Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Α' Τοπική Αποτελέσματα - Bαθμολογία 4ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Εκλογές για αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 15/10/2014 και ώρα από 18:00 έως 20:30 το απόγευμα θα γίνουν εκλογές για ανάδειξη των αντιπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου Και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των .....

Ολοκληρώθηκε το πρωί η γιορτή 3οn3 στην Πλατεία των Γαργαλιάνων [ Εικόνες ]

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε στους Γαργαλιάνους το τουρνουά 3on3 «Οι Νέοι Δρόμοι στα Τρίποντα» της ΕΟΚ.

Το τουρνουά 3on3 έγινε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. και διοργανώθηκε στους Γαργαλιάνους από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας και το σωματείο του Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 170 παιδιά, κορίτσια και .......

Εράνη Φιλιατρών: Ο Γκότσης στον πάγκο με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Στο σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά στο πάγκο θα κάτσει και πάλι ο Δημήτρης Γκότσης, αυτός που μαζί με τον Νίκο Δημητρακόπουλο και πρώην προπονητή της Εράνης Κώστα Λυμπερόπουλο, έχουν σχεδιάσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα προπόνησης για τα τοπικά δεδομένα.
Όλους αυτούς τους μήνες ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα



Εράνη Φιλιατρών: Διευκρίνηση δημοσιεύσεων για τον Σταύρο Αντωνόπουλο

Θα ήθελα να σας διευκρινίσω σχετικά με τις δημοσιεύσεις που αφορούν τον Σταύρο Αντωνόπουλο ως επίσημο νέο προπονητή της Εράνης.

Σήμερα το απόγευμα .......