα παραιτηθεί;
Μπας και κάτι ξερει; Άλλωστε από τα ψέματα σας έχουμε χορτάσει πια. Θα τα θυμηθούμε στην κάλπη ΟΛΑ.

Πάτρα: 8 αλλοδαποί βίασαν ένα 25χρονο αγόρι και την κοπέλα του πίσω από την Veso Mare. Το θέμα θάφτηκε για να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές επιθέσεις!!!!!

Κάνοντας μια πρωϊνή βόλτα στα Μεσσηνιακά ιστολόγια πέσαμε σε μια δημοσίευση του NewsMessinia όπου η είδηση που αναδημοσιεύει από το Naked TV πραγματικά σοκάρει!!!!

8 αλλοδαποί στην Πάτρα βίασαν ένα 25χρονο αγόρι και την κοπέλα του πίσω από την Veso είναι ο τίτλος της δημοσίευσης η οποία αναφέρει:


Νεότερες πληροφορίες θέλουν η κοπέλα να έχασε την μήτρα της από τους αλλεπάλληλους βιασμούς ενώ στο αγόρι έγιναν ράμματα στην πρωκτική χώρα!

Ενα απίστευτο περιστατικό έχει περιέργως θαφτεί στην Πάτρα! Αφορά στον βιασμό ενός ζευγαριού πίσω από την Veso Mare. Και όταν λέμε ζευγαριού το εννοούμε. Ενα αγόρι και ένα κορίτσι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν ενώ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπάρ του πολυχώρου εγκλωβίστηκαν από άγνωστα άτομα - πληροφορίες αναφέρουν αλλοδαπούς που κινούνται στην περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τους βίασαν κατα φύση και παρα φύση.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 1 με δύο εβδομάδες και όταν το ζευγάρι από την Πάτρα πήγε να μπει στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από την Veso. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή οι ίδιες πηγές θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται στην εντατική ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως κατέληξε. Το αγόρι ηλικίας γύρω στα 25 μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου καθώς υπέστη σοκ.

Αυτό που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά είναι γιατί το θέμα δεν έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ενώ εκτιμάται πως έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πληροφοριών που αφορούν στον χώρο όπου έγιναν οι βιασμοί. Κάποιοι διέδιδαν πως "κάτι συνέβη στα βραχάκια της Μαρίνας της Πάτρας".

Ακόμη πιο περίεργο είναι πως και η ασφάλεια της Πάτρας δεν είχε λάβει γνώση μέχρι και σήμερα όταν και ρωτήθηκαν επικεφαλής της για το περιστατικό. Εκτιμήσεις θέλουν να έγινε προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν για να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές εκδηλώσεις και να μην υπάρξουν αντίποινα προς αλλοδαπούς που ζουν και κινούνται στην Πάτρα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται άπλετο φως στην υπόθεση.

Naked TV

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ( Με τον Τοτό)


Ετοιμάζεται ο Τοτός να βγει με την Αννούλα. Καθώς πήγαινε προς την πόρτα είδε τον πατέρα του να του λέει:
- Τοτέ, προφυλακτικό φόρεσες;
- Όχι μπαμπά. Αν γίνει κάτι με την Αννούλα, θα το βάλω.
- Και πού ξέρω εγώ ρε κωλόπαιδο πως θα το φορέσεις; Αν δεν το βάλεις τώρα, έξω δεν βγαίνεις!!
- Καλά ρε μπαμπά, αν είναι να μου ζαλίσεις τα κάκαλα.
Έτσι ο Τοτός φόρεσε το προφιλακτικό και πήγε στην Αννούλα........................... Εκεί στην παραλία που είχαν αρχίσει τα "Αχ" και τα "Βαχ" ο Τοτός παίρνει το θάρρος και ρωτάει την Αννούλα:
- Αννούλα, Αννούλα, μωρό μου θέλεις να κάνουμε έρωτα;
- Τοτέ μου, νομίζω πως είναι η ώρα εδώ και τώρα! Έτσι ο Τοτός πάει την Αννούλα σε ένα ξαναδοχείο νοικιάζουν ένα δωμάτιο και αρχίζει η Αννούλα να βγάζει σιγά-σιγά και τα εσώρουχα...
- Τοτέ μου, τα βλέπεις αυτά τα ζουμερά τα βυζάκια; Μόνο ο καυτός ήλιος το καλοκαιρι τα έχει νιώσει. Αυτό το τουρλωτό κωλαράκι το βλέπεις;
- Το βλέπω, μωρό μου!!!
- Μόνο η αύρα της θάλασσας το έχει αγγίξει. Αυτό το μ@@@@@ το βλέπεις; Μόνο το νερό του μπάνιου το έχει αγγίξει.
Έτσι ο Τοτός κατεβάζει κι αυτός το μποξεράκι, λέει:
- Αννούλα αυτό εδώ το βλέπεις;
- Το βλέπω Τοτέ μου !!
- Ακόμα στη ζελατίνα είναι ακόμα μωρέ!!!

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Ιουνίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.