Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το διάγγελμα του Παπανδρέου. [ VIDEO ]

Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του δεν έκανε αποδεκτούς τους όρους του Αντώνη Σαμαρά, ανακοίνωσε την αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε ........

την αξιωματική αντιπολίτευση για «επικοινωνιακά παιχνίδια», κάλεσε όλα τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και απέρριψε το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας χωρίς να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός.

«Έκανα συνεχείς προτάσεις συνεργασίας προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σήμερα επανήλθα με νέες προτάσεις προς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία εθνική συνεννόηση. Αποσαφήνισα ότι δεν εξάρτησα ποτέ την ευθύνη μου από αξιώματα» είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του.

«Παρά τη δική μου στάση, η αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την όλη αυτή προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους πολιτικής και εθνικής ευθύνης. Πριν καν συζητηθεί και η ουσία, τέθηκαν δημοσίως όροι που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί, διότι κρατούν τη χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και εσωστρέφεια, ενώ το μείζον εθνικό θέμα είναι η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους» υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε το διάγγελμα του Παπανδρέου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.