Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση για τους κατόχους προπληρωμένης κάρτας (prepaid) της ΑΤΕ Βank

Ενημέρωση για τους κατόχους προπληρωμένης κάρτας ATE BANK Prepaid εξέδωσε σήμερα ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς η οποία ως γμνωστόν εχει εξαγοράσει την ΑΤΕ ΒΑΝΚ.
Στην ανακοίνωση ενημερώνονται οι κάτοχοι της προπληρωμένης κάρτας ότι θα πρέπει να την αντικαταστήσουν διότι τον Μάίο θα σταματήσουν να λειουργούν.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:


Στο πλαίσιο της ενοποίησης των προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς και της πρώην ΑΤΕBank, σας ενημερώνουμε ότι σταδιακά θα επηρεαστεί η λειτουργία της προπληρωμένης κάρτας ΑΤΕbank Prepaid Card που έχετε στην κατοχή σας.

Συγκεκριμένα,
• από τις 20 Απριλίου 2013 θα διακοπεί η δυνατότητα φόρτισης της κάρτας σας
• από τις 20 Μαΐου 2013 θα διακοπεί η δυνατότητα αγορών και αναλήψεων με την κάρτα σας.


Αντικαταστήστε εγκαίρως και δωρεάν την ΑΤΕbank Prepaid Card σας με την Πειραιώς Prepaid Card, έως τις 21 Ιουνίου 2013 σε οποιοδήποτε κατάστημα της πρώην ΑΤΕbank.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά:
• Η νέα σας κάρτα Πειραιώς Prepaid Card εκδίδεται επί τόπου
• Τυχόν χρήματα που υπάρχουν στην ΑΤΕBank Prepaid Card σας, μεταφέρονται αυτόματα στη νέα κάρτα Πειραιώς Prepaid Card που θα εκδοθεί και είναι άμεσα διαθέσιμα για χρήση.

Αν έχετε στην κατοχή σας περισσότερες από μια κάρτες ATEBank Prepaid, μπορείτε να αντικαταστήσετε έως τρεις με Πειραιώς Prepaid Card. Τυχόν χρήματα που υπάρχουν στις υπόλοιπες, θα μπορέσετε να τα εισπράξετε από το ταμείο του καταστήματος.

Εφόσον έχετε δωρίσει κάρτα σε τρίτους, παρακαλούμε ενημερώστε τους για την αντικατάστασή της.

Μετά τις 21 Ιουνίου 2013, η αντικατάσταση των καρτών ATEBank Prepaid δεν θα είναι δωρεάν και θα επιβαρύνεται με τα συνήθη έξοδα έκδοσης της προπληρωμένης κάρτας Πειραιώς Prepaid Card.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την αντικατάσταση της κάρτας σας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πειραιώς Prepaid Card μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα της πρώην ΑΤΕbank και να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2103894400.


Με εκτίμηση,

Μαρίζα Πανούτσου
Prepaid Cards & Mobile Payments
Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς

Τρίτεκνοι Μεσσηνίας: Ξεκίνησε η διανομή Δωρεάν τροφίμων σε δικαιούχους

O Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το πρόγραμμα <<ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2013 >> έχει ξεκινήσει. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε.......

τρίτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο σύλλογο εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 17.280 ευρώ όταν έχουν και τα τρία τέκνα ανήλικα.

Δικαιούχοι των τροφίμων είναι και οι τρίτεκνοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο , ανεξάρτητα την ηλικία των γονέων και των τέκνων, με χαμηλότερο ωστόσο εισοδηματικό κριτήριο . Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν είναι τα εξής:

1. Φωτοτυπία οι ταυτότητες ή διαβατήριο επικυρωμένα
2. Α.Φ.Μ. του ζεύγους.
3. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4.Αν κάποιο τέκνο είναι μέχρι 24 ετών χρειάζεται βεβαίωση σπουδών από τη σχολή ή βεβαίωση από τη μονάδα
5. Αίτηση για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα μέσω ενός φορέα υλοποίησης ( υπάρχει στο σύλλογο).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στα γραφεία του συλλόγου μέχρι της 15 Μαΐου κάθε Τετάρτη 6μ.μ.- 8μ.μ. & Παρασκευή 6μ.μ-8μ.μ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6936834169

Η Γ. Γραμματέας
Δημητρακοπούλου Γρηγορία

Απάντηση από την κ. Παντελάκη για την πτώση δένδρων στο πάρκο της Βλαχέρνας.

Οι ισχυρότατοι άνεμοι που έπνευσαν τη Δευτέρα 25/3/2013 προκάλεσαν στο Πάρκο της Βλαχέρνας την πτώση δύο δέντρων. Το ένα έγειρε μέσα στο πάρκο και πρέπει να κοπεί ενώ το δεύτερο έσπασε από ψηλά και έπεσε στο δρόμο που βρίσκεται στα δυτικά προκαλώντας ζημιές στο γειτονικό σπίτι και διακοπή της παροχής του ρεύματος σ` αυτό.
Ήταν δε ευτύχημα που δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός αφού.......

και τα παιδιά της φιλαρμονικής του Συλλόγου αλλά και άλλα άτομα κινούντο στο χώρο.
Τα πεύκα στο Πάρκο της Βλαχέρνας έχουν φυτευτεί τη δεκαετία του 50. Το ύψος τους είναι πάρα πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα οι κορμοί τους να έχουν αδυνατήσει και τα τελευταία χρόνια σε ισχυρούς ανέμους να σπάζουν κλαδιά ή και ολόκληρα δέντρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλοπροόδων το οποίο έχει στην εποπτεία και τη φροντίδα του το Πάρκο της Βλαχέρνας από τη δεκαετία του 2000 έχει προβεί σε πολλές παρεμβάσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την αισθητική του χώρου. Σε δύο προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να αντιμετωπισθεί συνολικά η κατάσταση στο Πάρκο (η μία στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και η άλλη το 2008), οι συμβουλές και οι προτροπές των αρχιτεκτόνων τοπίου ήταν ότι ριζικές παρεμβάσεις έπρεπε να γίνουν στο ανατολικό μέρος, ενώ το δυτικό, το μέρος που υπάρχουν τα πεύκα πρέπει να παραμείνει άλσος και δε χρειάζεται να κοπούν τα παλιά δέντρα προκειμένου να φυτευτούν νέα. Το δυτικό μέρος έχει αποτυπωθεί στο σχέδιο της πόλης ως άλσος. Ωστόσο επειδή βλέπαμε να υπάρχουν προβλήματα και προκειμένου να προλάβουμε κάποιο ατύχημα το 2001 με τη συνδρομή του Δήμου Φιλιατρών κόπηκαν αρκετά πεύκα που βρισκόταν στο βόρειο μέρος, απέναντι ακριβώς από το Λύκειο. Στη συνέχεια η ανεμοθύελλα του Μαρτίου του 2003 έριξε κάτω πολλά δέντρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά κενά ανάμεσά τους, να μη στηρίζει το ένα το άλλο κι όταν φυσάει δυνατός άνεμος να υπάρχει κίνδυνος να πέσουν.

Το 2005 έγινε από το Δήμο Φιλιατρών αρχιτεκτονική μελέτη για την κοπή επικίνδυνων και γερασμένων δέντρων και το κλάδεμα κάποιων. Το αίτημα απευθύνθηκε τότε στη Διεύθυνση ΠΕ.ΧΩ.ΠΟ. στην Επιτροπή Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (Ε.Π.Α.Ε.) του Ν. Μεσσηνίας. Συνοδευόταν από τεχνική έκθεση, φωτογραφίες και τοπογραφικό σχέδιο στο οποίο ο μελετητής σημείωνε τα δέντρα τα οποία πρότεινε να κοπούν ή να κλαδευτούν. Σε αυτά περιλαμβάνονταν τα δέντρα που βρίσκονται στο δυτικό μέρος, ένα από τα οποία έσπασε χθες. Η Ε.Π.Α.Ε. σε συνεδρίασή της στο τέλος του 2005 εξέτασε το θέμα και απέρριψε το αίτημα. Έτσι δεν ήταν δυνατόν να κοπούν δέντρα από το Πάρκο. Ωστόσο σε τακτικά χρονικά διαστήματα γινόταν κλαδέματα όταν παρατηρούσαμε ότι κάποιο κλαδί θα μπορούσε να πέσει και να δημιουργήσει ατύχημα. Το τελευταίο κλάδεμα έγινε πριν από δύο χρόνια περίπου.

Ωστόσο ανεξάρτητα από τις παρατηρήσεις των ειδικών, εμείς που ζούμε το Πάρκο παρατηρούμε ότι το πρόβλημα όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ούτε ατύχημα να προκληθεί ούτε οι γείτονές μας να ζουν με το φόβο ότι κάτι άσχημο μπορεί να συμβεί σε αυτούς ή στις ιδιοκτησίες τους. Γι αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες και θα επανεξετάσει την κατάσταση προκειμένου να προβεί σε νέο αίτημα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φιλιατρά: Βλάνδαλοι έγραψαν βωμολοχίες στο μνημείο Πεσόντων Φιλιατρινών Αεροπόρων [ ΗΧΗΤΙΚΟ ]

Βανδαλισμό με spray δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες το μνημείο Πεσόντων Φιλιατρινών Αεροπόρων που βρίσκεται στην διιασταύρωση της οδού Δεκατεσσάρων με τον Δρόμο του Λιμεναριού.

Σύμφωνα με ........

πληροφορίες του Φιλιατρά News το συμβάν έγινε το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου προς Κυριακή.
Άγνωστος ή άγνωστοι, εκμεταλευόμενοι την ησυχία και την μηδενική κίνηση στον δρόμο, έγραψαν με μαύρο Spray στην πτέρυγα υβριστικό σύνθημα.

Το μνημείο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είχε κατασκευαστεί επι δημαρχίας Άλκη Ξύγκα για να τιμηθούν οι πεσόντες στο καθήκον Φιλιατρινοί Αεροπόροι. Μαλίστα την πτέρυγα του αεροπλάνου είχε την δυνατότητα να την ζητήσει και τελικώς να την πάρει ένας δικός μας Φιλιατρινός ο Χαράλαμπος Θεοδοσόπουλος Σμήναρχος τότε και να μεταφερθεί στα Φιλιατρά και να γίνει το μνημείο.
Για άγνωστους λόγους τα επίσημα αποκαλυπτήρια δεν έγιναν ποτέ.
Στην συνομιλία που είχαμε με τον κ. Θεοδοσόπουλο μας είπε ότι η κατασκευή του μνημείου έγινε με δαπάνες του Δήμου (είχε προηγηθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου) και απομένει να καθαριστεί ο χώρος της πλατείας, να διαμορφωθεί λίγο και να τοποθετηθεί η πλάκα με τα ονόματα των τεσσάρων πεσόντων στο καθήκον Φιλιατρινών Αεροπόρων.
Το Γ.Ε.Α. περιμένει να ειδοποιηθεί για τα αποκαλυπτήρια προκειμένου να έρθει άγημα της Αεροπορίας εκπρόσωποι του ΓΕΑ και απόστρατοι αεροπόροι από τα Φιλιατρά για να γίνει με κάθε επισημότητα τα αποκαλυπτήρια.
Όλα τα στοιχεία τα έχει δώσει ο κ. Θεοδοσόπουλος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Αλλα μέχρι σήμερα Δεν έχει γίνει τίποτα.

Ας φροντίσουν από τον Δήμο κάποιος να σβήσει το spray γιατί δεν είναι εικόνα αυτή για το μνημείο και μάλιστα στο σημείο που βρίσκεται.

Για το θέμα μας μίλησε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News ο Σμήναρχος (ε.α.) κ. Χαράλαμπος Θεοδοσόπουλος.
Ακούστε τι είπε.



Λαϊκισμός και αριστερά: ζευγάρι ταιριαστό και αιώνιο…

Άρθρο του Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου Θεόδωρου Σταυριανόπουλου.

Γύρω απ’ αυτό το ζευγάρι πολλοί αριστεροί παίζουν «κρυφτούλι» ολόκληρη τη ζωή τους, ανεξάρτητα από το αν το συνειδητοποιούν ή όχι. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η αριστερή ιδεολογία πάντα είναι ενδιαφέρουσα, πάντα έχει την αξία της. Και ο λόγος είναι απλός, αφού από την αριστερά θα αναδυθεί η νέα διεκδίκηση και θα προχωρήσουμε σε νέες αντιλήψεις και οράματα. Θεωρείται όμως αυτονόητο ότι ποτέ δεν θα υπάρξει απόλυτη εφαρμογή στην πράξη και ότι ποτέ δεν θα φτάσουμε σε μια οριστική αλήθεια.
Και οι εξηγήσεις προς ........

τούτο είναι απλές. Οι ιδεολογίες είναι κοινωνικές κατασκευές προκειμένου να οριοθετήσουν κινητοποιήσεις, βάζοντας διεκδικητικό πρόσημο στην κοινωνική και πολιτισμική εξέλιξή μας. Στην πράξη όμως ο αγώνας είναι άνισος ή «βρώμικος», η δε διεκδίκηση είναι κάθετη και συντεχνιακή. Ο κάθε κλάδος αγωνίζεται για την πάρτη του. Αυτό έδειξαν οι άνισες αμοιβές των εργαζομένων. Ανύπαρκτη αξιοκρατία και ας είχε γίνει σύνθημα και αυτή.

Η αριστερά υπήρξε πάντα υπέρμετρα διεκδικητική, αγνοώντας τον κρατικό υπερδανεισμό. Ποτέ δεν τον κατήγγειλε ούτε αυτόν αλλά ούτε και την κρατική σπατάλη. Απεναντίας με την στάση της βοήθησε στη διόγκωση και των δύο. Πάντα η αριστερή φωνή ήταν αρωγός στην οποιαδήποτε διεκδίκηση ακόμα και αν αυτή ήταν υπερβολική ή παράλογη. Έτσι αναπτύχθηκε ο λαϊκισμός μη επιτρέποντας στην κατά καιρούς απόπειρα «επανίδρυσης του κράτους» που επιχειρήθηκε. Τα λαοπλάνα συνθήματα, «κυρίαρχος λαός», « ο λαός στην εξουσία», «λαέ μη σκύβεις το κεφάλι», «λαέ σου πίνουνε το αίμα», εξέθρεψαν τον λαϊκισμό και άδειασαν τον εργαζόμενο από υποχρεώσεις. Έτσι ο εργαζόμενος στο δημόσιο τομέα κατέστη αντιπαραγωγικός, γιατί γέμισε το μυαλό και τη σκέψη του μόνο με δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις.
Η αριστερά όταν χρειάζεται να πάρει θέση μασάει τα λόγια της και πέφτει σε αντιφάσεις. Με αφορμή αυτά που συμβαίνουν στην Κύπρο μπαίνουν παρακάτω μερικά ερωτήματα.

Είναι αριστερό να υπερασπίζεσαι έναν φορολογικό παράδεισο; Είναι αριστερό να υπερασπίζεσαι τη διάσωση τραπεζών με χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων; Είναι αριστερό να υπερασπίζεσαι την ασφάλεια του παρκαρισμένου, αδιαφανούς, διεθνούς χρήματος που γνωρίζεις ότι ακόμα κι αν δεν προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες προέρχεται από εκμετάλλευση της υπεραξίας της εργασίας, χωρίς να έχει αποδώσει στις κοινωνίες, από τις οποίες προέρχεται το αναλογούν μέρισμα; Είναι αριστερό να ξεχνάς αυτά που κατήγγειλες και είχες δίκιο, όταν στη δική σου χώρα οι κυβερνήσεις εξανέμιζαν επί χρόνια τις περιουσίες των Ταμείων; Είναι αριστερό να υπερασπίζεσαι το απαραβίαστο των, σε μεγάλο βαθμό, ύποπτων καταθέσεων ενός φορολογικού παραδείσου, που είναι συνδεδεμένος με πολλά σκάνδαλα της δικής σου χώρας, όταν έχεις δώσει μάχες για να έρθουν στο φως λίστες καταθετών σε τράπεζες άλλων χωρών; Τότε, τι είναι δεξιό;
Η πρόσφατη συγκυρία της βαθιάς οικονομικής κρίσης της χώρας μας πέρα από τις ευθύνες της διακυβέρνησής της, εδράζεται επίσης και στις γενικότερες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές στο διεθνή χώρο. Στο χώρο της οικονομίας δεν επικρατούν πλέον κανονικές συνθήκες, επικρατούν συνθήκες τρομοκρατίας. Εδώ πλέον ισχύει αυτό που λένε «ο θάνατος σου , η ζωή μου». Αυτό γίνεται πολύ απλά αντιληπτό. Φθάσαμε στο σημείο οι μεν να τζογάρουν υπέρ της χρεοκοπίας των δε. Είναι πολλά τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από δήθεν ορατές αποφάσεις.

Ίσως η κρίση να αποτελεί και «βήμα» για να αναστοχαστούμε επί της ουσίας της πολιτικής και να θυμηθούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Πρέπει να διαπαιδαγωγηθεί ο ενεργός και χειραφετημένος πολίτης, ο κοινωνικός άνθρωπος, ο δημιουργικός άνθρωπος. Η δε αριστερά σίγουρα έχει φαντασία και παράγει ιδεολογία. Αν θέλει όμως να μην οδηγηθεί σε φθίνουσα οριακή χρησιμότητα, θα πρέπει οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς να προσανατολίσουν την πυξίδα τους κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αποτυπώνουν σωστά την πραγματικότητα λέγοντας τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Η θεωρία με την πράξη της αριστερά στις μέρες μας πρέπει να βρεθούν πολύ κοντά διαγράφοντας μια αληθινή πορεία στην καθημερινότητα, δίνοντας δείγματα γραφής τέτοια που να πείσουν τον κόσμο να ονειρευτεί και να δει το μέλλον του ξανά αισιόδοξα.

Υ.Γ. Ο Όργουελ φοβόταν ότι όλα αυτά που μισούμε στο τέλος θα μας καταστρέψουν. Ο δε Χάξλεϊ φοβόταν ότι θα μας καταστρέψουν αυτά που αγαπάμε. Μάλλον είχε δίκιο ο Χάξλεϊ.

Τώρα πια έχουμε: «Ειρήνη Τραπεζιτών!...»

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ότι τα κάθε μορφής, λογής και έντασης «ΟΧΙ» συνεπάγονται, ίσως και εξ αιτίας του ηρωισμού που εκφράζει εκστομίζοντάς τα ένα Έθνος, ένας Λαός ή και ένα άτομο, πολλές θυσίες, πόνους, βάσανα και δάκρυα ήταν η θέση μου προχτές Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου στο ΣΚΑΙ.

Ότι τα πράγματα ήταν όχι .......

δύσκολα αλλά ακατόρθωτα για την Κυπριακή Οικονομία αποτελούσε πραγματικότητα που μόνο ανόητοι θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν.
Ολονύκτια διαβούλευση με συγκρούσεις, απειλές, προσθαφαιρέσεις και συναλλαγές και από σήμερα το πρωί, 25η Μαρτίου 2013, η «Τρόικα» εγκαθίσταται πλέον με την αρμόζουσα εξουσία ως «Σιωπηρή Κυβέρνηση» στο πολύπαθο νησί της Κύπρου!...

Με σεβασμό στην Ιστορία, χρονιάρα μέρα σήμερα 25η Μαρτίου 2013, ξεκινώ από την “Ρωμαϊκή Ειρήνη» (Pax Romana) που αφορούσε την περίοδο ανάμεσα στο 27 πX. με δημιουργό της τον Καίσαρα Αύγουστο και το 180 μΧ που τερματίστηκε με τον θάνατο του Καίσαρα Μάρκου Αυρήλιου (ο οποίος ξόδεψε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής και ηγεμονίας του πολεμώντας διάφορα Γερμανικά φύλα). Ήταν περίοδος ειρήνης χωρίς πολεμικές συγκρούσεις ή επαναστάσεις των λαών που εξουσίαζε η Ρώμη…
Η «Βρετανική Ειρήνη» (Pax Britanica) ξεκίνησε το 1815 με το Βατερλό του Ναπολέοντα και έφτασε μέχρι το 1914 την αρχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στα εκατό περίπου χρόνια της διάρκειάς της κανείς δεν αμφισβήτησε την Ηγεμονία της Μεγάλης Βρετανίας η οποία δημιούργησε την μεγαλύτερη Αυτοκρατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας .

Η «Γερμανική Ειρήνη» (Pax Germanica) ξεκίνησε με την γέννηση του Γερμανικού Κράτους από τον Otto von Bismarck το 1871 και συνέπεσε με την Παγκόσμια Ηγεμονία της Μεγάλης Βρετανίας. Το μεγαλεπήβολο εθνικό σύστημα του Bismarck ήταν η διατήρηση συμμαχιών στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο χωρίς αντιπαράθεση με την Αγγλία (κάτι που έγινε με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο).

Υποθέτω ότι από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε ο θεσμός της «Τρόικας» στην Ιρλανδία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τώρα την Κύπρο «έπεσαν οι μάσκες» του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος κι ήρθε πια η ώρα να γίνει επισήμως γνωστή η νέα μορφή «Παγκόσμιας «Ειρήνης» που έχει τον τίτλο: «ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ» και εκτελεστικό της όργανο την… «Τρόικα»

Με γεια μας!...