Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Φιλιατρά: Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους [ Φωτογραφίες και Video ]

Με λαμπρότητα και κατάνυξη και παρουσία χιλιάδων πιστών ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο των Φιλιατρών Άγιο Χαράλαμπο και με κορύφωμα την λιτανεία της ιερής εικόνας και των τιμίων λειψάνων του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και την δοξολογία στην κεντρική πλατεία.

Οι πιστοί που από......

Εκοψε την πίτα του στους Γαργαλιάνους ο ΑΣ Τριφυλίας

Την πίτα στους Γαργαλιάνους έκοψε χθες ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας, παρουσία γονέων και παιδιών που αθλούνται στα τμήματά του. Τυχερός ήταν ο Σαμαρτζής Αποστόλης.

Ο Α.Σ.Τ. συνεχίζει τις δραστηριότητές του με τον αγώνα ανώμαλου δρόμου την Κυριακή 16/02/2014 στα Φιλιατρά- ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Ο αγώνας είναι ......

Τέλος οι ουρές στην Εφορία. Οδηγός για το νέο σύστημα πληρωμών

Τέλος εποχής για τις ουρές και την ταλαιπωρία στην εφορία. Τα ταμεία στις Δ.Ο.Υ. «κατέβασαν» ρολά και οι συναλλαγές γίνονται πλέον ηλεκτρονικά ενώ όλοι οι φόροι εξοφλούνται στις τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ.
Οι φορολογούμενοι .....

Η Δικαιοσύνη βάζει «φρένο» στα Μνημόνια

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για το χαράτσι του 2011, η ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και την έκτακτη εισφορά στα απαλλοτριωμένα - Η Δικαιοσύνη αποδομεί τα μνημόνια και προκαλεί πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.

Ντόμινο εξελίξεων και .......

10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ KAI ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ - ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ

Χαράλαμπος, Λάμπος, Χαραλάμπης, Χάρης, Λάμπης, Λαμπίας, Μπάμπης, Μπάμπος, Χάμπος, Χαρίκλεια, Χαρούλα, Χαρίλαος, Χάρης, Χαραλαμπία, Χαρά, Λαμπία, Λαμπή, Λάμπω, Χαραλαμπή, Μπαμπίνα, Μπηλιώ, Μπιλιώ, Μπία, Χάμπ

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 10 Φεβρουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 0 34 065
Κιν. 694 - 61 04 914


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Φεβρουαρίου 2014