Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πλησιάζει το διήμερο λήξης της 5ης Γιορτής Καρπουζιού

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου θα γίνει το διήμερο λήξης της γιορτής καρπουζιού στον Αγρίλη της δημοτικής ενότητας Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας.

Όπως κάθε χρόνο οι παραγωγοί θα προσφέρουν άφθονες ποσότητες καρπουζιού στους επισκέπτες ενώ οι σύλλογοι γυναικών έχουν βάλει στην κυριολεξία φωτιά στις κατσαρόλες τους για να φτιάξουν τα υπέροχα γλυκίσματα που θα έχουν σαν βάση τους το καρπούζι.
Οι επισκέπτες θα περιηγηθούν στα ..........

εκθεσιακά περίπτερα και θα γνωρίσουν τοπικά αγροτικά προϊόντα αλλά και είδη λαϊκής τέχνης.

Όπως κάθε χρόνο θα λειτουργήσει και έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές των σχολείων της Τριφυλίας ενώ θα στηθεί και ένα υπαίθριο εργαστήρι του Δήμου Τριφυλίας όπου μικροί και μεγάλοι θα ζωγραφίσουν υπό τις οδηγίες του ζωγράφου Νίκου Ζαχαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News, στην γιορτή Καρπουζιού θα είναι παρόντες οι βουλευτές του νομού Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Βουδούρης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης, Περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ δεν αποκλείεται την γιορτή να τιμήσει με την παρουσία του και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Χορηγοί στη ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ είναι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, η εταιρία Syngenta, τα καταστήματα ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ - Τσαφαράς Παναγιώτης, Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ΜΥΛΟΣ Δημητρακόπουλος Γιάννης - και Αφοί Κατσίρου Ο.Ε.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Agrenda και ο agrotypos.

3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News, στην γιορτή Καρπουζιού θα είναι παρόντες οι βουλευτές του νομού Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Βουδούρης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης, Περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ δεν αποκλείεται την γιορτή να τιμήσει με την παρουσία του και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.χαχαχαχα
    ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ - ΑΝ - ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΕΕ ΤΓΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοείται δεν πρόκειται να πατήσουν... με τόσο καρπούζι τριγύρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να σας δω ρε μαγκες αν πατησουν ποσοι απο εσας θα ριξει κανα κραξημο και ποσοι θα τρεχετε σαν σκυλακια απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.